- 27 Ocak 2010
- 2.841
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #82.481
10.30 geç değilmi canımya ben o satte bişeyler yediğimde bütün gün kabuslar görüyorum
uyuyamıyorum akannehir
ne bileyim sonra yürürüz demiştim. ama eşim aradı dışarısı çok soğukmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.30 geç değilmi canımya ben o satte bişeyler yediğimde bütün gün kabuslar görüyorum
uyuyamıyorum akannehir
ben kiracıyım elin evi değil sanki benim. gelen beni ev sahibi sanıyo. o kadar iyi bakarım eve. ama bu evden çok soğudum. yeni taşındık. ben görmeden eşim tutmuştu. daha burdayız yani. benim kociş gösterişi sever. nasıl olsa temizleyen var
kızlar ya sizdede mide eşkimesi başladımı çok kötü bişey bu mide eşkimesi
bende tam tersi,eti kurutcam iyice.o etin suyunu kackere cektiririm.hatta izgara olcak offffffff arkasindan tatli.cokacimcoookayyyyyyyyyy ciğ et muhabbeti olmusssssssssss of of of o fo fofoofof offfffffff ne diyeyim kızlar bayılırım ortası kanlı cig ete ama maalesef yasak hamılelık ve emzırme donemı bıyunca..
Allaha cok sükür bende yok,baslarda midem de hic bulanmadi.yani midemden yana cok sükür hic bir problemim olmadi.canim yatarken gögüs tarafina dogru yastik koy.yani yüksek tut.biraz reflüyü hafifletiyor.esiminde var da.cok kötü birseykızlar ya sizdede mide eşkimesi başladımı çok kötü bişey bu mide eşkimesi
e heralde canim burada da öyle,hem burada öyle bir inceliyorlarki sorma.sanki benim canim slkilmiyormu bunlara,dedigin gibi herseyden nem kapar olduk.her yiyecege hasret kaldik.sen sor yinede druna.
yok tatlim öyle birsey yapmam.evet öyle kisiler var,insana vesvese verip hemen kacarlar.simdi bunlari sizin disinizda kac kisi okuyor demi,bilmeyenlerde vardir muhakkak.pastorize yemeyenlerde tabi.el yapimi kasar yenilmiyormu ki,mesela köylerden getirirler özellikle.ki ben yemistim.karsli tanidiklar getirmisti.cok da güzel örgü peynir offff neyse,iste bilmeyenler icin faydali olabilir bu konusduklarimiz.okyerimsenibenkiz ben bu topik acildigindan beri burdayim hem,söyleyip kacmamki,burada ne konusmalar ne tartismalar yasandi.yeni degilim yani.sadece bir kac gündür ugramiyordumyok ben söledin çıktın sandımda ondan bozuldumdu çıkmamaışssın açıklamasınıda yaptın saol
benkızlar bide hamileliğinizde maden suyu içen var mı?ben normalde hiç sevmem ama mide eşkimesine iyi geliyo günde bi tane içiyorum bide bebeğin kemiklerini geliştiriyormuş
yok tatlim öyle birsey yapmam.evet öyle kisiler var,insana vesvese verip hemen kacarlar.simdi bunlari sizin disinizda kac kisi okuyor demi,bilmeyenlerde vardir muhakkak.pastorize yemeyenlerde tabi.el yapimi kasar yenilmiyormu ki,mesela köylerden getirirler özellikle.ki ben yemistim.karsli tanidiklar getirmisti.cok da güzel örgü peynir offff neyse,iste bilmeyenler icin faydali olabilir bu konusduklarimiz.okyerimsenibenkiz ben bu topik acildigindan beri burdayim hem,söyleyip kacmamki,burada ne konusmalar ne tartismalar yasandi.yeni degilim yani.sadece bir kac gündür ugramiyordum
iyiaksamlar feride.iyi akşamlar kızlar nasılsınız, keyifler iyidir umarım kaydirigubbakcemile2
bu ne yya ğünde 3kez kilot değiştirmekten bıktım kızlar ya ne bu akıntı böle ıslanıyor çiş yamışım gibi püff namazda kılamıyorum o çamaşırla mecbur değiştir hergün herğün neyse ben akşam namazını kılayım siz yazın ben dönücem size sizdede böle yoğun oluyormu akıntı____????????
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, keyifler iyidir umarım kaydirigubbakcemile2
kızlar bide hamileliğinizde maden suyu içen var mı?ben normalde hiç sevmem ama mide eşkimesine iyi geliyo günde bi tane içiyorum bide bebeğin kemiklerini geliştiriyormuş
ben
burada su yerine icilir canim.hic bir zarari yok.daha minarellerin faydasi var.ama sen yine druna muhakkak sor ve cok asitli icme.
tamam canimmm,gelirim tabiki,sonucta ayni dönemde dogurcaz.birlikte asicaz bunlari,Allahin izniyle.firsat bulursam her gün ugramaya calisirim.ama insanin günü gününe uymuyor.görüsürüz.tanistigimizida memnun oldum.neyse su anda cikmak zorundayim.iyiaksamlar canim.evet canım haklısın tabi pastorize yemeyen btün erzağını köyden peynirini sütünü temn edenler var bizim öle imkalarımız olmayınca herkez biizm gibi pastorize yiyor sanıyoruz neyse tanışmış olduk ozman vereliniortak arada uğra bizimle deneyimlernizi paylaş kaydirigubbakcemile5