- Konu Sahibi daemon
-
- #59.901
Canımsınnnn kız itişirmiyim hiç.keşke ben de şuan 21ımde olsamopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
sana vezir parmaaa vaarr..
ayy kıslar kadıbudu kofte yapmayı bılen var mı??
hep anamın yüzündenbilmiyorumkismile
evetolumunekankayizsmilebiz ne demişis.. kardeşin seni dövüyomuş onları annattı bis de dinledik ne var
anana suc atma
ayhh maasallah kısssanammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?
hadi ya bu kadarmıköftenın çine haşlanmış pirinç atıyosun bu kadar kızartıyon
:dilcikar:kaçılınnn en küçük anne adayınız da qeldii kaydirigubbakcemile3
meloş bide benim açtığım topik var onu unutmuşsun
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html
Oğlumda kıpır kıpır sanki anne üzülme der gibi :) ama inanın elimde değil bebeği öğrendim 2 hafta sonra işten çıktım aynı gün tiroid hastası olduğumu öğrendim sonra kanamam oldu hastanede yattım ve eve bağımlı yaşamaya başladım yanımda biri olmadan dışarı çıkmamaya üstüne plesentan aşağı yerleşimli dediler hepsine tamam dedim ama şimdi birde bu çıkınca sanırım biraz sinişrlerim bozuldu. biliyorum geçici birşey
efet efet bunlr facedee dedıkodunu yapmıslr kısssss bende okudumm
biz ne demişis.. kardeşin seni dövüyomuş onları annattı bis de dinledik ne var
hakkındakı gerceklerı annattı kıs bıze..
bak burda desıfre ederım sneı hee
o nası yapılıyobilmiyorumkismile
iç yevrum ıc.
yanındakı bırılerıne söle ben unutuyorum falan de bosaltıkca doldursunlar şişenı
nnnhahaha dadmin ediyo o kendini yazık kaydirigubbakcemile3
gidelim yevrumm
anammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?
benim yaptıgım o kadar ama patateslı olanını da yapabılırsın, guzele benzıo,ayhh maasallah kısss
opuyorumnanaktan
hadi ya bu kadarmı
:teselli:canım ya kıyamam yapma böle üzülme artık herşey yoluna girecektir sıraylaOğlumda kıpır kıpır sanki anne üzülme der gibi :) ama inanın elimde değil bebeği öğrendim 2 hafta sonra işten çıktım aynı gün tiroid hastası olduğumu öğrendim sonra kanamam oldu hastanede yattım ve eve bağımlı yaşamaya başladım yanımda biri olmadan dışarı çıkmamaya üstüne plesentan aşağı yerleşimli dediler hepsine tamam dedim ama şimdi birde bu çıkınca sanırım biraz sinişrlerim bozuldu. biliyorum geçici birşey
:1hug: üzülme canım hastalık denılen ılletler böyle sınsıce sokar ınsanı, ama unutma her hastalık beyınde başlar beyınde bıter, moralle duzeltebılırsın kendını, ben yıllardır troid hastasıyım, sormak ıstedıgın bırşey olursa cevaplarım, geçirdıgım hastalıkların haddı hesabı yok ama bak duzluge cıktım sonunda, onları takmadıkça yokulur hastalıklar
olumunekankayizsmileevetolumunekankayizsmile
anammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?
çok kırgınım :umursamaz:
evetolumunekankayizsmile
anana suc atma
ayhh maasallah kısss
hadi ya bu kadarmı
sende hemşeri olcan ha güneşim höyt desene gördün mademalsanaalsanasmile
aman gulkurusu gelen pastaneden alsın gelsin yapma o kadar ceşit günah yorulcan be
:teselli:canım ya kıyamam yapma böle üzülme artık herşey yoluna girecektir sırayla
sen sadece bebeğini düşün o sağlıklı olsunda...a.s.
ayyy koca bi paket biskrem yedim ööööööööööögülkurusu bi sus yaa
bu saatte sayılır mı o kdr menü
zaten akşam kaynanada balık günüm :umursamaz:
ayyy koca bi paket biskrem yedim ööööööööööö
çok geldi yaaaaaaaaaaa tatlı yiyim dedim güyaaaaaaaaaa
biri midemi yıkasınnnkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?