- 24 Aralık 2009
- 1.242
- 0
-
- Konu Sahibi daemon
- #81.521
günaydınnnna.s.
Slm kislarrr opuyorumnanaktan
Bende yeni uyananlardanim simdi kahvalti masasindan sesleniyorum sizee kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz bugun benim hala bogazlarim sis ve halsizimm :kedi::kedi:
gunaydınlar...herkeste aynı ruh halı var sanırım keyıfler pek bır kacık bu sabah hayır olsun ınsallah..bende bebısımın bugun tekmelerını duyamıyorum canım sıkıldı...dun aksam mısafırımı yolcu ettım yorgunum vs acaba ondanmıdır..endıse etmelımıyım bılemıyorumdune kadar kıpır kıpır olan bızdıgım bugun herseye ragmen yok mafoldumbensenağlama
gunaydınlar...herkeste aynı ruh halı var sanırım keyıfler pek bır kacık bu sabah hayır olsun ınsallah..bende bebısımın bugun tekmelerını duyamıyorum canım sıkıldı...dun aksam mısafırımı yolcu ettım yorgunum vs acaba ondanmıdır..endıse etmelımıyım bılemıyorumdune kadar kıpır kıpır olan bızdıgım bugun herseye ragmen yok mafoldumbensenağlama
kimse yokmu????????? :çok üzgünüm:
Canim yorgun oldugumuz zaman bebeklerimizde etkileniyor ve hareket etmiyor.Sabah kahvaltini guzelce yaptin dimi ? Yana uzan muzik ac bebegine ve onunla konus eminim annesini uzmicek ve karsilik vericektir :ecrin_bebek:
Ben burdayim canim ...
Nasilsin senin bari keyifler yerindedir insallah.
Buyuk oglumun camasirlarii yikamaistim kurudular dun onlari utuledim bi guzel kapakli kutuya yerlestirdim.Artik bi tek ufak besigimiz kaldi hazirlancak.Uzerimden buyuk bi yuk kalkti
Kendi hastane cantamda hazir tek eksigim oglumuz ay son zamanlar gecmekte bilmiyo boshayallersmile.
aramızda 1 gun var aslında...neden 20 hazıran dıyor kı doktorun..tamam benımde 15 hazıran-13 temmuz arası bır gunde olacak dogumum ama ne bılıyım 20 hazıranda cok erken geldı sımdı telas yaptım eyvahedigeldismileiyi canım keyfim idare eder.çalışmanın verdiği yorgunluk var işte.son zamanlar geçmiyodoğru ....senle aramızda 1 aya yakın bir zaman var.senin doğum haziranın başlarına geliyo o zaman.benim 28 haziran ama sezeryanla alınacağı için 20 sinde alırım dedi doktorum.
tamam canım dedıklerınıze kulak verıcem muhakkak..sinatra kızların söylediği gibi yorgunluktan etkileniyor bebekler. bazen oluyo tüm gün hissetmiyorum. önceleri ok endişeleniyordum. çünkü çok hareketli bir bebek ama artık stres yapmıyorum. sürekli aynı şeyi düşünürsen hiç hissedemezsin. rahatla biraz bekle.
sinatra kızların söylediği gibi yorgunluktan etkileniyor bebekler. bazen oluyo tüm gün hissetmiyorum. önceleri ok endişeleniyordum. çünkü çok hareketli bir bebek ama artık stres yapmıyorum. sürekli aynı şeyi düşünürsen hiç hissedemezsin. rahatla biraz bekle.