- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
-
- Konu Sahibi daemon
- #81.001
canım benm kızıma belli olmuyor. Bazen 15 dk hiç durmuyor bazen 6 saat kıpırdamıyor benı korkutuyor..
O yuzden kesin konusamam ama genelde geceleri baslıyor..
benerin anlamı ne canım?
İsim konusu çok zor evet Ben hala "Asel" konusunda kararsızım milletten duyunca bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor..
bazen Damla ya da Beray koycam diyorummm oyyyyyyyyy ispanyollar gibi yapıcam 3 ismi birden koyucam
ben uyanık olduğumda mutlaka görüyorum hareketini. bende gündüzleri fazla tekme yok sürünüyo ya da yaslanıyo. semsert bi tümsek çıkıyo mesela göbeğimden önce 2 dk duruyo sonra o tümsek göbeğimde yer değiştiriyo. geceleri de 3-4 aka arkaya tekmeler atıyo hep en fazla 5 dk aralıklı
normal mi ki benimkinin bu kadarhareketli olması ya? bazen eşim diyo uyurken göbeğin almış başını gidiyodu diyo. sürekli dönüyo tekmeliyo bu velet beni. hiperaktif mi olacak acaba?
bebeğin hareketli olması normal bendede öyleydi nerdeyse belimin arkasına doğru gidiyodu ama allah korusun aşırı harekette şüphelenirim kordon falan dolanır diye:sinifsinif:
ben aseli beğendim en çok. berayı çok sevmem isim olarak ama damla da güzel bence
ama hala oyun aselden yana hem duyulmamış bi isim hem de anlamı güzel
kızlar ben yatıcam birazdan gidiyorumboshayallersmile
kızlar ben yatıcam birazdan gidiyorumboshayallersmile
korkuyorum bazen öyle tepiniyo ki allah korusun can çekişir gibi. korkumdan paniğimden kasılıyorum. bu kadar hareketli bebeklerde erken doğum riski falan yok de miiii
yok canım benim karnımı görücektin karnım yamuk yumuk oluyodu çok hareketindenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eeeeeeee kocan kaçta geliyoklava:
gül gül son ayında ben aklına geleyim emiaklinialirimsmiledelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenzemuszemusalkisalkisalkis
Bu gece burası kocasız hamişler oldu