2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlarrrrrrrrr herkeseee ben geldim ama yıne gidicem bir bakayım dedim walla alışkanlık oldunuz

biriniz bir ütü muhabbeti attı ortaya saat 10 dan beri ütü yapıyorum hatta uzerine yenı camasırları yıkadım astım yağmur baslayacakmıs ama

yarında kızımın cicilerini yıkayıp ütülerimmmmmmm

güzel oldu mu kız resim koy çabuk şaka beğendin mi hadi dayaktan kurtuldundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kurtuldum valla.
biraz cıvık gibi oldu ama donacak sanırım küçükçe bi borcam su muhallebisi 6 kase de sütlaç yaptımdelikafaduldendelikafadulden gelin beraber yiyek siz gelene kadar donar da hem tatlılar

leyla başlattı ütü muhabbetiniiiiii!!!!!
ben de gündüz salondaki camları sildim oh bee dedim kahvemi yaptım oturdum yağmur başladı neyse en azından çamur akmadı camlarımdan

afiyet olsun canımmmmm ellerine sağlık.. Bende donut yaptımmmmmmm 1000 kg olcam hedefledim :)()))))

bu arada maskelerimi de yaptımmmm ohhhhhh bebek gibi yumusacık oldummmmm (umarım:)

aaaaaa bayanlar ne sorucam bana 2 haftadır kramplar girmeye basladı bacagıma hamılelıkte oluyormus ileriki aylarında sizde de basladı mı=?

leyla başlattı ütü muhabbetiniiiiii!!!!!
ben de gündüz salondaki camları sildim oh bee dedim kahvemi yaptım oturdum yağmur başladı neyse en azından çamur akmadı camlarımdan

yok yok ben gelcem bi dizime yatırcam seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…