• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa sorma kuşum iki günlük mevzu şimdi sana ip ucu verelim dicem ama herzaman yazılanları okumuyon oda bir işe yaramaz. Ösgee nasıl yapsakta anlatsak esmerciğimebilmiyorumkismile

neyse özelden yazın ozaman kısacık özet meraklandım şimdi,
bak kızımda merak etmiş tekmeliyo
işlerim bugün rahatladı bu gün çok yoğundum 10 gündür
fazla katılamadım muhabbete

kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni

benim iki kızım var buda oğlan kızların kardeşlerine koyduğu isimi söylüyorum başbakanımızın sözünü dinledik 3 çocuk yaptık madalya takacak ya hehe:hooray:

hee madalyasını almış sizin eve geliyormuş kapıyı aç sempatiksalakcinni
ben birini doğurayım hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. 2. çocuk bile bana çoooookkk uzak geliyor

kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni

bu yazılanlardan kafamda bir fikir oluştu ama CADIARZUCADIARZU

ya bizim kızlarda birisi tuana olsun diyor öbürü erenefe olsun diyor bakalım hangisi olursa artıkın

benim iki kızım var buda oğlan kızların kardeşlerine koyduğu isimi söylüyorum başbakanımızın sözünü dinledik 3 çocuk yaptık madalya takacak ya hehe:hooray:

Tuana kız ismi ama canım. Oğlun sonra zorluk yaşayabilir adından dolayı. Ama bu sefer de kızlar aralarında benim söylediğim ismi koydun koymadın kıskançlığı yaşamasın

kızlar günaydın.. ben bu aralar çok sıkıldım. bunalım takılıyorum. hafta sonu gezmek istiyorum. ama bir türlü olmuyor. buraya da girip bişey yazmadan çıkıyorum. haftasonu için güzel fikirleri olanlar var mı?

güneşim hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin bana kimse daha bişeycik almadı bi arkadaşımız bi tulum almıştı bayram hediyesi o kadar

valla bende çok özlüyom sizi aklım hep sizde can atıyom girmeye

Dettt aklin ne bizde olucak uleyn.
Sen anca doktora gidip oraya yatip MUHAUHAUHDAUHuha diye kotu kadinlar gibi
kahkaha atarsin ben kizimi goruyom topikteki fakirler goremiyor diye demi. Bilirim ben. alsanaalsanasmile

bu yazılanlardan kafamda bir fikir oluştu ama CADIARZUCADIARZU

cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni

bu muhabbet doğuma kadar sürecek sanırım sempatiksalakcinni
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye boşuna dememişler delikafadulden
bizde habire çene yoruyoruz

ben birini doğurayım hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. 2. çocuk bile bana çoooookkk uzak geliyor

o zaman sen dur ben kapıya bi kırmızıhalı sereyim başbakan geliyi ya mehter takımınıda hazırda tutayım nede olsa madalya alacağımturkbayragi

aaa öyle deme önceleri bende öyle düşünüyordum ama
zaman geçtikçe anlayacaksın ben 8 sene sonra anladım
inşallah sen daha erken farkına varırsın delikafaduldennaniknanik
çünkü bu kadar ara vermek te pek iyi değilmiş
ama 3. aslaaaaaaaaaaa

cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni
evet evet çok zenginiz zaten kendi evimiz..
daha pahalı biryerde oturacaktık aslında ama bırakamadık buraları
zenginiz biz sempatiksalakcinni

kızlar günaydın.. ben bu aralar çok sıkıldım. bunalım takılıyorum. hafta sonu gezmek istiyorum. ama bir türlü olmuyor. buraya da girip bişey yazmadan çıkıyorum. haftasonu için güzel fikirleri olanlar var mı?

cnm normaldir hamılelık sendromu bende haftasonu olnca evımı duzenlemem gerkıyor oda falan boşaltcz ama sıkıntıdan sokaga vuruyorm kendımı kocama dıyorm gezdır oda goturuyr bı alısverıs merkezıne boşbo gezdırıyor agzımı kapatyrrrr :(sempatiksalakcinni

bu muhabbet doğuma kadar sürecek sanırım sempatiksalakcinni
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye boşuna dememişler delikafadulden
bizde habire çene yoruyoruz
ee zenginlik başa bela sempatiksalakcinni

Back
X