2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlar benim migren şikayetim var.
tuttumu valla ölecek gibi oluyorum.
hamilelikten dolayı ilaç filan da içemiyorum.
geçen gece fenalaştım inanın sabaha kadar ağladım ağrıdan ve bulantıdan.
bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
ağrılarım olunca ne yapmam lazım..

hah tam üstüne bastın benimde migrenim var ama çok şükür hamileliğimi öğrendiğimden beri başım hiç ağrımıyorrr stresmi yapıyordum acaba ondanmı tutuyordu diyordum bende, başın ağrıyınca mutlaka uyu e tabi çalışmıyorsan
kaçıncı haftan ? dr a sordunmu ilaç pek etkilemiyor hemde hiçç zaten
ılık duş al gözüne bandlar varya onlardan tak sakinleştirici gibi bitki çayları var
onlardsan iç ama dr a danış mutlakaa

ben su an 4+3 deyim pesembe bayram tatil olur carsambamı gideyim yoksa cuma mı kızlar sizce

cok yakınız ya bılıyorum orayı bende o yokustan ınıp saga dogru donuyosun solda kucuk bı bakkal var onun yan sokagındayım:KK70: ya ıse bakarmısın:KK70: belkı gormussundur bızı bıım bı kopegımız var oralarda gezıyoruz hep:KK70:

ayy çok güldüm ya valla olabilir görmüşüzdür
sen opeti geçince o yokuştamı (abbate var köşede özbirlik sokak) yoksa ışıklar varya hani ata sitesinin yanında o yokuştan inincemi eviniz,??

kızlar sanal alemdeyiz dikkat edin nerdeyse kapı nm verceksiniz bence adres bilgileriniz özl mesajla konuşun

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza

daemon canım çiçekçiği çıkar listeden istersen maaleasef kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşaımız
:KK43:

haziran 2010 anne adayıyım inşallah

daemon canım çiçekçiği çıkar listeden istersen maaleasef kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşaımız
:KK43:

ayy işte bende bundan korkuyorum keseyi de görmeden söyledik herkese:KK43:((

kan değerimide öğrenemedim sistem de hata varmış ptesi dr da öğrenicem artık

X