Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeekızlar buarada dayısı oglusuma salıncak almıs dun kurmadım ama baktım tentelilerden bahce salıncagı gıbı duruyor ama olsun abla guzelmi bilemedım ben dıyor hehehe dedım birz bahce salıncagı ama olsun gusel dedım oglumun ilk hedıyesı senden ya yetr dıdım bendeee
ya kızlar nedİr bu fakİr muhabbetİ
ben bİŞeyler mİ kaÇırmıŞım
Özenti fakir nolcekk hıhhhh :umursamaz:
evet sempatiksalakcinni
fakir oldugumdan, bana yardımcı olmak baaabında öle yapcekler sempatiksalakcinni
heee
o salıncağı oturmaya basladıktan soora kullanabilir yiiurum..
kızlar buarada dayısı oglusuma salıncak almıs dun kurmadım ama baktım tentelilerden bahce salıncagı gıbı duruyor ama olsun abla guzelmi bilemedım ben dıyor hehehe dedım birz bahce salıncagı ama olsun gusel dedım oglumun ilk hedıyesı senden ya yetr dıdım bendeee
ya bizim kızlarda birisi tuana olsun diyor öbürü erenefe olsun diyor bakalım hangisi olursa artıkın
bah bah bah nasıldaaaaa kısmetli senın bu yagmur sen fakırsın ama her bişeyını birileri aldı dogumda ucretsizz maşallh:)
oleeyy alkisalkisalkis
ben de naapiim bu hastanede çaycı olarak çalıştıgım için patronlar beni seviyo doktor ücretlerini almıyolar
bah bah bah nasıldaaaaa kısmetli senın bu yagmur sen fakırsın ama her bişeyını birileri aldı dogumda ucretsizz maşallh:)
kızlar buarada dayısı oglusuma salıncak almıs dun kurmadım ama baktım tentelilerden bahce salıncagı gıbı duruyor ama olsun abla guzelmi bilemedım ben dıyor hehehe dedım birz bahce salıncagı ama olsun gusel dedım oglumun ilk hedıyesı senden ya yetr dıdım bendeee
özge ya bizede sponsor olmazmı sizin hastanesempatiksalakcinni
nasıl ya hem kızın hem oğlun mu olacak anlamadım ??
Ohoooo acayip kaçırdın hem de. 2 gündür herkes gülmekten altına kaçırıyor hihoyyyt
Güle güle kullansın bebişin canım. 6. aydan itibaren kullanılabilecek beşik sanırım
sempatiksalakcinniHe anam biz evde doguracagiz hatuna bak masAllah
sankim kendisi sabanci gibi hastanede dogum yapiii.
sempatiksalakcinni
aslında doğuracak birini de bulsa tam olacaktı ama
Hayırlı olsun güneşim :) oğlun iyi günlerde kullansın ...
yaw ben de düşündüm amayaa sorma kuşum iki günlük mevzu şimdi sana ip ucu verelim dicem ama herzaman yazılanları okumuyon oda bir işe yaramaz. Ösgee nasıl yapsakta anlatsak esmerciğimebilmiyorumkismile