- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
- Konu Sahibi daemon
- #82.261
du ben geceliklerimin resmini çekeyim de bakın
blacksiyanınkilerin yanında çok süssüz ama ben severek aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hoş benim geceliklerime benziyo
ama kısa kollu olsa baha rahat etmez misin? ben kısakollu aldıım sabahlık da aldım üşürsem giyerim diye
du ben geceliklerimin resmini çekeyim de bakın
kız hastahanede üşümezsin ki eğer soğuk olursa zaten bebek için klima açıyolar ben oğlumu şubatta doğurmuştum öldüm sıcaktan kızımda ağustosda doğmuştu yine aynıopuyorumnanaktan
sedef nette güzel model varmı uzun gecelik için ? yada fikir vermek için bana netten baktıklarının linkini filan ver bişiler yap işte opuyorumnanaktan
du bi bakam sana ama ben görübde yani kendi ellerimle alıcam sitededn değilbayanssulusmile
kız hastahanede üşümezsin ki eğer soğuk olursa zaten bebek için klima açıyolar ben oğlumu şubatta doğurmuştum öldüm sıcaktan kızımda ağustosda doğmuştu yine aynıopuyorumnanaktan
ama benim kızım 27 ağustosta sezeryanla doğdu.ayaklarım ve kollarım çok üşümüştü ilk çıktığımda
ben hep üşüyom kız kanım yok benim
valla bilmiyom ben çoooooook daralmıştım klima yı bile açıcaktım ama bebek vardı işteguclubacismile
sana ateş basmış :roflol:
canım Allah sağlıkla güle güle giydirsin geceliğini ben de alamadım daha gecelik almam lazımmmmmm
kız zaten ben pek ilaç içmedim içirmedi doktor ben zayıfım ya herkes şaşırıyo sanki zayıflık hastalık deliler:mymeka: