2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

basladı ayol y.dökümü

benım kocaste sakaryayı izlio ben yaprak dökümünü benım diziden nefret edio :KK70:

bilsem walla hep aynı da alıskanlık oldu galiba bızde ama bu sezon sonmus arkadaslar..

hele şevket ya nasıl bir rol yapmadır o aynı bihter gibi yapmacık

kız benimi dinliyonuz konuşsanıza ne var ne yoklülülülülülü

hele hayriye kızlar ben bebişi uyutayım gelirim:icecream:

merhaba annişlerrr.....
gece gece aklıma bişey takıldı?? kimse varsa bi sorayım dedim :kedi: bebek dolabının içine örtü diktireyim diyorum ama evlenirken kendime diktirdiğim kapitonemidir nedir ondan inanılmaz kayıyoo :eek:klava: herhangi bir öneriniz varmı? ya da bişey sermesem olur mu?? :uhm: :uhm:

merhaba annişlerrr.....
gece gece aklıma bişey takıldı?? kimse varsa bi sorayım dedim :kedi: bebek dolabının içine örtü diktireyim diyorum ama evlenirken kendime diktirdiğim kapitonemidir nedir ondan inanılmaz kayıyoo :eek:klava: herhangi bir öneriniz varmı? ya da bişey sermesem olur mu?? :uhm: :uhm:

canım benim aklıma öyle bir sey gelmedi..

Gerek var veya yok dersem yanlıs olur..

gönlünnn nasıl istiyorsa öyle yaaaaaaappp :KK70:

merhaba annişlerrr.....

merhaba canım. ben bişey sermiycem. daha temiz ve derli toplu olyo bence. ama karar senin tabi. ben o işlerden pek anlamıyorum maalesef:uhm:

X