• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülkurusu bi sus yaa
bu saatte sayılır mı o kdr menü
zaten akşam kaynanada balık günüm :umursamaz:

senın ki daha guzelmiş ya kız, ben aslen atinalıyım, balık de bana sen. şöyle bol limonlu roka salatalı soğanlı... benım de canım çekti gıcık alsanaalsanasmile

aman gulkurusu gelen pastaneden alsın gelsin yapma o kadar ceşit günah yorulcan be

sen bana mutfak işi de elhamracım heç üşenmem, kafam acayip dagılıyor mutfakta şarkı turkuler göbek atarak yemek yaparım. dolap duzenle de, evın eşklını degıştır de bayıla bayıla yapayım ama sakın ütü deme mafoldumben bıktım gömlek utulemekten yok mu çözumu şu işin her hafta 5 gömlek 2 pantolon utuluyorum canımdan usandımmafoldumben

valla cnm bnm senı korurum korumasınaaada senın bacı yazmıs ben hep köşe sıkıştırrım doverdım vs dedım aıle mevzusu karısmayımmmbilmiyorumkismile

3üde kudurmuş döveydinya:umursamaz:

ayyy koca bi paket biskrem yedim ööööööööööö
çok geldi yaaaaaaaaaaa tatlı yiyim dedim güyaaaaaaaaaa
biri midemi yıkasınnnkafamçokkarıştı

gel üstüme kus ala alaaaaa:umursamaz:

biz ne demişis.. kardeşin seni dövüyomuş onları annattı bis de dinledik ne var
evetolumunekankayizsmile

hep anamın yüzündenbilmiyorumkismile
anana suc atma
anammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?
ayhh maasallah kısss
köftenın çine haşlanmış pirinç atıyosun bu kadar kızartıyon
hadi ya bu kadarmı

benim yaptıgım o kadar ama patateslı olanını da yapabılırsın, guzele benzıo,

Kızarmış Patatesli Kadın Budu Köfte İçin Malzemeler
•400 gram kıyma

•1 adet soğan

•1 çay bardağı pirinç

•1 tutam maydanoz

•1 adet yumurta
Panelemek için:

•2 adet yumurta

•Un
Kızarmış Patatesli Kadın Budu Köfte Tarifi
Kıymanın üçte birini içine hiç birşey koymadan bir iki dakika kavuralım. Pirinci haşlayıp sudan geçirip süzelim. Bu malzemeler soğuduktan sonra kalan çiğ kıymanın içine koyalım.

Üzerine yumurtayı, soğan rendesini, tuz ve karabiberi ekleyelim. Köfte harcını bu şekilde buzdolabında yarım saat dinlendirelem.

Daha sonra şeklini verip tekrar buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra önce una daha sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartalım.

Yanında haşlandıktan sonra tavada baharatla kızartılmış taze patates ve yeşillikler eşliğinde sıcak servis yapalım

kısslr su tarfleırnı maılede gonderın cok ıse yarıyorrrr...özlellklede bem gıbı becerıksız bırıneeeee eheheheheh

Saol canım aslında pek üzmem kendimi tedavisi olan şeyler için ama ne oldu bana bilmiyourm hepsi hamilelikle birlikte çıkınca sanırım endişelenmeye başladım inşallah sorunsuz gelirde bebeğim bende rahatlarım .

olumunekankayizsmile o gunler de gelcek hadı azcık gulsun yuzun bayanssulusmile

:bbo: benim okurken başım döndü.bu kadar şeyi tek mi yaptın?

ben yaptım ama 3 gunluk çay menusunu daha yapmadım yapçam gun ve gun bayatlamasın şimdıden yapmayım. yemek yapmayı çok sevıyorum. zaten kılomdan bellı, maşallahım var :kedi:

sen bana mutfak işi de elhamracım heç üşenmem, kafam acayip dagılıyor mutfakta şarkı turkuler göbek atarak yemek yaparım. dolap duzenle de, evın eşklını degıştır de bayıla bayıla yapayım ama sakın ütü deme mafoldumben bıktım gömlek utulemekten yok mu çözumu şu işin her hafta 5 gömlek 2 pantolon utuluyorum canımdan usandımmafoldumben
ıyyyyyyyyyyyyy ütü deme bana
eşime diyorum bazen
inşatta çalışsan bu kadar yormazsın beni
mağazada hava atcanız diye eşlernizin canına okuyonuz
ıyyy
evetolumunekankayizsmile

anana suc atma

ayhh maasallah kısss

hadi ya bu kadarmı

bu meşaşı yazdıydın:umursamaz:

•400 gram kıyma

•1 adet soğan

•1 çay bardağı pirinç

•1 tutam maydanoz

•1 adet yumurta
Panelemek için:

•2 adet yumurta

•Un
Kıymanın üçte birini içine hiç birşey koymadan bir iki dakika kavuralım. Pirinci haşlayıp sudan geçirip süzelim. Bu malzemeler soğuduktan sonra kalan çiğ kıymanın içine koyalım.

Üzerine yumurtayı, soğan rendesini, tuz ve karabiberi ekleyelim. Köfte harcını bu şekilde buzdolabında yarım saat dinlendirelem.

Daha sonra şeklini verip tekrar buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra önce una daha sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartalım.

Yanında haşlandıktan sonra tavada baharatla kızartılmış taze patates ve yeşillikler eşliğinde sıcak servis yapalım

Canım ya maşllahın var valla.Benım hiç yapmadığım şeylerde saydın.Evde kalınca doğumdan sonra öğrenırım artık senden bol bol tarıflerı.Ama canına yazık ya Yorma kendınıde,tontişimide sakın.Dikkat et annesi.İçinden gelıyosa yap ama zorlama kendını sakın:1hug:

•400 gram kıyma

•1 adet soğan

•1 çay bardağı pirinç

•1 tutam maydanoz

•1 adet yumurta
Panelemek için:

•2 adet yumurta

•Un

beni üsmeyin amamafoldumben

mutlaka dneıycem,
ama bugun canım yemek yapmak ıstemyıor
bızımkıne cıleklı turta sıparısı verdım
bıde kadıbudu kofte alsın gelırken bende patates kızartıyım olduda bıttı maasallah

:jeyyar::jeyyar:

anammm bunlarla tek basıma nasıl bas edeyım sen geldnyaaa yanındayım kusummmmmmm merak etmeee buarada hava gusel dıye alısverıse kacıp duryn bak meydanı boş buluyorlarrr hoytttt

•400 gram kıyma

•1 adet soğan

•1 çay bardağı pirinç

•1 tutam maydanoz

•1 adet yumurta
Panelemek için:

•2 adet yumurta

•Un

güzelmiş tarifler ben de not ettim hemen cokacimcoook

güneş mi bizi dövcek sempatiksalakcinni

hoyyttt sende iyicee ezdın benııı uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn gerekırse arkads ugrnda ......................alsanaalsanasmile

ıyyyyyyyyyyyyy ütü deme bana
eşime diyorum bazen
inşatta çalışsan bu kadar yormazsın beni
mağazada hava atcanız diye eşlernizin canına okuyonuz
ıyyy

bu meşaşı yazdıydın:umursamaz:

benm koca utulerını kendı yapıyr artık benı hıc yormuyorr yaaaaaaa

anammm bunlarla tek basıma nasıl bas edeyım sen geldnyaaa yanındayım kusummmmmmm merak etmeee buarada hava gusel dıye alısverıse kacıp duryn bak meydanı boş buluyorlarrr hoytttt
ödlek tabuk :umursamaz:

sen ebru çalışıyosunda benim niye haberim yokalsanaalsanasmile

Selam Kızlar,
Kullanıcı adımı degıstırebılırmıyım, Degıstırılıyorsa nerden degısıyor...
tesekkurler sımdıden

acıktım bende bilmiyorumkismile
kalkıom kızlar qörüşürz sonra
ıspanak yapmıştım yiyim biraz
eşim qelcek yarım saate kadar qörümceme qidicez
buqün bebeğime sepetini alıcazz :sm_cool:
perşembe qünüde nasipse oğlumun beşiği ve dolabını almaya qidicezz.. :teytey:
buqün sepeti qüzel bulup alırsak resmini çeker eklerim yarınnn
öpüldünüzzz hoşçakalınnn

aaaaaaaaaaaaa bana ne trip atıyon beaaabilmiyorumkismile