2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım ilk bebek

Dae bu arada nine diyeydin canım. Gerçi pek bi farkım yok diplerden gözüken beyazlar yüzünden ama :kedi:

yok kısss..
benım teyzelerım genctır.
o yuzden seettım benn..bilmiyorumkismile

Ama mexecim çok moral bozcak bişey değil canım diyetle önüne geçebileceğin bi durum

akannehir aaaaaaaaaaaaaa ben içemiyorum yaaaaaaaaaaa

ben eskiden de cok icerdim simdi de iciyorum susuyorum zaten ben masamda yarım kg luk sisem var onu burda 4-5 kere dolduruyorum sanırım.evde sabah ve aksam da iciyorum.3 lt yi buluyor her gun bazen geciyordur da

bende tam açlık çok önemli olmayabilir dicektim kendine bir şeker ölçüm cihazı edin ve diyetisyenin yolunu tut

Canım zaten endokrin uzmanına gidiyordum ben tiroid için onada mail attım en geç 5 gibi onunlada konuşacağım randevum vardı ona ama ayın 13 ünde gerekirse öne alacağım ki bir an çnce konuşalım dietisyenede yarın veya perşembe giderim bir bu eksikti buda oldu tam oldu bakalım daha neler olacak

hergun en az ıctıgım mıktar bu bıde cay ıcıyorum sut ıcıyorum ıkı bardak..
şişeye koy suyunu ayırma yanından

ben su ve 1 bardak süt dısında pek icecek icmiyorum canım.çay zaten sevmezdim hiç.arada ıhlamur falan ancak.aklıma iyi geldi eve gidince mis gibi ıhlamur yapayım bayılıyorum kokusuna ıhlamurun ben yaabilmiyorumkismile

canım hemen endıselenme doktorun neler yapman gerektıgını anlatmıs zaten..
hele bı gıt tedavıne basla bakalım.

kıs pembik.
senın lahmacunları pıdelerı yidim yidim kolastrolum tavan yaptı=))
yokmu söle hafıfı tarıflerın bakıımm

tanımadığım birileri geldi, aşağıda gördüm :dilcikar:

Öyle deme canım yaaa Allah dermansız dert vermesin. Bunada şükür daha beter durumda olan insanlar var moralini yüksek tut tatlım.

Ama mexecim çok moral bozcak bişey değil canım diyetle önüne geçebileceğin bi durum

Değil canım biliyorum ama nedense sinirlerim çok bozuldu ve gözyaşlarımı durduramıyorum.Bazen böle oluyorum sanırım yine geldiler bana

bence senin pazar günü yediklerinden ötürü çıkmıştır kolesterolün kaydirigubbakcemile3:dilcikar:
bol bol sebze ve yesillik canım ben artık bu sekilde besleniyorum aksamları özellikle ızgara et sebze ve yesillik.hamurişi de haftada 1 gün anca bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…