2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

cadı gelemiyceğimizi biliyon dimi:dilcikar: canım annennem memlekette gecenin bi vakti ah ahh çay olsada içsem demiştim kadın hemen yaptı:1shok:

benim kalçam ağrıyo bazen. o da sanırım çatım genişliyo artık o yüzden.durduğum yerde sağa ya da sola kaldırmaya çalışınca bacaklarımı hafif bi ağrı oluyo

selam kaçaklar nerdeydiniz bizim görevimiz dır dır biliyonuz demi ama siz bu görevi atlattınız:tomato:

ah keşke yakın olsakda buluşsak parç parçayız ya:bbo:

benımde bugun ilk defa ayıptır sölemesi :kedi: rahimden bir ağrı girdi sankı benim cadı ayağını falan cıkartmaya calısıyor.. ay cok garıp bir acı oldu anlatamam.. korktum hatta..

benımde bugun ilk defa ayıptır sölemesi :kedi: rahimden bir ağrı girdi sankı benim cadı ayağını falan cıkartmaya calısıyor.. ay cok garıp bir acı oldu anlatamam.. korktum hatta..

inanırmısın benim 20. haftadan beri o şekilde aşağıya vuruyo oğlum. tabi artık yerimden zıplatır oldu. artık alıştımsositososito

selam kaçaklar nerdeydiniz bizim görevimiz dır dır biliyonuz demi ama siz bu görevi atlattınız:tomato:

canım o kadar ütü muhabbeti oldu ki bende ütüleri biriktirmiştim onları hallettim. Birde bi fasıl daha camasır astım..

ama özledim sizleri geldimmmmmmmmmmmmm

kız tutsaydın ayağını gel bakem bura beni çok beklettin diye inşaallah normal doğumun habercisidirŞeniz:Saruboceq:

inanırmısın benim 20. haftadan beri o şekilde aşağıya vuruyo oğlum. tabi artık yerimden zıplatır oldu. artık alıştımsositososito

ayyyyyy bende anormal bir durum sandım korktum oh içimi rahatlattın canım ya

aman aman oram ağrıyo buram ağrıyo demeyin kız allah korusun benim gibi doğum sancısı başlayıb da üşüttüm herhalde demeyinde doktor 21 şubat dedi ben 9 şubatta dünyaya getirmiştim:uhm:

Ben Allah izin verirde bir de sağlıkğı ile oğlum olursa ismi hazır çünkü ben hep erkek ismi düşünmüştüm..

2 isimli insanların hep daha basarılı olduklarına inanırım.

Mete Bener.. koyacaktım..

Bener abimin adı hem onu herkesten cok severim hem adı az duyulmus orjinal gelir bana..

Kerem kimin adı ki?

özel birinin değil . bi türlü beğenemiyorum isim. yaşayan ya da vefat etmiş aileden birinin ismini koymak istemiyorum boşuna drama yaratıcak ya da kıskançlık olacak
hem eski hem anlamlı bi isim olsun istedik. keremin de anlamı güzel. sitelerden baktığım isimlerin arasında en hoş bu geldi hem gözüme hem kulağıma ama diyorum ya ona bile kusur buluyorum isim beğenemiyorum. isimsiz kalıcak bi dönem bebeğim bu gidişle

senin bebişinin normal hareketleri nasıl? hareketli mi ? mesela şimdi 10 dk tutsan kaç tekme sayarsın?
canım benm kızıma belli olmuyor. Bazen 15 dk hiç durmuyor bazen 6 saat kıpırdamıyor benı korkutuyor..

O yuzden kesin konusamam ama genelde geceleri baslıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…