- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
- Konu Sahibi daemon
- #81.021
gül gül son ayında ben aklına geleyim emiaklinialirimsmiledelikafadulden
oluuur hatta ben gülerek doğururken elimi de tutabilirsin naniknanik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül gül son ayında ben aklına geleyim emiaklinialirimsmiledelikafadulden
hadi benimki geliyo ya sen napıcam koskoca gecemafoldumben
istersen ben doğurtayım kocanda göbek bağını keser:icecream:
uyurum canım ya benımkı taaaaa yarın saat 4-5 gibi gelir
nasıl duruyon tek hamilesin allah korusun ya bişey olursa kadeşin falan yok mulmaz:
aman ben alışkınım uykusuz gecelere zaten hep otururum geceleri. bebiş gelince de bebişle otururuz ne olcak ki. ben öğrendim artık oğluma su muhallebisi yaparım gece 12 de kaydirigubbakcemile3
yok yalnızım evde ama alt katta annemler oturuyor onun bi altında da abim oturuo a desem geliyorlar zaten
ay iyi o zaman çok yalnız sayılmazsın aklım kalmicakyok yalnızım evde ama alt katta annemler oturuyor onun bi altında da abim oturuo a desem geliyorlar zaten
ben beğendim tadı iyiydi dolaba koyarken biraz cıvık gibidi ama normal muhallebiye göre laelaelaelaelae donarsa biraz inşallah şekli de güzel olcakkız doğru söyle beğendinmilmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben se sizi tanımadan önce tavuk gibi yatardım 11.30 12.00 en gec yarımda
ay iyi o zaman çok yalnız sayılmazsın aklım kalmicak
ayyyyyy canım benım cok saol kıyamam sana
canım ya ben evımde yanlız kalmayı cok sevıyorum aman zaten gunun 2 saatı hep beraberız sıkılıyorum bazen
kızlar valla kızım kucağımda emiyo sizinyüzünüzden kalkamıyomklava:
ben de seviyorum yalnız kalmayı:dance:
nası emebilir ki başka zatendelikafadulden