yaa sorma kuşum iki günlük mevzu şimdi sana ip ucu verelim dicem ama herzaman yazılanları okumuyon oda bir işe yaramaz. Ösgee nasıl yapsakta anlatsak esmerciğimebilmiyorumkismile
evet işte ben fakirim ama kızım benm gibi olmaycek sempatiksalakcinni
fasfakir olman lazım sempatiksalakcinni
Şenizkaydirigubbakcemile kuşum ya cok özluyorm ama ben seni göndermıcm bugn seniiiii yaaa
yaw ben de düşündüm ama
sonradan bunun anlatılamayı yaşanılacağına karar verdim..
nerden başlanır ki sempatiksalakcinni
benim iki kızım var buda oğlan kızların kardeşlerine koyduğu isimi söylüyorum başbakanımızın sözünü dinledik 3 çocuk yaptık madalya takacak ya hehe:hooray:
kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni
ya bizim kızlarda birisi tuana olsun diyor öbürü erenefe olsun diyor bakalım hangisi olursa artıkın
benim iki kızım var buda oğlan kızların kardeşlerine koyduğu isimi söylüyorum başbakanımızın sözünü dinledik 3 çocuk yaptık madalya takacak ya hehe:hooray:
:roflol: :roflol:kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni
valla bende çok özlüyom sizi aklım hep sizde can atıyom girmeye
bu yazılanlardan kafamda bir fikir oluştu ama CADIARZUCADIARZU
evet işte o sempatiksalakcinnibu yazılanlardan kafamda bir fikir oluştu ama CADIARZUCADIARZU
kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni
hee madalyasını almış sizin eve geliyormuş kapıyı aç sempatiksalakcinni
ben birini doğurayım hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. 2. çocuk bile bana çoooookkk uzak geliyor
hee madalyasını almış sizin eve geliyormuş kapıyı aç sempatiksalakcinni
ben birini doğurayım hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. 2. çocuk bile bana çoooookkk uzak geliyor
evet evet çok zenginiz zaten kendi evimiz..cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni
kızlar günaydın.. ben bu aralar çok sıkıldım. bunalım takılıyorum. hafta sonu gezmek istiyorum. ama bir türlü olmuyor. buraya da girip bişey yazmadan çıkıyorum. haftasonu için güzel fikirleri olanlar var mı?
ee zenginlik başa bela sempatiksalakcinni
bu muhabbet doğuma kadar sürecek sanırım sempatiksalakcinni
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye boşuna dememişler delikafadulden
bizde habire çene yoruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?