2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Eklentiler

• $bebbiş2.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $bebekcik.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
slm kızlar bugün hiç keyfim yok midem eşkiyooo başım dönüyo havada soğuk

12 ye kadar gelen olmadı sanırım herkes yatıyo.çalışan hamişlerin vay haline bilmiyorumkismile

Slm kislarrr opuyorumnanaktan

Bende yeni uyananlardanim simdi kahvalti masasindan sesleniyorum sizee kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz bugun benim hala bogazlarim sis ve halsizimm :kedi::kedi:

Slm kislarrr opuyorumnanaktan

Bende yeni uyananlardanim simdi kahvalti masasindan sesleniyorum sizee kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz bugun benim hala bogazlarim sis ve halsizimm :kedi::kedi:

gunaydınlar...herkeste aynı ruh halı var sanırım keyıfler pek bır kacık bu sabah hayır olsun ınsallah..bende bebısımın bugun tekmelerını duyamıyorum canım sıkıldı...dun aksam mısafırımı yolcu ettım yorgunum vs acaba ondanmıdır..endıse etmelımıyım bılemıyorum dune kadar kıpır kıpır olan bızdıgım bugun herseye ragmen yok mafoldumbensenağlama

sinatra endişe etme.hafta sonu pazar günü bebişim akşama kadar hiç oynamadı.bende oynamıyo dedim durdum ama akşam kıpırtılarını dhissedince çok sevindim.evet ya kimsenin keyfi yok gibi

Canim yorgun oldugumuz zaman bebeklerimizde etkileniyor ve hareket etmiyor.Sabah kahvaltini guzelce yaptin dimi ? Yana uzan muzik ac bebegine ve onunla konus eminim annesini uzmicek ve karsilik vericektir :ecrin_bebek:

kimse yokmu????????? :çok üzgünüm:

Ben burdayim canim ...
Nasilsin senin bari keyifler yerindedir insallah.
Buyuk oglumun camasirlarii yikamaistim kurudular dun onlari utuledim bi guzel kapakli kutuya yerlestirdim.Artik bi tek ufak besigimiz kaldi hazirlancak.Uzerimden buyuk bi yuk kalkti
Kendi hastane cantamda hazir tek eksigim oglumuz ay son zamanlar gecmekte bilmiyo boshayallersmile.

Canim yorgun oldugumuz zaman bebeklerimizde etkileniyor ve hareket etmiyor.Sabah kahvaltini guzelce yaptin dimi ? Yana uzan muzik ac bebegine ve onunla konus eminim annesini uzmicek ve karsilik vericektir :ecrin_bebek:

sabah guzel bır kahvaltı yaptım akabınde cıkolata yedım yattım ettım ...hatta ruyamda onun dogmus oldugunu cok guzel bır bebek oldugunu bıle uyumusum gormusum vs..arada tekmeledı hıssedıyorum ama odamı uykumda bır ruyaydı gercekmıydı bılmıyorum..konustum benım pasam benı uzmez bılıyorum dıye ama bakalım hala beklıyorum ...tesekkurler destek oldugunuz ıcın...28.haftadan ıtıbaren tekmelerını hareketlerını sayın dıyorlar o yuzdende cok korktum

iyi canım keyfim idare eder.çalışmanın verdiği yorgunluk var işte.son zamanlar geçmiyodoğru ....senle aramızda 1 aya yakın bir zaman var.senin doğum haziranın başlarına geliyo o zaman.benim 28 haziran ama sezeryanla alınacağı için 20 sinde alırım dedi doktorum.

aramızda 1 gun var aslında...neden 20 hazıran dıyor kı doktorun..tamam benımde 15 hazıran-13 temmuz arası bır gunde olacak dogumum ama ne bılıyım 20 hazıranda cok erken geldı sımdı telas yaptım eyvahedigeldismile

sinatra kızların söylediği gibi yorgunluktan etkileniyor bebekler. bazen oluyo tüm gün hissetmiyorum. önceleri ok endişeleniyordum. çünkü çok hareketli bir bebek ama artık stres yapmıyorum. sürekli aynı şeyi düşünürsen hiç hissedemezsin. rahatla biraz bekle.

sıla sen nasıl oldun boğazın aynı mı hala.

tamam canım dedıklerınıze kulak verıcem muhakkak..
super annelersınız :)zemuszemus

yesica senin ismin neden görünmüyo aşağıdaki isim listesinde?guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…