2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar eşlerinizle aynı yerde olmanın kıymetini bilin.bak biz ayrı yerlerdeyiz.15 gunde bir görüşüyoruz

ben o gurbeti çok yaşadım üstelik doğuda. şimdi gündüz görüşemiyoruz. gece de istisnalar dışında bir arada uyuyoruz en azında. senin eşin nerde canım. yakın mı bari

canım bizde tam dolduruyoruz 8 nöbetle.bazen aya göre değişiyo ama.....eksik kaldımı gündüz mesaiye gidiyoz..ama genelde dolduruyoo.24x8=192saat

kızlar kusura bakmayın eşim geldi. tekrar gimeye çalışırım

nisan nöbetlerimi tutcam...mayısta calışmıcam canım...doğum sat ne göre 2 haziran.ultrasona göre 21 mayıs.ama bence 27 si olur

bana bakın aşağıdakiler orda durup durup niye pas vermiyonuz:eek:lmaz:

geçmişe bakıyodum benim dedikodumu yapmış mısın diye:p öf bir uyumuşum ki sormayın. kociş geldi bi baktı oğlum tepiniyo çıkıcam diyo annem yatıyo dana gibi diyooo. kociş kalktı bana mama hazırladı yedim kocamı uyuttum geldim :KK70:

tamam canim bir inek et yemezde ot yer,ama otoda gecebilecegini unutmayalim.otun üstündede kedi ve köpeklerinde dolastigini düsünürsek ki,böyle bir yazida okumustum,inektende gecebilir yani.o yüzden bize pastörize yenilmesi söyleniyor

tamam da inekten geçmesi çok zor. sütaş reklamındaki gibi çayırda çimende gezmiyo ki inekler kapalı süt fabrikalarında özel bölümlerde tutuluyolar. hayvanların suyu yemi önlerine geliyo.

otta toksaplazma olmaz. toksaplazma çiğ et üzerinde barınan bir organizmadır. kedilerde ve insanlarda bağırsaktan da sindirilmeden geçer. dışkılanmadan sonra en geç 12 saat içinde de canlılığını yitirir. bizim buralarda aldığımız kutu sütlerin alındığı ineklerin hiç biri yerden otu koparıp yemiyo ki kedi ordan geçmiş olsun kaka yapmış olsun inek onu görmesin yesin... boşuna vesvese yapıyosunuz.

X