2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ya üf göbek deliğim çok komik benim yaaa. dışarı pörtledi sırnaşık şey

ben öyle şirin göbüşleri seviyom içinde bebiş olanları bebişlileri canım çekiyo. bebişi yesem diyeeee bebişsizlere uzaktan bakıyom:roflol:

bebişsizlere uzaktan bile bakma :roflol: tatsız tuzsuz bişey oluyo. bu arada itiaf e:sinifsinif:diyim ben de göbüş görmeye dayanamıyorum. ama illa ki içi bebişle dolu olacak. açın kızlar geliyommm

nisan annelerinin göbekleri topiğine baktım geçen
off maşallah nası güzl göbekler kocaman kıskandım azıcık benimki küçük daha onların yanında

bebişsizlere uzaktan bile bakma :roflol: tatsız tuzsuz bişey oluyo. bu arada itiaf e:sinifsinif:diyim ben de göbüş görmeye dayanamıyorum. ama illa ki içi bebişle dolu olacak. açın kızlar geliyommm

:roflol:roflol:

beni götürmüyosanız ben bakarım kızınla oğluna ama garanti veremem sen dönene kadar yiyebilirim onları :kedi:

höyyyt kız çocukları acıkınca ye diyemi veriyoz kız bak ist gelince senlede görüşek:jeyyar:

nisan annelerinin göbekleri topiğine baktım geçen
off maşallah nası güzl göbekler kocaman kıskandım azıcık benimki küçük daha onların yanında

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

höyyyt kız çocukları acıkınca ye diyemi veriyoz kız bak ist gelince senlede görüşek:jeyyar:

acıkmama gerek yok ki acıkmadan da yerim onları ben minicikler ki zaten iki ısırık tamam

görüşelim valla canım gelcen mi ki buralara nezaman gelcen ne zamaaaaaan

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

kız baktım seninkinin resmini benimgöbek de seninki kadardır. . ben takılıyom bazen minik kaldı oğlum diye babası kızıyo. oğluma minik deme büyüyecek diye

acıkmama gerek yok ki acıkmadan da yerim onları ben minicikler ki zaten iki ısırık tamam

görüşelim valla canım gelcen mi ki buralara nezaman gelcen ne zamaaaaaan

kız ben haziranda gelcem ist ama sen doğuruyon bende bebiş bakmaya gelirim artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben hergece ballı süt içerdim ondan bebek kilolu olmuş diyolardı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…