kızlar haber vermeden gittim koçiş geldi hemen ona yemek hazırladım bi hışımla saolsun yardımda etti biraz daha işi vardfı şimdi gitti bende anca oturdum pcnin başına akşamıı kılayımda gelirim yine
allah kabul etsin canım. ben de kendime mama hazırlayayım bari. oğlum acıktı tepiyo
cokacimcoook
afiyet olsun canım benim kızda acıkınca çok tepmeliyor beni ayy bu bebişler her isteiklerni yaptırıyorlar valla heömde tekmeleye tekmeleye doğuncada ağlayya ağlaya yaptırcaklar yandık kaydirigubbakcemile3
canım ben izmitte senin bebek odasına bbenzer takım gördüm.ama seninki kadar güzel değildi.1100 tl di
canım eminim ki güzeldir zaten önemli olan kullanıslı olması fotojenik benım oda takımı da ondan:roflol:
kııııııııııııızlar napıyonuz:icecream:
ya bu adımızın altında 2 kalp var altında gül yazıyo kiminde tek kiminde 4 tane ne işe yarıyo :uhm:
yaprak dökümünü izleyen var mı:uhm:
CADIARZU bilmemÇok üzgünüm çoookben tıkınıyom cokacimcoook
ne yiyon kız biz yemek yedik de sonra çayın yanına kısır yapsam mı diyorum daha çok tıkınırsın emzirincede çok acıkıyo insan:kedi:
yazdığın measjlarla alakalı sanırım
Bennnnnnnnnnnn
ben bi tane zürafalı gördüm çilek mobilyada. ondan istiyorum o da çok fotojenikti:)
yaprak dökümünü izleyen var mı:uhm:
şu sitenin kenarına koysalarda izlesek ya bende izliyomsositososito:1hug:
ben sakarya fıratı izliyodum şehit annesi görünce üzüldüm ağladım. kapattım şimdisenağlama ana fikretin düştüğü duruma bakakannehirakannehir