2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bize fiyatı, evli olduğumuz için doğal olarak 3500 - 4500 arası verdiler gecen sene
bize en uygunu aksigorta gelmişti 2500 tl ödedik eşimle yatarak+ayakta
3500 + 2500 tl de doğum için ayrı kullanımı vardı
bu sene ocakda tekrar araştırcaz artık, bakalım ararım artık seni :)))

canım ben libadiyede opet varya orada oturuyorum sen?

Arkadaslar ben oldukca uygun a.a dan yaptırdım onların ayakta limitli yatarak sınırsız ve dogum 5,500 limitli bir paketleri var bnce cok ideal ve fiyatı da cok uygun ama 1 sene once yaptırmıs olmalıydınız

Kızlar bende de bugunluk bu kadar ıslerımı toparlayıp cıkayım.. Bugunluk hoscakalın belkı aksama buralarda olurum yıne...

BebıŞlere ıyı bakmayı unutmayın=)

Kizlar ne cok yazmisiniz bugun oku oku bitiremedim. kaydirigubbakcemile3

slm kızlar kaç gündür yatıyorum grip olmuşum.ya kızlar başım çok dönüyor bide yüzümde başım dönünce hisizlik oluyor.sanki uyuşturucu iğne vurulurda hissetmezsiniz ya öle oluyor yüzüm.yarın randevum var bakalım ne dicek doktor.korkuyorum valla.tansyon yada kansızlıktan şüpheleniyorum bakalım hayırlısı..

iyi akşamlar kızlar anca akşamları girebiliyorum ben o zaman da kimseler yok:KK43:(((((((((((((((((((((
çooooook yoruldum bugün mahvetti çocuklar beni
sanırım domuz gribi açısından en riskli benim Allah korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
1.sınıf okutuyorum ve çocuklara ellerini zar zor yıkatıyorum okulum varoş biyer de
görseniz ne çocuklar var
sürekli el yıkıyorum ıslak mendille geziyorum AllAH hepimizi ve bebeklrimizi korusun

mehtap tan haber yok valla çok meral ettim umarım iyidir

herkesi öptüm
yarın tatil yaşasııııııın

ilcin naptın gördünmü kalp atışlarını???????????????????

börek yaptım hadi gelin de yiyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

iyi akşamlar kızlar benide listeye alın:)yeni hamişlerdenim iki haftalık hamişim sizleri çok öpüyorum hala şoktayım harika bişey rabbim olmayan herkese inşallah bu duygu tattırır içinde gelinimizle beraber haftaya randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum o günü en son reglim 19 eylül :)

selam kızlar yenı hamısımız hosgeldın eklıyorum lısteye ama bılgılerınıde yazarmısın

aaa naz yap canımmm sende azcıkk, bu dönemde yapmazsan daha yapamazsın benden sölemesiii şekerrrr, yapamam çok kötüyüm giremiyorum mutfağa felan de valla ayyy çok kötüyüm ama bebişi ve midemi düşünüyorum ben şuan hep hizmet hep hizmet azcıkda onlar etsinler bu bebeği bi tek biz istemedik dimi
esim o kadar da anlayissiz degil,sadece ben fazla naz yapamiyorum,nedenimse budur ki...
eger is yapamiyorsan gel annemlere gidelim,orda kalalim diycek,ama ben evimden ayrilmak istemiyorum.
kayinvalidemi seviyorum o ayri bi konu,ama calisiyor kendisi.okul muduru.e haliyle yine isler uzerime kalacak.hem onlarin evi 2 katli buyuk bi ev.bizimki gibi 2oda 1 salon degil.
anlayacagin orda daha cok is bekliyor beni,yani yapmasam da olmuyor.yoksa ozel bir nedenim yok.
ben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2:
esim 9 ay boyunca bisi yapmiyca diyor.korkuyorum bisey olur bebege:KK70:
ben adet gunum 1gun gece test yaptırdım 14000 lerde cıkmıstı anında dollenmıs..

bu arada dun doktora gıttım bebgım 10,6 mm ıken 13 mm olmus teyzelerı:KK70: bası oyle bır bellıkı kuzumun:KK70:
masallah annesi.buyumus bebisimiz.benimki de 6+4ken 9.1mm-di.
simdi buyumusdur:))merak ettim yaazemuszemus

börek yaptım hadi gelin de yiyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

burda herkes hamile, boyle seyler soleme be mavissssim ben istedim mesela.gece gece nerden bulucam borekkk
:CüvCüv:

daemoncum,orkide pek de yakismis sana:)))yerimseniben

ay tesekkur ederım canım:KK70:

esın 9 ay tatılmı yapacakmıs.. bızımkıde psıkolojım bozuluyo ya bısey olursa dıyo. sen bılırsın dedım bende ama 8 haftaymıs dayanabılecegı:KK70:

mavi umut olsun yarın duyacağız inşallah canım sen de çok dikkat et canım afiyet olsunnnnnnnn

ya bende gelırken aklıma geldı borek ama hıc yapmakla ugramak ıstemıyorum:S

ay tesekkur ederım canım:KK70:

esın 9 ay tatılmı yapacakmıs.. bızımkıde psıkolojım bozuluyo ya bısey olursa dıyo. sen bılırsın dedım bende ama 8 haftaymıs dayanabılecegı:KK70:

rica ederim hayatim ne demek.
ay evet 9 ay yapmayalim dedi,simdi de yarin dr.a gidicem tahlil sonuclarini almaya sor bakalim ne zamana kadar yasakmis diyor.:)))))))

he hehheeh kararlı degıl yanı:KK70:

dun konustuk doktorla bu konuyu 8.5 aya kadar devam dedı amakarın buyuyunce karına dıkkat ederek devam etmek gerekıyormus hepsı bu

leyla cıııım sağol canıııııım
pembe rujumu da sürıym ooohhhhhh ne güsel olduuuuum
nasıl oluyo yaf bu hediye olayı yeni farkettim ben
istemesin canınız börek falan güzel olmamış zateenn:))))))))))))))))))))))))))))))

ben de dün sordum doktora hiç bi sakıncası yok dedi
eşim de önce sor diyodu şimdi de ben rahat olamam diyo aslında ben hiç rahat olamam ama çaktırmıyorum bakalım şimdilik icraat yok ne kadar dayanıcaz:)))

X