- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
-
- Konu Sahibi daemon
- #81.981
kız ben haziranda gelcem ist ama sen doğuruyon bende bebiş bakmaya gelirim artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy gel kııız ben haziran sonuna doğuracam. seversin öpersiiiiinnn oooh mis gibi bebiş dersiiiin. damadım canım benim dersiiiiiinsana su muhallebisi yaparım :roflol:
yesica emzik alcak galiba :icecream:
ban aldım bile. çok seviyom emzikli bebek. inşallah emer.
az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:
fırsat olursa gelmeye çalışırım nerde oturuyon kızhihoyyyt
kız baktım seninkinin resmini benimgöbek de seninki kadardır. . ben takılıyom bazen minik kaldı oğlum diye babası kızıyo. oğluma minik deme büyüyecek diye
çekmeköydeyim . ama ulaşım çok kolay buraya. kolay bi yerdeyim tarif ederim arabanız olursa gelirsiniz. arabasız olursanız kocişle 2 dk gelir alırız sizi :)
ama emmesi ağız yapısı bakımından iyi değil diyolar:uhm:
ben hergece ballı süt içerdim ondan bebek kilolu olmuş diyolardı:uhm:
Göbek görmek isteyen bana gelsin öyle bi göbek varki ucuz mubarek icindeki :roflol:
keşke kocişim senin göbüşü görseydi adamın içine su serpilirdi. etrafımdakile tombik göbekli şansıma :roflol:
cokacimcoook ballı mı sempatiksalakcinni
yesica emzik alcak galiba :icecream:
Göbek görmek isteyen bana gelsin öyle bi göbek varki ucuz mubarek icindeki :roflol:
koarım resmini yarın gösterirsin bak minik göbüşler de var diyeeee
kocam gelsin çektiriyim resmini
koarım resmini yarın gösterirsin bak minik göbüşler de var diyeeee
kocam gelsin çektiriyim resmini
aldım 2 dene :ecrin_bebek: