Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımmmmm ellerine sağlık.. Bende donut yaptımmmmmmm 1000 kg olcam hedefledim :)()))))
bu arada maskelerimi de yaptımmmm ohhhhhh bebek gibi yumusacık oldummmmm (umarım:)
aaaaaa bayanlar ne sorucam bana 2 haftadır kramplar girmeye basladı bacagıma hamılelıkte oluyormus ileriki aylarında sizde de basladı mı=?
cadı gelemiyceğimizi biliyon dimi:dilcikar: canım annennem memlekette gecenin bi vakti ah ahh çay olsada içsem demiştim kadın hemen yaptı:1shok:
benımde bugun ilk defa ayıptır sölemesi :kedi: rahimden bir ağrı girdi sankı benim cadı ayağını falan cıkartmaya calısıyor.. ay cok garıp bir acı oldu anlatamam.. korktum hatta..
selam kaçaklar nerdeydiniz bizim görevimiz dır dır biliyonuz demi ama siz bu görevi atlattınız:tomato:
benımde bugun ilk defa ayıptır sölemesi :kedi: rahimden bir ağrı girdi sankı benim cadı ayağını falan cıkartmaya calısıyor.. ay cok garıp bir acı oldu anlatamam.. korktum hatta..
sen oğluna ne isim veriyon:uhm:
inanırmısın benim 20. haftadan beri o şekilde aşağıya vuruyo oğlum. tabi artık yerimden zıplatır oldu. artık alıştımsositososito
ben miiii? bilmem ki ya çok kararsızız isim konusunda biz. kerem diye düşünüyoz ama kerem de çok yayvan oluyo ağızda of bilmiyom :sinifsinif:
ayyyyyy bende anormal bir durum sandım korktum oh içimi rahatlattın canım ya
Kerem kimin adı ki?
canım benm kızıma belli olmuyor. Bazen 15 dk hiç durmuyor bazen 6 saat kıpırdamıyor benı korkutuyor..senin bebişinin normal hareketleri nasıl? hareketli mi ? mesela şimdi 10 dk tutsan kaç tekme sayarsın?