2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değil canım biliyorum ama nedense sinirlerim çok bozuldu ve gözyaşlarımı durduramıyorum.Bazen böle oluyorum sanırım yine geldiler bana

Seni çok iyi anlıyorum tatlım bende 100 ogt yaptırdığım gün 3 saat boyunca ağladım bütün hastane bana baktı oturdum bi köşöde kendimi tutamadım sürekli ağladım , ağla tabi biraz rahatlasın belki ama çok üzülme ne olur bebişinde hisseder sonra o da üzülür annesi sen bilinçli bi annesin bebişin için en iyisini yaparsın zaten üzme kendini bu hormon hastalıkları insanın elinde değilki oluyor işte.

tanımadığım birileri geldi, aşağıda gördüm :dilcikar:

ben seni tanıyooooooooommmmmmmmmmmzemuszemus

yawru kuşlarım
tlfnum bozuktuya
onu değiştirmeye gittim
nefret ettim dokunmatikten
bildiiin nokia aldım eski bi model7610mu ne ondan
çok acıktımkızlar yemekte ne varcokacimcoook

acıktıgımı hıssettım benbilmiyorumkismile

kaçılınnn en küçük anne adayınız da qeldii kaydirigubbakcemile3

sana vezir parmaaa vaarr..

ayy kıslar kadıbudu kofte yapmayı bılen var mı??

eferimmsempatiksalakcinni

aman hemende benım durumuma yorum yapmıs:umursamaz:

varya pelini seni ösgeyi bi dövücem bi dövücem
ayıp ayıp
ne dedikodumu yapıyonus nanalsanaalsanasmile

sempatiksalakcinniablalar teyzelerr napıonusss
neyin kafqasi var sempatiksalakcinni

hergun en az ıctıgım mıktar bu bıde cay ıcıyorum sut ıcıyorum ıkı bardak..
şişeye koy suyunu ayırma yanından
500 ml lik suyum yanımda ama 2.sini doldurmaya eriniyom bazen
ama öğlen yemektede ondan hariç 1 bardak içiyom e akşamda 3-4 bardak içiyorum
birde çay içiyorum akşamlarıda portakal suyu
1,5-2 lt yapar heralde

aman hemende benım durumuma yorum yapmıs:umursamaz:

:umursamaz: :dilcikar:
habersiz :dilcikar:

hergun en az ıctıgım mıktar bu bıde cay ıcıyorum sut ıcıyorum ıkı bardak..
şişeye koy suyunu ayırma yanından
daeee yarın aşıdan sonra capitole gidelimmi ????
hem ilaç alıcam oradaki eczane ak sigorta ile anlaşmalı hemde tchibo ya bakarızbilmiyorumkismile

Oğlumda kıpır kıpır sanki anne üzülme der gibi :) ama inanın elimde değil bebeği öğrendim 2 hafta sonra işten çıktım aynı gün tiroid hastası olduğumu öğrendim sonra kanamam oldu hastanede yattım ve eve bağımlı yaşamaya başladım yanımda biri olmadan dışarı çıkmamaya üstüne plesentan aşağı yerleşimli dediler hepsine tamam dedim ama şimdi birde bu çıkınca sanırım biraz sinişrlerim bozuldu. biliyorum geçici birşey

10 Mart değil canım 3 mart yani yarın.

aaa evet katalog ana sayfasında 3 mart yazıyor ama internet sayfasında böyle yazıyor bilmiyorumkismile

BEBEĞıME ÖZEL

Yaşamınızın en değerli varlığı olan minik bebeğiniz için birbirinden farklı ürünler Tchibo’da. Ufaklığın şıklığı için tasarlanmış birbirinden cici giysiler, deliksiz bir uyku için pamuk kalitesinde rengarenk nevresimler, minik ayaklarına çok yakışacak çoraplar, doğum günlerine hareket katacak aksesuarlar, banyo zamanlarını keyifli kılacak yardımcılar, mamasını iştahla yemesi için eğlenceli önlük ve yemek setleri ile annelerin hayatını kolaylaştıracak ürünler 10 Mart’tan itibaren Tchibo’da. Bebeğinize özel seçenekleri görmek ve onu mutlu etmek için Tchibo’ya mutlaka uğrayın.

neyse yarın bi uğrarım

anammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?

varya pelini seni ösgeyi bi dövücem bi dövücem
ayıp ayıp
ne dedikodumu yapıyonus nanalsanaalsanasmile

hakkındakı gerceklerı annattı kıs bıze..
bak burda desıfre ederım sneı hee

benim de canım havuclu peynirli cevizli marul salatası istediibilmiyorumkismile eve gidince yapıcam kendime koca bir kase yicemcokacimcoook
o nası yapılıyobilmiyorumkismile
500 ml lik suyum yanımda ama 2.sini doldurmaya eriniyom bazen
ama öğlen yemektede ondan hariç 1 bardak içiyom e akşamda 3-4 bardak içiyorum
birde çay içiyorum akşamlarıda portakal suyu
1,5-2 lt yapar heralde
iç yevrum ıc.
yanındakı bırılerıne söle ben unutuyorum falan de bosaltıkca doldursunlar şişenı

daeee yarın aşıdan sonra capitole gidelimmi ????
hem ilaç alıcam oradaki eczane ak sigorta ile anlaşmalı hemde tchibo ya bakarızbilmiyorumkismile

gidelim yevrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…