2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kız ben haziranda gelcem ist ama sen doğuruyon bende bebiş bakmaya gelirim artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy gel kııız ben haziran sonuna doğuracam. seversin öpersiiiiinnn oooh mis gibi bebiş dersiiiin. damadım canım benim dersiiiiiin sana su muhallebisi yaparım :roflol:

ayy gel kııız ben haziran sonuna doğuracam. seversin öpersiiiiinnn oooh mis gibi bebiş dersiiiin. damadım canım benim dersiiiiiin sana su muhallebisi yaparım :roflol:

fırsat olursa gelmeye çalışırım nerde oturuyon kızhihoyyyt

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

Göbek görmek isteyen bana gelsin öyle bi göbek varki ucuz mubarek icindeki :roflol:

fırsat olursa gelmeye çalışırım nerde oturuyon kızhihoyyyt

çekmeköydeyim . ama ulaşım çok kolay buraya. kolay bi yerdeyim tarif ederim arabanız olursa gelirsiniz. arabasız olursanız kocişle 2 dk gelir alırız sizi :)

kız baktım seninkinin resmini benimgöbek de seninki kadardır. . ben takılıyom bazen minik kaldı oğlum diye babası kızıyo. oğluma minik deme büyüyecek diye

keşke kocişim senin göbüşü görseydi adamın içine su serpilirdi. etrafımdakile tombik göbekli şansıma :roflol:

ama emmesi ağız yapısı bakımından iyi değil diyolar:uhm:

valla bilmiyom ki. silikon damaklılarda bişey olmuyomuş. damaksız olanlar damak yapısını bozuyo diyolar. ben de damaklı aldım 6 tane var oğlumun emziğii hem de aylara göre 2 şer tane

keşke kocişim senin göbüşü görseydi adamın içine su serpilirdi. etrafımdakile tombik göbekli şansıma :roflol:

koarım resmini yarın gösterirsin bak minik göbüşler de var diyeeee
kocam gelsin çektiriyim resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…