2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar ya sizdede mide eşkimesi başladımı çok kötü bişey bu mide eşkimesi

cok saol canım cok begendim kayınvaldeye yaptırcam

ben kiracıyım elin evi değil sanki benim. gelen beni ev sahibi sanıyo. o kadar iyi bakarım eve. ama bu evden çok soğudum. yeni taşındık. ben görmeden eşim tutmuştu. daha burdayız yani. benim kociş gösterişi sever. nasıl olsa temizleyen var

canım bizim ev benim çocukluktan bu yana evim buyuk ama cok yenı degıl eskı bina yanı ben ıyı kotu alıstım o yuzden temızlıgıne genclıgımde de ben yapardım annem yardımcı olurdu sadece bı calıstıgım ara annem kadın aldı o kadar..

aman canım huzur ve saglık olsunda gerisi bosss

ayyyyyyyyyy ciğ et muhabbeti olmusssssssssss of of of o fo fofoofof offfffffff ne diyeyim kızlar bayılırım ortası kanlı cig ete ama maalesef yasak hamılelık ve emzırme donemı bıyunca..

ayyyyyyyyyy ciğ et muhabbeti olmusssssssssss of of of o fo fofoofof offfffffff ne diyeyim kızlar bayılırım ortası kanlı cig ete ama maalesef yasak hamılelık ve emzırme donemı bıyunca..
bende tam tersi,eti kurutcam iyice.o etin suyunu kackere cektiririm.hatta izgara olcak offffffff arkasindan tatli.cokacimcoook

kızlar ya sizdede mide eşkimesi başladımı çok kötü bişey bu mide eşkimesi
Allaha cok sükür bende yok,baslarda midem de hic bulanmadi.yani midemden yana cok sükür hic bir problemim olmadi.canim yatarken gögüs tarafina dogru yastik koy.yani yüksek tut.biraz reflüyü hafifletiyor.esiminde var da.cok kötü birsey

e heralde canim burada da öyle,hem burada öyle bir inceliyorlarki sorma.sanki benim canim slkilmiyormu bunlara,dedigin gibi herseyden nem kapar olduk.her yiyecege hasret kaldik.sen sor yinede druna.

yok ben söledin çıktın sandımda ondan bozuldumdu çıkmamaışssın açıklamasınıda yaptın saol :eek: :eek:

bu ne yya ğünde 3kez kilot değiştirmekten bıktım kızlar ya ne bu akıntı böle ıslanıyor çiş yamışım gibi püff namazda kılamıyorum o çamaşırla mecbur değiştir hergün herğün neyse ben akşam namazını kılayım siz yazın ben dönücem size sizdede böle yoğun oluyormu akıntı____????????

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, keyifler iyidir umarım kaydirigubbakcemile2

ben netten alacağım pijama için liste yapıyorum. birazdan oylama yapacaz sizinle :))

kızlar bide hamileliğinizde maden suyu içen var mı?ben normalde hiç sevmem ama mide eşkimesine iyi geliyo günde bi tane içiyorum bide bebeğin kemiklerini geliştiriyormuş

yok ben söledin çıktın sandımda ondan bozuldumdu çıkmamaışssın açıklamasınıda yaptın saol :eek: :eek:
yok tatlim öyle birsey yapmam.evet öyle kisiler var,insana vesvese verip hemen kacarlar.simdi bunlari sizin disinizda kac kisi okuyor demi,bilmeyenlerde vardir muhakkak.pastorize yemeyenlerde tabi.el yapimi kasar yenilmiyormu ki,mesela köylerden getirirler özellikle.ki ben yemistim.karsli tanidiklar getirmisti.cok da güzel örgü peynir offff neyse,iste bilmeyenler icin faydali olabilir bu konusduklarimiz.okyerimsenibenkiz ben bu topik acildigindan beri burdayim hem,söyleyip kacmamki,burada ne konusmalar ne tartismalar yasandi.yeni degilim yani.sadece bir kac gündür ugramiyordum

kızlar bide hamileliğinizde maden suyu içen var mı?ben normalde hiç sevmem ama mide eşkimesine iyi geliyo günde bi tane içiyorum bide bebeğin kemiklerini geliştiriyormuş
ben
burada su yerine icilir canim.hic bir zarari yok.daha minarellerin faydasi var.ama sen yine druna muhakkak sor ve cok asitli icme.

yok tatlim öyle birsey yapmam.evet öyle kisiler var,insana vesvese verip hemen kacarlar.simdi bunlari sizin disinizda kac kisi okuyor demi,bilmeyenlerde vardir muhakkak.pastorize yemeyenlerde tabi.el yapimi kasar yenilmiyormu ki,mesela köylerden getirirler özellikle.ki ben yemistim.karsli tanidiklar getirmisti.cok da güzel örgü peynir offff neyse,iste bilmeyenler icin faydali olabilir bu konusduklarimiz.okyerimsenibenkiz ben bu topik acildigindan beri burdayim hem,söyleyip kacmamki,burada ne konusmalar ne tartismalar yasandi.yeni degilim yani.sadece bir kac gündür ugramiyordum

evet canım haklısın tabi pastorize yemeyen btün erzağını köyden peynirini sütünü temn edenler var bizim öle imkalarımız olmayınca herkez biizm gibi pastorize yiyor sanıyoruz :eek: neyse tanışmış olduk ozman vereliniortak arada uğra bizimle deneyimlernizi paylaş kaydirigubbakcemile5

kızlar size bol muhabbetler benim uykum geldi yatmaya gidiyom sabah 6 da kalkıyorum bu saatlerde uyku basıyo

bu ne yya ğünde 3kez kilot değiştirmekten bıktım kızlar ya ne bu akıntı böle ıslanıyor çiş yamışım gibi püff namazda kılamıyorum o çamaşırla mecbur değiştir hergün herğün neyse ben akşam namazını kılayım siz yazın ben dönücem size sizdede böle yoğun oluyormu akıntı____????????

canım sorma bende de aynı dert var bu hafta doktora soracagım bakalım ne dıcek ama bıldıgım akıntı sarı veya kahverengi ise tehlikeliymiş.. Beyazsa sorun yokmus..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, keyifler iyidir umarım kaydirigubbakcemile2

iyi aksamlar canımmmm

sen nasılsınnn

bende 2 gunde bir yarım sıse içiyorum

ben
burada su yerine icilir canim.hic bir zarari yok.daha minarellerin faydasi var.ama sen yine druna muhakkak sor ve cok asitli icme.

canım benım doktorum cok abartma dedi hanı gunde 1 taneyı gecme dedi..

evet canım haklısın tabi pastorize yemeyen btün erzağını köyden peynirini sütünü temn edenler var bizim öle imkalarımız olmayınca herkez biizm gibi pastorize yiyor sanıyoruz :eek: neyse tanışmış olduk ozman vereliniortak arada uğra bizimle deneyimlernizi paylaş kaydirigubbakcemile5
tamam canimmm,gelirim tabiki,sonucta ayni dönemde dogurcaz.birlikte asicaz bunlari,Allahin izniyle.firsat bulursam her gün ugramaya calisirim.ama insanin günü gününe uymuyor.görüsürüz.tanistigimizida memnun oldum.neyse su anda cikmak zorundayim.iyiaksamlar canim.

X