2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım benim aklıma öyle bir sey gelmedi..

Gerek var veya yok dersem yanlıs olur..

gönlünnn nasıl istiyorsa öyle yaaaaaaappp

merhaba canım. ben bişey sermiycem. daha temiz ve derli toplu olyo bence. ama karar senin tabi. ben o işlerden pek anlamıyorum maalesef:uhm:

eşim nefret ediyo örtülerden alsanaalsanasmile ben de sermicem sanırım kaydirigubbakcemile3 iyi gecelerr kaydirigubbakcemile2

kızlarr ne zormuş ya ben düğünümde yapmadım bu araştırmaları

eşim nefret ediyo örtülerden alsanaalsanasmile ben de sermicem sanırım kaydirigubbakcemile3 iyi gecelerr kaydirigubbakcemile2

ona harcıyacağın eforu başka şeylere harcarsın artık :hulya: iyi gecelera.s.

dolabta örtünün ne işi var ya ben siliyom kuruluyo öyle daha iyi bence:uhm:

ben burdayım da cıkıcam canlarım iyi geceler yarın cok yoğunum 3 yere birden söz vermişim 1 ini iptal ettim digerini de iptal edeyim..

kuzenim gelecekmıs bize yeni dogum yaptı o da 40 i cıkmıs da ayyy ona simdi ikram falan uydurayım

iyi o zaman sen dayanamz yine uğrarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offffffff kimse yok bende kaçıyom o zaman:a015:

daha ne kadar var oku valla kız sonuna kadar destekliyorum sağlıkla ilgili olmaz mıCADIARZU

en az 2 senem var canım
çünkü ben ilk sene kazandıktan sonra hiç gitmedim okula.. bütün derslerim kaldı. ondan sonra çalışcam diye tutturdum çalışınca daha bi beter oldu okul. sonra da evlendim. evlendiğimden beri toparlamaya çalışıyorum. alttan çooook dersim var. ve bazı derslerimden kaldığım an ekstra bir sene daha uzuyo okulum. biraz stresli anlayacağın ama benim düşüncem şöyle
bi yandan da sosyolojiye başladım ben şimdi açık öğretimden. 4 sene sonra allahım kısmet ederse iki okuldan da mezun olmuş olursam, 1 sene dinlenip sonra hemen çalışmaya başlamayı düşünüyorum. sosyoloji ve işletme bir olunca iş imkanları değişiyomuş. mesela bir firmada insan kaynakları bölümünde işe başlayabiliyomuşsun. ki insan kaynakları rahat bi departmandır :) bakalım ne olacak. bebek de gelince iyice azimle bitirmeye çabalıyorum

ya da sosyoloji üzerinden formasyon alıp öğretmenlik de yapabilirim, seçenek çok hele bi okul bitse... o zaman rahatlayacam. şimdi kafamı duvarlara vuruyom neden derslerime girmedim sınavlarıma girmedim diye. 5. senemdeyim bütün arkadaşlarım mezun oldu bile.

allah yardım etsin peki formasyon nasıl alıcan veriyolar mı çok zorlaştırmışlar diye duydumbilmiyorumkismile

fiyat olarak çok yükseldi açıkçası. zaten formasyonu ek bi seçenek olarak düşünüyorum. asıl isteğim öncelikli olarak kendi bölümümle alakalı bi iş yapmak tabi. kpss falan da var kpss ile de bayanların çok rahat çalışabileceği meslekler var.
net olarak çizemiyorum henüz sadece bu olabilir şu olabilirlerdeyim. okulum bitse bi kurtulsam önümü görüp planlarımı da yapabilicem.
okulumu bu kadar uzatmamın tek artısı oldu bana. okulu bitirene kadar çocuğumu kucağıma almış büyütmüş olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…