2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
bir ihtimal daha var güneşim o da ölmek mi dersin ??
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

Kizlar sizlerin kocalari sizlere birsey aliyor ya bende hava atmasam olmaz simdi.
Ablamin kizi 4 yasinda. kolye, kunye vs yapma yapma renkli boncuklari vs varmis,
sonra o ufakcik melegin aklina bakin ya ipe dizmis boncuklardan.
Ucuna da kagit katlamis baglamis falan icine de birkac boncuk koymus.
Teyzemin bebegine yaptim demis ya, ipli cingirak yapmis kendi aklinca.
Nasil duygulandim duyunca.

Son düzenleme:
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sayenizde artık şirkette deliliğim tescillendi.

Artık hem fakir hem özenti hemde deliyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni

sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:

:roflol::roflol:ııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol: ııııııııııııııııııııııı :roflol::roflol:

Nan o yaş farkından olmuyor kavga, insanın içinde olcak, abimle benim aramda 3 yaş var, yeni yeni anlaşmaya başladık. Bu arada da araya gelin girdi, şimdi tamamen anlaşamıyoruz.

kızlar ben kaçar muhabbetiniz bol neşeniz daim olsun kalın sağlıcakla

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben de 10 sene aradan sonra 3 yü yaptım o da kızlar çok istedi diye yani kızlarım için kendimi feda ettimakannehir
allah bağışlasın tatlım sen bakma bize
:roflol::roflol: ay susun ya valla altıma edicem bana bakıyo herkes önüm yığılı iş var yapamıyorumda burayı bırakıp
aynennnnnnn
benimde kız kardeşimle aramda 7 yaş var bende kendim için çok diyordum

Fakir gülüşlü seni kaydirigubbakcemile3

:uhm::uhm:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
bir ihtimal daha var güneşim o da ölmek mi dersin ??

bencede öle bir ihtimal yok ama bende olcem artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl rahatlıktr böleeeesempatiksalakcinni

:) sanırım bizimkiler en çok yapanlar :) 4 kardeşiz biz son 2si kaza diyorlar annemde aldırmama konusunda yeminli olduğu için kıyamamış :)

Gerçi ben 4 yaşlarında iken ve 1 kız kardeşim daha varmış aşı yüzünden kardeşimi kaybettiğimiz bir dönemde babam eyüpsultana gelmiş ve dua etmiş bana erkek çocuk verisen buraya getireceğim diye ve o sırada bir baba oğlularını 3 tane oraya getirmiş ve dua ediyorlarmış babam ağlamaya falan başlamış belki batıl inanç ama duası kabul olmuş allahım 3 erkek çocuk vermiş diyoruz bizde çocuklar sünnet olmadan getirmiştik eyüpsultana Mersinden sırf bu yüzden :)

hadi yaa :uhm: bende hep yaş farkına kusur bulmuştum .
yok ama şimdi iyiyiz tabi daha evlenmedi hele bir evlensin ,gelin saçımı başımı yolsun o zaman gene kavgaya başlarız sempatiksalakcinni

KIZLAAAAR BEN GELDİMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt

ösge çaycı,bende o çayları tarlada biçiyom düşün halimi bu halde tarlada...senağlama

dün akşamdan bugüne baktımda yıurum geldim

hoşgeldn cnmmmm:1hug:

allahım maşallah çok tatlı bir çocuk bir okadarda zeki anladığım kadarıyla :)

KIZLAAAAR BEN GELDİMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt

ösge çaycı,bende o çayları tarlada biçiyom düşün halimi bu halde tarlada...senağlama

dün akşamdan bugüne baktımda yıurum geldim

hoşgeldin anacım..

ben de salam sucuk sosis ne bulursam yiyorum işte sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…