Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
netten mi alıcaktın:icecream:
geçmişe bakıyodum benim dedikodumu yapmış mısın diye öf bir uyumuşum ki sormayın. kociş geldi bi baktı oğlum tepiniyo çıkıcam diyo annem yatıyo dana gibi diyooo. kociş kalktı bana mama hazırladı yedim kocamı uyuttum geldim
tamam da inekten geçmesi çok zor. sütaş reklamındaki gibi çayırda çimende gezmiyo ki inekler kapalı süt fabrikalarında özel bölümlerde tutuluyolar. hayvanların suyu yemi önlerine geliyo.
otta toksaplazma olmaz. toksaplazma çiğ et üzerinde barınan bir organizmadır. kedilerde ve insanlarda bağırsaktan da sindirilmeden geçer. dışkılanmadan sonra en geç 12 saat içinde de canlılığını yitirir. bizim buralarda aldığımız kutu sütlerin alındığı ineklerin hiç biri yerden otu koparıp yemiyo ki kedi ordan geçmiş olsun kaka yapmış olsun inek onu görmesin yesin... boşuna vesvese yapıyosunuz.
bilmiyorum ki senin verdiğin sitede çok hoş.ama netten bi güvenebilsem.penyesinin kalitesi nasıldr?hem genişliği nasıldır? olurmu olmzmı? ne bilim ya?
bilmiyorum ki senin verdiğin sitede çok hoş.ama netten bi güvenebilsem.penyesinin kalitesi nasıldr?hem genişliği nasıldır? olurmu olmzmı? ne bilim ya?
http://www.mutlukadin.gen.tr/gebelik/egzersiz_rehberi.php
sonsuzcum sen bu linki vermişsin de benim aklıma bişi takıldı canım
ilk resimli anlatımda bi hareket var ya kalça kaslarını güçlendirici hareketler diyo. üçüncü şekilde hatun bacağını kaldırmış. ben öyle yapamıyorum çok ağrıyo kasıklarımdan içeri sizin de öyle oluyo mu:uhm:
ben vermemiştim ki
ben bi iki dk yokum kendime içecek sıcak bişeyler ayarlicam. üşüme bastı yine noluyosa bugün
kanım çekiliyo heralde benim ya ondan geliba yarın belki gidicem doktoruma bi görünmeye
ağrılarım arttı bugün kociş gelene kadar kıvrandım yani. bi daha bi baksın. karnım çok sertleşiyo o da iyi değilmiş. plesenta arkası kanaması oluyomuş falan filan korktum ya
ben de bunları beğenmiştin o sayfadan