D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #59.861
Evet canım ilk bebek
Dae bu arada nine diyeydin canım. Gerçi pek bi farkım yok diplerden gözüken beyazlar yüzünden ama :kedi:
akannehir aaaaaaaaaaaaaa ben içemiyorum yaaaaaaaaaaabende en az 3 lıtre ıcıyorum
tchibo da butun gusel seyler tukenmıss
akannehir aaaaaaaaaaaaaa ben içemiyorum yaaaaaaaaaaa
akannehir aaaaaaaaaaaaaa ben içemiyorum yaaaaaaaaaaa
internet satışında tükenmiş
mağzalarına daha gelmedi bu ürünler
10 martta satışa sunulacak
bende tam açlık çok önemli olmayabilir dicektim kendine bir şeker ölçüm cihazı edin ve diyetisyenin yolunu tut
hergun en az ıctıgım mıktar bu bıde cay ıcıyorum sut ıcıyorum ıkı bardak..
şişeye koy suyunu ayırma yanından
opuyorumnanaktanŞeniza.s.Ukla kız ben senın buluşmadakı resmını gordum.Sen maşallah hiç 32 gıbı durmuyosun.Şaşırdım oyle dıyınce
Canım zaten endokrin uzmanına gidiyordum ben tiroid için onada mail attım en geç 5 gibi onunlada konuşacağım randevum vardı ona ama ayın 13 ünde gerekirse öne alacağım ki bir an çnce konuşalım dietisyenede yarın veya perşembe giderim bir bu eksikti buda oldu tam oldu bakalım daha neler olacak
ben su ve 1 bardak süt dısında pek icecek icmiyorum canım.çay zaten sevmezdim hiç.arada ıhlamur falan ancak.aklıma iyi geldi eve gidince mis gibi ıhlamur yapayım bayılıyorum kokusuna ıhlamurun ben yaabilmiyorumkismile
Canım zaten endokrin uzmanına gidiyordum ben tiroid için onada mail attım en geç 5 gibi onunlada konuşacağım randevum vardı ona ama ayın 13 ünde gerekirse öne alacağım ki bir an çnce konuşalım dietisyenede yarın veya perşembe giderim bir bu eksikti buda oldu tam oldu bakalım daha neler olacak
Ama mexecim çok moral bozcak bişey değil canım diyetle önüne geçebileceğin bi durum
yaşş konusunuda iyiki açmışım
normaldirDeğil canım biliyorum ama nedense sinirlerim çok bozuldu ve gözyaşlarımı durduramıyorum.Bazen böle oluyorum sanırım yine geldiler bana
canım hemen endıselenme doktorun neler yapman gerektıgını anlatmıs zaten..
hele bı gıt tedavıne basla bakalım.
kıs pembik.
senın lahmacunları pıdelerı yidim yidim kolastrolum tavan yaptı=))
yokmu söle hafıfı tarıflerın bakıımm
eferimmsempatiksalakcinnigaza geldim bardak bardak su içiyorum zemuszemus
tanımadığım birileri geldi, aşağıda gördüm :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?