2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

hadı boregın afıyet olsun sana ıstemıyorus zaten hıhhh:KK70:

ukla nerelerde yaaaaaaa komsummm uklaaaaaaaaaaaaa

beniiim hiiiiiç bi hediyeye puanım yetmiyo:KK43:(((((((((((((((((((((
leylacııım sana verebileceğim tek hediyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım malesefff çoook fakirmişim ben:KK43:(((((((

he hehheeh kararlı degıl yanı:KK70:

dun konustuk doktorla bu konuyu 8.5 aya kadar devam dedı amakarın buyuyunce karına dıkkat ederek devam etmek gerekıyormus hepsı bu
evet kararli degil.:)) ben sormadim ama kendisi soyledi ask mesk yok diye...simdi utaniyorum bi daha sormaya arsizmi ne demesin sonra:))
leyla cıııım sağol canıııııım
pembe rujumu da sürıym ooohhhhhh ne güsel olduuuuum
nasıl oluyo yaf bu hediye olayı yeni farkettim ben
istemesin canınız börek falan güzel olmamış zateenn:))))))))))))))))))))))))))))))

ben bugun herkese hediye gonderdim :)) icimden geldi.
sanal alisverisimiz var.ordan istedigin biseyi alabilirsin.Sanal paralarla.
mesela benim aldiklarimdan birinin uzerine tikla o sayfa acilacak

beniiim hiiiiiç bi hediyeye puanım yetmiyo:KK43:(((((((((((((((((((((
leylacııım sana verebileceğim tek hediyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım malesefff çoook fakirmişim ben:KK43:(((((((

canim sen bana hediye veresin diye vermedim ki hediyeyi...icimden geldi sadece.
gule gule kullan :)

leylacım borek bulamdım pogaca yolladım canım:KK70:

iyi aksamlar arkadaslar ... bu gün doktora gıttım.. kese göründü ama kesenın yanında bırde 78x61 mm lık kıst görüldü.. ama doktorum bır kac hafta sonra kaybolablır dedı. sat tarıhıme göre 6+3 olmam gerekıyo ama ultrason da 5+3 cıktı.. anı hareketler fazla hareket anı egılme dogrulma zorlanıcak harektler yapmam yasaklandı ...2 hafta sonra kalp atıslarını duymaya gıdecegız..hersey güzl bebegım ıcın onu sımdıden cok özlüyorum...

Selam kızlar nasıl gidiyor biz iyiyiz çok şükür doktorum bana 1,5 ay sonra gel bebeğin ense kalınlığını ölçeceğiz dedi sizi doktorunuz daha sık mı çağırıyor.Neden bu kadar geç çağırdığını anlamadım.

rica ederim hayatim ne demek.
ay evet 9 ay yapmayalim dedi,simdi de yarin dr.a gidicem tahlil sonuclarini almaya sor bakalim ne zamana kadar yasakmis diyor.:)))))))

aynen benimki de dedi 9 ay yapmayalım dedi bakalım nezamana kadar dayanıcak(aslın da ben de korkuyorum)

kızlar halinize binlerce kez şükürler edin aranızda en kötüolan benimdir buna emin olun benimki 23 günlükmüş bugün keseyi gördüm ama ben 1 haftadır hiç bişey yiyemiyorum bugün serum filan takıldı sebebide bende anksiyete vardı o yeniden nüksetti kaç gündür doktor doktor geziyorum bişey de yapamıyolar hamileyim diye inanırmısınız düzelirmiyim diye aldırmayı bile düşündüm ama onada gücüm yok hiç bişeye gücüm yok şu an o kadar sıkıntılıyımki anlatamam içimde sürekli huzursuzluk var uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bi dahada uyuyamıyorum gözlerim kapanmasına rağmen bacakların zangır zangır titriyo nasıl geçecek ne olacak bilemiyorum fakülteye gittim prozac diye şurup verdi 2 gündür alıyorum oda fayda etmiyo ben nasıl üstesinden kalkıcam hem hamilelik hem bu dert beni yıktı resmen sensicim beni görsen tanıyamazsın inana buna

kızlar halinize binlerce kez şükürler edin aranızda en kötüolan benimdir buna emin olun benimki 23 günlükmüş bugün keseyi gördüm ama ben 1 haftadır hiç bişey yiyemiyorum bugün serum filan takıldı sebebide bende anksiyete vardı o yeniden nüksetti kaç gündür doktor doktor geziyorum bişey de yapamıyolar hamileyim diye inanırmısınız düzelirmiyim diye aldırmayı bile düşündüm ama onada gücüm yok hiç bişeye gücüm yok şu an o kadar sıkıntılıyımki anlatamam içimde sürekli huzursuzluk var uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bi dahada uyuyamıyorum gözlerim kapanmasına rağmen bacakların zangır zangır titriyo nasıl geçecek ne olacak bilemiyorum fakülteye gittim prozac diye şurup verdi 2 gündür alıyorum oda fayda etmiyo ben nasıl üstesinden kalkıcam hem hamilelik hem bu dert beni yıktı resmen sensicim beni görsen tanıyamazsın inana buna

canım geçmiş olsun.İnşallah rahatsızlığın tez zamanda geçer ve rahat bir hamilelik geçirirsin:Saruboceq:

inşallah tek dileğim bu hani evlenelide henüz 3 ay olduya çokmu acele ettim acaba diyorum ama ben o kadar hazırdımki leylacığım sende hemen hamile kaldın dimi nasıl kabullenebiliyosun bana söylermisin bakamzsam diye korkuların olmuyomu

iyi akşamlar kızlar bende bugün minik uğurböceğimin pıtpıtlarını duydum.muhteşem bişiydi ya

benide eklerseniz listenize sevinirim

Son düzenleme:
Selam kızlar nasıl gidiyor biz iyiyiz çok şükür doktorum bana 1,5 ay sonra gel bebeğin ense kalınlığını ölçeceğiz dedi sizi doktorunuz daha sık mı çağırıyor.Neden bu kadar geç çağırdığını anlamadım.
ben 6+4ken gittim kalp atislarina,bi daha 4 hafta sonra geliceksin dedi.seninki biraz cok uzatmis arayi galiba.
aynen benimki de dedi 9 ay yapmayalım dedi bakalım nezamana kadar dayanıcak(aslın da ben de korkuyorum)
evet,aynen bende korkuyorum.tehlikeli 3 ay gecsin de,bakariz.benim 1 ayim kaldi.

inan ki senin bebegi aldirma noktasina geldigini cok iyi anliyorum.
ben de hamileligi kotu gecirenlerdenim.bulanti ve kusmalarim cok.insan bunalima giriyor resmen,gecmis olsun canim,yine de kendine iyi bakmaya calis.opuyorumnanaktan

arkadaslar ben 5+3 hsmıleyım 15mm normal dımı... heyecandan doktoruma soru sormayı unutuyorum... kese göründü ama yanında kıst var baya büyük.. daemon kese göründü eklermısın canım..

he hehheeh kararlı degıl yanı:KK70:

dun konustuk doktorla bu konuyu 8.5 aya kadar devam dedı amakarın buyuyunce karına dıkkat ederek devam etmek gerekıyormus hepsı bu

gene şanslısınız kızlar bizimki tüpbebek tedaviden beri yani sattan beri yasak ve halada yasak bu gidişle doğana kadarda yasak olacak yazık bize yazık

neyse sağlıcakla gelsinde yavrum yaza 2. balayı yaparız artık :kedi:biz 3 yıl bekledik çünkü onu

inşallah tek dileğim bu hani evlenelide henüz 3 ay olduya çokmu acele ettim acaba diyorum ama ben o kadar hazırdımki leylacığım sende hemen hamile kaldın dimi nasıl kabullenebiliyosun bana söylermisin bakamzsam diye korkuların olmuyomu

biz evleneli 4.5-5 ay olucak sanirim.
bende hemen ve isteyerek hamile kalanlardanim.
ben kabullendim ama dedigim gibi insan hamileligini kotu gecirince psikolojik olarak cok etkileniyor.ve bu da hormonlardan kaynaklanan bisey.
ben de kendimi cok kotu hissedince diyorum ki,acele ettim falan,ama inan ki,hic acele etmedik.
3 yil sonra da hamile kalsak yine ayni seyleri yasamiycak miyiz?
ama simdi 3 yil sonra bizim 2.5 yasinda bi cocugumuz olacak :) iyi yanlari dusunmege calisalim dimi?

kIZLAER bana doktorum yasak falan demedi bende utandğmdan soramadım aşk varmı diye :kedi:
Ama haftada bi kez oluyo ne yalan sölim :kedi:
Tırsa tırsa oluyo ama öle işte :kedi:

haklısın leylacığım hangi dönemde olursa olsun ben yine bu sıkıntıları yaşıyacaktım ama korkuyorum işte ne yapayım sıkıntım giderek artacak diye

kIZLAER bana doktorum yasak falan demedi bende utandğmdan soramadım aşk varmı diye :kedi:
Ama haftada bi kez oluyo ne yalan sölim :kedi:
Tırsa tırsa oluyo ama öle işte :kedi:
ay alemsiniz valla.tirsa tirsa keyif mi kalir onda:))))))))))) biraz bekleyin,yapmayin barikaydirigubbakcemile3
haklısın leylacığım hangi dönemde olursa olsun ben yine bu sıkıntıları yaşıyacaktım ama korkuyorum işte ne yapayım sıkıntım giderek artacak diye

tembellik ettim gecmise bakmadim,belki yazmissindir orda,kac haftaliksin sen canim?

X