2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçtım kızlar öpüldünüz
yarın çarsamba malum yokum
dr gidicem bakalım neler olcak

aynen bende cnm yaaa normal dogum olur ıns bızmkıde saglıklııı

AMIN!!!! Eger sezeryanlik durum varsa amenna
ama cok duyuyorum ya sezeryanlik durum olmadigi halde sezeryana aldiklarini bu da beni urkutuyor.
Doktorum soz verdi eger normal dogum durumum olursa, normal doguma alacagina dair
ama en ufak birseyde acilma biraz yavas olsun bilmem ne hemen sezeryana yoneliyorlar.
Bu da simdiden beni endiselendiriyor, gereksiz yere bicak altina yatmayi hic istemiyorum. :1no2:

efet haklsn benm saglam bı doktor bulmam lazım

aman iste kumar oynamak gibi bisi ya, ben hala guvenemiyorum doktoruma bu konuda.
Cok ilgili alakali bir doktor ama oda biraz sezeryandan yana iste.

hyrlısı bakalım bahtımızaa ne cıkarsa ozamn dımı

Aman iste kumar oynamak gibi bisi ya, ben hala guvenemiyorum doktoruma bu konuda.
Cok ilgili alakali bir doktor ama oda biraz sezeryandan yana iste.

Benim doktorum normal doğumdan yana sonuna kadar. Hatta genelde mecburi sezeryan olacak hastalarına bile randevulu sezeryan yapmıyor doğum başlayınca sezeryana alıyor o konuda içim çok rahat

Benim doktorum normal doğumdan yana sonuna kadar. Hatta genelde mecburi sezeryan olacak hastalarına bile randevulu sezeryan yapmıyor doğum başlayınca sezeryana alıyor o konuda içim çok rahat

Ayyy ne guzel keske bende bu konuda guvenebilsem doktoruma. :1no2:
Ayni hastanede birtane doktor var oda normal dogumdan yana son ana kadar diretiyor,
acilman az ise bekletiyor acilman yeterli olana kadar falan ama oda erkek oldugu icin esim istemiyor.

Kötüymüş canım ya ben de kadın doktorda rahat edemiyorum açıkçası kadın doktorlar daha şevkatsiz oluyorlar, bide daha ilgisiz gibi geliyorlar bana nedense. Ama eşine söyle diyebilirsin allah korusun acil bişekilde hastaneye gitmen gerekse ve hemen müdahale edilmesi gerekse or sırada kadın doktor yok diye sana müdahale etmelerine izin vermeyecek mi tabiki verecek öyle düşünsün bence hem sağlıkta cinsiyet ayrımı olmaz

doktorlarınızla doğumu konuşmaya başladınız mı
biz daha hiç o konuyu açmadık
ama dediğiniz gibi benim endişemde gereksiz yere sezeryan yapılması

arkadaşlar küçük meleğim için dua edin olur mu, benim kızım pırpır ederken canlandı, ellerim artık boş

archmania canım başın sağolsun..allahım bir daha yaşatmasın...inşallah en kısa zamanda yavrunun kardeşi gelirde acın hafifler...
aynı acıyı daha yazın yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
sakın kendini yıpratma yoksa kuzun cennette üzülür annem üzülüyor diye....

saol stella, umarım sizler güzel kuzularınızı sağlıklıca kucağınıza alırsınız.)ben de gelecek kuzularımı inşallah...

inşallah canım amin
sanada rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin:Saruboceq:

arkadaşlar küçük meleğim için dua edin olur mu, benim kızım pırpır ederken canlandı, ellerim artık boş

kuzum atlatmak zor ama napalım bende yaşadım bi kere ama
napalım
Allah böle istemiş
şimdi dua edicezki
ikincisi hemen minicik minicik düşsün karnına
sağlıkla doğsun inşallah

kızlar herkese iyi akşamlar. Ne güzel ya böyle herkesin birbirne destek olması. Ben de maddi olarak sıkıntılı günler geçiriyorum sabah yazdım hatta çok sıkılmıştım anlatmak paylaşmak ıstedim. Sağolsunlar herkes moral verdi. Allah bebişlerimize sağlık versin olmayanlara da en kısa zamanda çifter çifter versin kaydirigubbakcemile3 üzülmemek tabi elde değil yaşananlara. Herkesin bir dersi bir acısı bar işte içinde ama sağlık olsun deyip şükretmekten başka bişey de gelmiyorki elden. Tevekkül edip kabullenmezse insan çıldırır dayanamaz heralde. Bu da bizim imtihanımız Allah hepimize kolaylıkla geçmeyi nasip etsin. Güzel düşünelim ki güzel oldun. olumunekankayizsmile

Canım benım ya.Ne denırkı bu durumda.Herşeyın hayırlısı canım benım.Allahın dediği oluyo.Dualarımız hep seninle.Senin sağlığın yerınde demi canım çok şükür.Allahım sanada butun isteyenlerede nasip edip ayırmasın kimseyi:Saruboceq:.Çok opuyorum seni

arcmania Allah sabır versin arkadaşım. Allahım ondan aldığı ömrü doğacak evlatlarına versin. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…