2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgeeeeeeeee bu sensi varya bizi kandırıyor o fasfakir değil senkin o mikrodalgası bilem varmış onun haberin olsunnnnnnnnnnn

Canim olur mu hic kendimiz almadik ki.
Secim zamaninda tayyipcigim beyaz esya felan dagitirken bize de birkac birsey nasip oldu.
Birkactanesini sattik ekmek parasi yaptik birtanesini de kullaniyoruz cok daralirsak onu da satariz anacim. :gitme:

Canim olur mu hic kendimiz almadik ki.
Secim zamaninda tayyipcigim beyaz esya felan dagitirken bize de birkac birsey nasip oldu.
Birkactanesini sattik ekmek parasi yaptik birtanesini de kullaniyoruz cok daralirsak onu da satariz anacim. :gitme:

haa tabi tabi mısırlarıda patlatman için Unakıtan amca verdi deme ::roflol::roflol::roflol:

Ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 11de kızımı görmeye gitcemmmm ben :sm_cool:
Çok oynuyo bu sıpa kuduruk dicem Dr şikayet etcemmmm
Ohhhhh sen gidebiliyonmu Dr a? fakirsin ya hani o bakımdan

Kız sensi bu arada Allah neşeni hiç bozmasın neşen hep daim olsun arkadaşım maaşallah bugün sana

Ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 11de kızımı görmeye gitcemmmm ben :sm_cool:
Çok oynuyo bu sıpa kuduruk dicem Dr şikayet etcemmmm
Ohhhhh sen gidebiliyonmu Dr a? fakirsin ya hani o bakımdan

oleeyy alkisalkisalkis

ben de naapiim bu hastanede çaycı olarak çalıştıgım için patronlar beni seviyo doktor ücretlerini almıyolar

haa tabi tabi mısırlarıda patlatman için Unakıtan amca verdi deme ::roflol::roflol::roflol:

Evet sagolsun vatanin memleketin sakinleri bilir durumumuzu yardimci olurlar.
Bende ilk defa oyle bir misir gorunce haliyle ne edecegimi bilemedim elime yuzume bulastirdim.
Zaten sadece ozel gunlerde yildonumlerde kullaniyorduk mikrodalgayi, onu da kokuttuk. :1ninca:

oleeyy alkisalkisalkis

ben de naapiim bu hastanede çaycı olarak çalıştıgım için patronlar beni seviyo doktor ücretlerini almıyolar

kız senın dogum ücretsiz olck dımı şimcikkksempatiksalakcinni

ya kızlar nedır bu fakır muhabbetı
ben bıŞeyler mı kaÇırmıŞım

kızlar buarada dayısı oglusuma salıncak almıs dun kurmadım ama baktım tentelilerden bahce salıncagı gıbı duruyor ama olsun abla guzelmi bilemedım ben dıyor hehehe dedım birz bahce salıncagı ama olsun gusel dedım oglumun ilk hedıyesı senden ya yetr dıdım bendeee

kaynana ve kayınbabasının ismini koyacaklar buraya

günaydın millet

talarcım valla ne annemin ne de kaynanamın ismini koyarım bebeğime
annemin adı çok güzeldir ama sırf millet yanlış anlar diye koymadım
kaynanamın adı da biraz garip :)) onu hiç koymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…