2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

slm haziran anneleri
kasarlimi:1shok:kasar yiyebiliyormusunuz siz.kasarin yenilmemesi gerektigini biliyorum ben.bence yemeyin.kasar pastirma sucuk.bunlar icin biraz daha sabredin kizlar.

kaşar neden canım o pastörize değil mi ki. doktorlar kaşarı tavsiye ediyodu eskiden bol kalsiyumlu diye. şimdiyse o çok yağlı diye lor ve çökeleğe ağırlık verin diyorlar

kız bildiğin braun silk epil varya çok iyi benim için başta acıyo ama alışınca azalıyoyerimseniben

heeee evet canım bende dedimya 7ayıma kadar bende makina ile alıypdum hatta dediğin gibi alışlınca ağdadan daha az acı veriyor insana çünki yavaş yavaş alıştyıra alıştıra yapıypsun kendine anladım bendede var ondan ama şimdi göremiuorumya o yzden onunla yapamıyorum mazalla sıkışlır bişey bide

kaşar neden canım o pastörize değil mi ki. doktorlar kaşarı tavsiye ediyodu eskiden bol kalsiyumlu diye. şimdiyse o çok yağlı diye lor ve çökeleğe ağırlık verin diyorlar

amaaaaaaaaaaaaaaaaan ben fazla takmıyodum yiyiyodum kızımı gördünüz ne biliiimguclubacismile

ya sedef de me kısır falan verme yemek adı. valla açık midemin ağrısından da kalkamıyom :kızgın: eşimle 10.30 da gelince bişeyler yemeğe gidecez. şimdi ufak bişeyler atıştırayım. mahvoldu oğlum

ayy canım jiletle uğraşılırmı yaa iki ğünde bi çıkar ben bi alıyorum bir ay rahatım ama alışmayada bağlıu tabi tenin hassas demmeki ama jiletle öle yanları araları dereleri ayrıntılı nasıl alıyosunuz bende onu anlamıyorum sonuçta muyane olmadan önce iyivce bi temizlemek lazım o bölgeyi malum öle bi ışık tutuyorki doktor orayı invcelerken ne var ne yok meydana çıkıyor delikafadulden delikafadulden delikafadulden

görsen tek tüy bırakmıyom. ayna falan hallediyorum işte

sosis pastırma neysede kaşar ne alaka ya yiyoruz tabi ben her sabah kahvaltısında yiyorum neden yenmiyor nedir bunun uygun açıklması nedenş yani çok merak ettşm şahsen :1shok:
burada drlar kasar yenilmemesini söylüyor.listeria denilen bir bakteri var,ve erken dogumlara,düsüklere ve bebegin sagligini bozulmasina neden olabilir.pastorize edilmisse yenilebilir ama buradaki drlar yenilmemesinden yana.alaka bu

burada drlar kasar yenilmemesini söylüyor.listeria denilen bir bakteri var,ve erken dogumlara,düsüklere ve bebegin sagligini bozulmasina neden olabilir.pastorize edilmisse yenilebilir ama buradaki drlar yenilmemesinden yana.alaka bu

ama zaten bizim aldğımız kaşarlar pastorize ede oturup kaşar yapamıuoruz malum kaydirigubbakcemile3 ama sölediğin şeyi araştırıcam doktoruma bi sorayım bakayım ne dicek bana enteresan geldi

toksaplazma riskinden dolayı bildiğim kadarıyla. toksaplazma çiğ etten geçiyo kızlar. ya da çiğ et yemiş kediden. toksaplazma grip gibi bir virüs ama hamilelikte tehlikeli. asıl taşıyıcısı fare. kediler fare yiyo diye kediden geçer diye bi yaygınlık vardır. ama sokakaki kediler bile yavruyken geçiriyo bu hastalığı sonra da bağışıklık kazanıyo.
bi ineğin toksaplazma kapması çoooook zor bi ihtimal. et yemez çünkü inek. o yüzden sütünde de olma ihtimali çok düşük. eğer kutu süt almıyosanız bi köyden falan geliyosa kaynatın güzelce sütü bişeycik olmaz.
tamam canim bir inek et yemezde ot yer,ama otoda gecebilecegini unutmayalim.otun üstündede kedi ve köpeklerinde dolastigini düsünürsek ki,böyle bir yazida okumustum,inektende gecebilir yani.o yüzden bize pastörize yenilmesi söyleniyor

ya sedef de me kısır falan verme yemek adı. valla açık midemin ağrısından da kalkamıyom :kızgın: eşimle 10.30 da gelince bişeyler yemeğe gidecez. şimdi ufak bişeyler atıştırayım. mahvoldu oğlum

10.30 geç değilmi canımya ben o satte bişeyler yediğimde bütün gün kabuslar görüyorum
uyuyamıyorum akannehir

ayyy ne aynaymış bacım herkez kullanıyorda şu aynayla bi ben beceremiyorum hakketten kendimden şüphelenmeye başladı artık :roflol: :roflol:

hüner bende kıs. gözüm kapalı yapıyom. jiletçiyim ben. ağdaylada yapsam epilasola da kıl dönmesi ya da sivilce mutlaka oluyo. oğlum doğsun biraz zaman geçince en güzeli lazer valla. fiyatı pahalıdır ama.

ne bu ya biri laf atıp kafımızı kurcayıp gidiyor :eek:lmaz: aa siz kaşarmı yiyorsunuz çok zararlı dedi çıktı gitt anlamadım neden mantıklı bi sebebini yazarak sölemiyo belki oda bilmiyodur neden zararlı olduğunu ya kulaktan dolma şeylerle aklımızı bulandırmıyın herşeyden nem kapıyoruz zaten kaydirigubbakcemile3
söyledim ya kiz.niye bu kadar sinirleniyorsun.ben bildigim birseyi paylasmak istedim.iyilik icin.hemen yanlis anliyorsunuz ya .birsey olmaz.ki sen pastörize yemissindir zaten.herkesin kendi fikri.zaten druna gidiyorsun paroblem olmadigini söylemistir.

ama zaten bizim aldğımız kaşarlar pastorize ede oturup kaşar yapamıuoruz malum kaydirigubbakcemile3 ama sölediğin şeyi araştırıcam doktoruma bi sorayım bakayım ne dicek bana enteresan geldi
e heralde canim burada da öyle,hem burada öyle bir inceliyorlarki sorma.sanki benim canim slkilmiyormu bunlara,dedigin gibi herseyden nem kapar olduk.her yiyecege hasret kaldik.sen sor yinede druna.

X