2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

yesicacım şimdi geldim eşimle yemege gitmiştik.oyurum açık kalmış.yoksa hiç selam vermezmiyim

ya benimde iznım bitiyo.pazartesi calışmaya baslıcam okadar zor geliyoki.şimdi eşimin yanında izmitteyimyarın izmire döncem

ben eşim olsada yazışıyom ki sizlerle.mirmirmirmir

ben de yazıyorum. ama evde savaş çıkıyo. haklı da aslında. adam 8 de gidip 11 de geliyo. ben de netin başında. topu topu 1 saat görüşebiliyoz günde. akşam 5 te paydos olsa dediğin doğru

ben de yazıyorum. ama evde savaş çıkıyo. haklı da aslında. adam 8 de gidip 11 de geliyo. ben de netin başında. topu topu 1 saat görüşebiliyoz günde. akşam 5 te paydos olsa dediğin doğru

evet sabah 8 akşam 11 se çok haklı.demekki baya ağır bi işi var.bilmiyordum kusura bakma

canım ben kamudayım....yoğun bakımdayım.ayda 8 gün calışıyorum 24 saat.kendime ara yaptırdım 10 gun....pazartesi baslıcam..of ooofffff

canım ben kamudayım....yoğun bakımdayım.ayda 8 gün calışıyorum 24 saat.kendime ara yaptırdım 10 gun....pazartesi baslıcam..of ooofffff

pazartesi başlicanın stresi başlamış sende...24 saat derkennöbetli çalışıyosun galiba?

evet 24 saat nöbet tutuyorum.hergün gitmektense ayda 8 gün gitmek iyi oluyo ama...

evet 24 saat nöbet tutuyorum.hergün gitmektense ayda 8 gün gitmek iyi oluyo ama...

bende kamudayım.gündüzcüyüm.günde 8 saat mesai yapıyoruz.yani sen toplam ne kadar çalışmış oluyosun?bizim işyerindede hemşireler nöbetli çalışıyor ama bizim çalıştığımız saat kadar mesai saati doduruyolar.yani aynı saat mesai yapıyoruz.

kızlar eşlerinizle aynı yerde olmanın kıymetini bilin.bak biz ayrı yerlerdeyiz.15 gunde bir görüşüyoruz

kızlar pijama modellerine bakın. bunlardan birini alacam. fikirleriniz önemli. bi liste göndericem birazdan

X