Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşürüz ukla bebişe iyi bak :))
bize fiyatı, evli olduğumuz için doğal olarak 3500 - 4500 arası verdiler gecen sene
bize en uygunu aksigorta gelmişti 2500 tl ödedik eşimle yatarak+ayakta
3500 + 2500 tl de doğum için ayrı kullanımı vardı
bu sene ocakda tekrar araştırcaz artık, bakalım ararım artık seni :)))
canım ben libadiyede opet varya orada oturuyorum sen?
esim o kadar da anlayissiz degil,sadece ben fazla naz yapamiyorum,nedenimse budur ki...aaa naz yap canımmm sende azcıkk, bu dönemde yapmazsan daha yapamazsın benden sölemesiii şekerrrr, yapamam çok kötüyüm giremiyorum mutfağa felan de valla ayyy çok kötüyüm ama bebişi ve midemi düşünüyorum ben şuan hep hizmet hep hizmet azcıkda onlar etsinler bu bebeği bi tek biz istemedik dimi
esim 9 ay boyunca bisi yapmiyca diyor.korkuyorum bisey olur bebegeben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2:
masallah annesi.buyumus bebisimiz.benimki de 6+4ken 9.1mm-di.ben adet gunum 1gun gece test yaptırdım 14000 lerde cıkmıstı anında dollenmıs..
bu arada dun doktora gıttım bebgım 10,6 mm ıken 13 mm olmus teyzelerı bası oyle bır bellıkı kuzumun
börek yaptım hadi gelin de yiyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ay tesekkur ederım canım
esın 9 ay tatılmı yapacakmıs.. bızımkıde psıkolojım bozuluyo ya bısey olursa dıyo. sen bılırsın dedım bende ama 8 haftaymıs dayanabılecegı