2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee
o salıncağı oturmaya basladıktan soora kullanabilir yiiurum..

evet sempatiksalakcinni
fakir oldugumdan, bana yardımcı olmak baaabında öle yapcekler sempatiksalakcinni

bah bah bah nasıldaaaaa kısmetli senın bu yagmur sen fakırsın ama her bişeyını birileri aldı dogumda ucretsizz maşallh:)

ya bizim kızlarda birisi tuana olsun diyor öbürü erenefe olsun diyor bakalım hangisi olursa artıkın

heee
o salıncağı oturmaya basladıktan soora kullanabilir yiiurum..

hee sanırm öleee gerçi tam yatırılabılıyormus ama oturagı anlamdmkı istersen degıslm dedıde aman gerı gonder yenıısını iste ooo uzun iş ugrsmm cocuk ztn ıstanbulda vaktı yok ugrsmaya

ya kızlar nedİr bu fakİr muhabbetİ
ben bİŞeyler mİ kaÇırmıŞım

Ohoooo acayip kaçırdın hem de. 2 gündür herkes gülmekten altına kaçırıyor hihoyyyt

Güle güle kullansın bebişin canım. 6. aydan itibaren kullanılabilecek beşik sanırım

bah bah bah nasıldaaaaa kısmetli senın bu yagmur sen fakırsın ama her bişeyını birileri aldı dogumda ucretsizz maşallh:)

He anam biz evde doguracagiz hatuna bak masAllah
sankim kendisi sabanci gibi hastanede dogum yapiii.

Hayırlı olsun güneşim :) oğlun iyi günlerde kullansın ...

ya kızlar nedİr bu fakİr muhabbetİ
ben bİŞeyler mİ kaÇırmıŞım

yaa sorma kuşum iki günlük mevzu şimdi sana ip ucu verelim dicem ama herzaman yazılanları okumuyon oda bir işe yaramaz. Ösgee nasıl yapsakta anlatsak esmerciğimebilmiyorumkismile

Ohoooo acayip kaçırdın hem de. 2 gündür herkes gülmekten altına kaçırıyor hihoyyyt

Güle güle kullansın bebişin canım. 6. aydan itibaren kullanılabilecek beşik sanırım

saol cnm
He anam biz evde doguracagiz hatuna bak masAllah
sankim kendisi sabanci gibi hastanede dogum yapiii.
sempatiksalakcinni

aslında doğuracak birini de bulsa tam olacaktı ama
sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun güneşim :) oğlun iyi günlerde kullansın ...

saol cnm

yaa sorma kuşum iki günlük mevzu şimdi sana ip ucu verelim dicem ama herzaman yazılanları okumuyon oda bir işe yaramaz. Ösgee nasıl yapsakta anlatsak esmerciğimebilmiyorumkismile
yaw ben de düşündüm ama
sonradan bunun anlatılamayı yaşanılacağına karar verdim..
nerden başlanır ki sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…