• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kum beji yap gitsin ya hiç düşünme bence.
hem ferah oluyor hem her renge gidiyor
aslında benim aklımdaki de o ama
birilerinden fikir almak daha iyi diye sordum
çook mersi şekerim

işlermin arasınds ara ara takip ediyorumm canım bal rengiyse benimde krem filli boyanın leylak rengine bak çok hoş olur
sağol tatlım
yok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugün:oklava::oklava::oklava:) babam vefat etti canım

En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )
annene bi alkış canım
allah yokluğunu yaşatmasın sana
baya fedakar biriymiş

haydi hepberaber toparlanalım
hop hop hihoyyyt hihoyyyt
bence de toparlanalım
millet deli diyecek valla
zaten tuvalete gitmekten bıktım
birazdan gitmeme gerek kalmayacak altıma kaçıracam çünkü
neyseki çantamda hep yedek bir çamaşırım var
ne olur ne olmaz diye :lepi::lepi:

acılcak birasdan merk etme sennn elhh dunku su senın taslı plazma vardı ya fotosunu koysana esıme gondercem baksnda hemen bı buyugunu alsn evımızeee
alamazsın kızım sen cok pahalı o
benim kocam arada karanlık işler yapıyoda öle alıyoz
gelsin biara bizimkinin yanına istersen seninki
silah falan kaçırırlar
beyaz kadın ticareti yaparlar ne bilim
sektör çok
zengüüün arkadaşlaraa bi soruum varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bu park yatak işini çözemedim.. çözsem parası neyse basıp alıcam ama sempatiksalakcinni mothercarede baktım, bi kat var üstte.. ordaki bayan bunun üstüne bi battaniye serip yatırabilirsiniz sert yerde yatmalı dedi.. bi de şiltemidir nedir ondan gösterdi bunu da alabilirsiniz üstüne diye.. bu şilte gerekli bişi mi.. park yatak 250 şilte de 100ün üzerinde sanırım.. nasıl sizce :uhm: :uhm:
al anam al
ne bulursan al

Canım bana biraz pahalı geldi. Ben kraftın park yatağını 185 e aldım. Şiltesi falan da içinde.

başın sağolsun canım. Tam roman ama gerçekten. Son 6 sene annenin bakması da yine çok etkileyici gerçek sevgi varmış aralarında demek ki...

Boşver kuşum benim ofisim var alırım ben yanımda işe seni

al valla fakirliktenn çatlıcam yoksaaammm

Ayyy bu fakirlik başa bela valla. bi renk bile kalmamış bana... taam be renksiz takılcam ben... zaten renk benim için fazla lüks... :roflol::roflol::roflol:

Ama sen bana cevap vercen mi..

gunaydın guzel annısler ve mınıklerı:CüvCüv::emir_bebek:
kotu bır gecenın ardından sımdı ıyım..
gecelerı uyuyamıyorum:gitme:
allahtan cok sıcaklara kalmadıksempatiksalakcinni

sensıcım ınsalalh fıkır degıstırmez senın kocıs..
yatasın uyku setı cok guzelmıs..
bence kacırma.kalıtelı olarak soylemeye hıc gerek yok..
bebısın buyuyene kadr ıdsare eder hatat ıkıncı cougunuda buyutur:emir_bebek:
besıgımız alsaydık bende alırdım.sempatiksalakcinni

leach yatak koruyucu ben alcam..cunku bebısler maalesf cok ısedıklerı ıcın yatagımı mahvetmek ıstemıyorum..
kendı yatagınada alcam..beıık ıcınde satılıyor yatak koruyucular
en azından kotu seyler yaparsa cıkartır onu yıkarım dıye dusunuyorum..

bence de toparlanalım
millet deli diyecek valla
zaten tuvalete gitmekten bıktım
birazdan gitmeme gerek kalmayacak altıma kaçıracam çünkü
neyseki çantamda hep yedek bir çamaşırım var
ne olur ne olmaz diye :lepi::lepi:
ayy ben de koysam artık bir tane yedek iyi olacak
daha kaçırma durumum yok
zengin oldugumdan zamanında o bölgedeki kaslarımı iiy çalıştırmısım sempatiksalakcinni

alamazsın kızım sen cok pahalı o
benim kocam arada karanlık işler yapıyoda öle alıyoz
gelsin biara bizimkinin yanına istersen seninki
silah falan kaçırırlar
beyaz kadın ticareti yaparlar ne bilim
sektör çok

al anam al
ne bulursan al

görüştürelim ozmn cunku bzmde almammız lazm sızde varyaa bızde olmazsa catlarm bennnsempatiksalakcinni

yok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugün:oklava::oklava::oklava:) babam vefat etti canım

En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )

hep söylerim insana eş en çok yaşlanınca lazım diye. bizimkilerde pek iyi anlaşamazlardı, kavga gürültü pek eksik olmazdı bizim evden. sonra emekli oldular ve antalya ya yerleştiler, şimdi bi görsen nasıl iyiler. annem buraya gelir, 2 gün sonra başlar "ben gidiyim, baban yalnız kaldı" demeye. abim de diyo ki gareziniz bizemiydi, biz evdeyken sürekli kavga gürültü. savunmalarıda şu " o zamanlar çok stresliydik, küçücük maaşlarla özel okulda iki çocuk okutuyorduk, bir yandan da kooperatif taksiti felan. şimdi hiç bir derdimiz kalmadı". bi de yaşadıkları yer küçük bir köy, muabbet edecek dooru dürüst birini bulamayınca aslında ne kadar iyi dost olduklarını anlamışlar. çok seviniyorum onlar adına, uzaktalar ama gözüm hiç arkada değil çünkü acaip mutlular. allah hepimize öyle bir emeklilik hayatı nasip etsin...

Offff akŞam Öle bı ÇalıŞmıŞımkııııııııııı saat onbıre kadarrrr
eee fakırlık ne yapıcennnnn ekmek parası ÇalıŞmamm lasımmmm

gunaydın guzel annısler ve mınıklerı:CüvCüv::emir_bebek:
kotu bır gecenın ardından sımdı ıyım..
gecelerı uyuyamıyorum:gitme:
allahtan cok sıcaklara kalmadıksempatiksalakcinni

sensıcım ınsalalh fıkır degıstırmez senın kocıs..
yatasın uyku setı cok guzelmıs..
bence kacırma.kalıtelı olarak soylemeye hıc gerek yok..
bebısın buyuyene kadr ıdsare eder hatat ıkıncı cougunuda buyutur:emir_bebek:
besıgımız alsaydık bende alırdım.sempatiksalakcinni

leach yatak koruyucu ben alcam..cunku bebısler maalesf cok ısedıklerı ıcın yatagımı mahvetmek ıstemıyorum..
kendı yatagınada alcam..beıık ıcınde satılıyor yatak koruyucular
en azından kotu seyler yaparsa cıkartır onu yıkarım dıye dusunuyorum..

günaydın cnm hoşgeldın neden kötü bir gece gecirdinn

DÜNDEN BERİ BİR MASRAF DAHA ÇIKTI GÜLME ÇİZGİLERİMİ BOTOKS YAPTIRMAM LAZIMMM kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Ayyy bu fakirlik başa bela valla. bi renk bile kalmamış bana... taam be renksiz takılcam ben... zaten renk benim için fazla lüks... :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

daha kaçırma durumum yok
zengin oldugumdan zamanında o bölgedeki kaslarımı iiy çalıştırmısım sempatiksalakcinni

çatlak:roflol:

verdım ya nan cevanını ozelden at bılgılerını
ama fasfakırlerıde lısteye eklesemmı bılmıyorum
dusunmem lazım

o renkte archıyle stellanın=))

daha kaçırma durumum yok
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ölecem yaaa
ay dur ölmeden bi tuvalete gidimmmmm

Back
X