2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

allah kolaylık göstersin canım işin zor kpss de iyi olur inşaallah rabbim yar ve yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

kız bide saat verip kaçta geliyonuz diye ayarlanıyolar kaçaklar:eek:klava:

allah kolaylık göstersin canım işin zor kpss de iyi olur inşaallah rabbim yar ve yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım
ben de hep dua ediyorum allahım bana yardımcı ol diye. zor tabi çok kolaymış gibi anlatılıyo ama. zor yani :KK70: napalım akılsız başın cezasını çekiyorum okula gitmezsem sınavlara girmezsem böyle olur altan ders temizlerim :)

kız hem ders çalışıp hem bana mı bakıyon:asigim:

bende robot yok el blendırı gibi bişe var. braunun 450 w lık olan modeli . herşeyde kullanıyorum ama çok memnunum

ya benim vardı adam akıllı kullanamıyom bozacak kadar kullanmadım 2 kere tamirciye gitti ama yine bozuldu daha vermiycem yenisini alıcam herkes braunu söylüyo bende ondan alayım bari:icecream:

ozaman bendekinden al canım. hem yer tutmuyo hem kolay temizleniyo sığıveriyo makinaya. ben çok memnunum. braun dayanıklı da oluyo. benim bütün elektronik eşyam epilatörden saç düzleştiriceiye hep braun

neyse ben kaçıyorum kocam geldi laptopu istiyo :KK43: öpüyorum seni canım gelirim onun dizisinden sonra

ozaman bendekinden al canım. hem yer tutmuyo hem kolay temizleniyo sığıveriyo makinaya. ben çok memnunum. braun dayanıklı da oluyo. benim bütün elektronik eşyam epilatörden saç düzleştiriceiye hep braun

alırım canım çoook sağol bitane link te aynı şeyi sordum sanki biraz terslendim bana aradığın burda değil başka yere yaz dedi anlamadım halbuki aynı böyle güzel güzel laflıyoduk sanki belirli kişiler var başkasını istemiyolar gibime geldi hep aynı kişiler:çok üzgünüm::1no2:

kociş kapıverdi laptopu elimdeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn....

sen bana sor kız ben sana en iyisini söylerim :asigim:

ben akşam otururken tv kumandasını karnıma koyuyorum oynaya oynaya düşürüyo tavsiye ederim harika bişeyyy adam kumandayıda alamıyo onlar karnımı izlerkene bende dizimi izliyom:))))))
canım benim tv kumandaları radyasyon saçıyor bırak karnının üstüne koymayı yanına bile yaklaştırma....

X