- 18 Mart 2009
- 3.117
- 1
- 42
- Konu Sahibi daemon
- #82.721
valla iyi blac lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoş bulduk canımm olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla iyi blac lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin opuyorumnanaktan
selammm güzelim özledim sizi geldimmmmm kocam calısıooo gunahımı alıyon
yarın gelmemmmm heheheheh gercı kocis yarın zıpkına gıtcekmıs beni yalnız bırakıpppppp
valla ya daha pijama güzellik yarışması yapacaktık. listeyi de hazırladım.
hoş bulduk canımm olumunekankayizsmile
çatla da patlaaa benim kocam evdeee son 12 saattir uyuyoooo gerçi gece oje sürmüştüm uyandı farketti bi ara aa ne güzel olmuş diye bi de seni dışarı çıkarcam dedi ama yattı geri :roflol:
woooowwwwwwwww bak sen kocişeeee olsun demesi yeterrr.. senin ne işin var burda git kıvrıl kocanın yanınaaaaa
gidemez kedisi kıvrılmış kocişinin yanında
merhaba bayanlarrrrrrrrrrrr ben geldiimmm sporumuda yaptım bugünnnnn ohhhh mis gibiyim öpüyorum kocaman sizleriiiiii
gidemez kedisi kıvrılmış kocişinin yanında
kız kalas gibi oldum yata yata. o çalıştı bütün hafta yorulmuş dinlensin. uyuz oluyo zaten ben vır vır yapınca. hem 80 kiloyum ben yatınca yatak çöküyo o da üstüme yuvarlanıyo :roflol::roflol: sinir oluyo
hoşgeldin canım nasılsın bakimm:mymeka:
boy da var devim benim kız bu devin yumurtasından bebik çıkacak anaaaaaa
kedin mi var kıssyok kız kedim totomun dibinde. annecidir benim oğlum annesinin dibinden hiç ayrılmaz
:roflol::roflol:kociş de benim kadar benden azıcık uzunca. bakma uyuz olduğuna kendisi de öyle aşırı zayıf değil. zayıf gözükür ama ağır çeker. hem benim bebikim de dev olcaaaaaaakkkk
aman nasıl gitsin canım ya günler geçmek bilmiyo biran önce doğursakta kurtulsak sağ salemet dimi amaiyiyimmmm canımmm sen nasılsınnnn nasıl gidiyor hamiş hamişşşşşşşş
bana iki dk musade kapı