Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar anca girebildim kafam acayip karışık
3 test yaptım şimdiye kadar hep silik çıktı ama çıktı yani
bugün hastaneye gittim ilçe hastanesi malesef o kadar mükemmel deil koca hastanede hormon testi yapılmıyomuş solisyon ları bitmiş doktor iidrar ver dedi iii dedim vereyim 10 dakikada sonuç elimde aaa ne görem sonuç negatiffff canım sııkkın delirdim amma napayı misafir geldi bide 5 kişi yatılı üzülemedim onlarada anlatamadım düiük yaptığımda hamileliğimin ilk dakkası millete yaydım daha çok üzüldüm şimdide aynısı olmasın diye ara ara gelen karın ağrısı kabılık ve bel ağrım var hamilemiyim bilmiyom adet olmadım offf çokk karışıkk kafam pazartesi solisyon gelirse bakacaz artıkkkkk bekleyeyim ddeedim başka çare kalmadı sanırım
2009 annesym bende..geçen sene 3 ekimde tam regl olma gnmde öğrenmiştim idrar testi yapmıştım dediğin gibi 2.çzgi silikdi..
bhcg me bktırdığımda aynı gn 120,4 idi değerim..her gn 2 katına çıkar değer
ve öle ykselr bhcg ..
bi kç gn snra tekrar yap idrar testni çizgnn kalınlaştığını göreceksn üzülme umutsuzluğa kapılma cnmm..
bnce hamişsinn :CüvCüv:
ooo merhabalar papatyam nasilsin?
seni gokte ararken yerde buldum :))
en son Selmay soylemisdi tatildesiniz diye.
minik kelebek nasil?
opersin onu benim yerime..opuyorumnanaktan
iim leylam sen nasılsın...
ii teyzesi uyuyor iremim..
nasıl gidiyor hamişlik güzel anne opuyorumnanaktan
merhaba kıslar bende 17 haziran annesiyim sizinle paylasmak istedigim bir konu var..
kacgündür yataktan kalkamıyorum..basımı yastıktan kaldıramıyorum..sürekli bas dönmesi ve mide bulantısı var .doktora gittim üç kocaman şişe serum verdi..işte onu takınca biraz kendime gelebiliyorum.bebegim 6 haftalık ve ben ayaga kalkamıyorum sizce bu normal mi..doktor mide bulantısı için hap verdi ayrıyetten vitaminde kullanıyorum ..ama cok zorlanıyorum kendimi ölücekmiş gibi hissediyorum
bugün biraz kendime gelebildim ve sizinle bu konuyu paylasmak istedim..benim durumum normal mi aranızda böyle hamilelik geciren var mı?
canım acil şifalar sana.bazılarında böyle durumlar olabiliyomuş.eğer doktor kontrolündeysen üzülme canım,onlar takip ediyolardır zaten herşeyi.umarım en kısa zamanda ayağa kalkarsın.
kızlar sizin bu yazıları okudukça korkuyorum beni de böyle günler mi beklyor acaba?
benimde son adet tarihim 7 eylül ,
bugün doktora gittim ve sonunda kesemizi gördük
şimdi sıra kalp atışlarında
heyecanla o günü bekliyorum :ecrin_bebek:
merhaba kıslar bende 17 haziran annesiyim sizinle paylasmak istedigim bir konu var..
kacgündür yataktan kalkamıyorum..basımı yastıktan kaldıramıyorum..sürekli bas dönmesi ve mide bulantısı var .doktora gittim üç kocaman şişe serum verdi..işte onu takınca biraz kendime gelebiliyorum.bebegim 6 haftalık ve ben ayaga kalkamıyorum sizce bu normal mi..doktor mide bulantısı için hap verdi ayrıyetten vitaminde kullanıyorum ..ama cok zorlanıyorum kendimi ölücekmiş gibi hissediyorum
bugün biraz kendime gelebildim ve sizinle bu konuyu paylasmak istedim..benim durumum normal mi aranızda böyle hamilelik geciren var mı?