2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 m tül diyor, kapının üzerinden ve altından geçirip arkadan fiyonk yapılıyordur, böylece hem kapının önü hem arkası süslenmiş olur.

hmm eferim kız
ivet olabilir öyle doğru dedin bak bilmiyorumkismile

canım ya gerçekten korkulacak birşey yok
doğum anı değil de işte doğum sancıları biraz acı veriyor
zamanı gelince konuşuruz şimdi bunları düşünmeye gerek yok bence
keyfini çıkar hamileliğinin hem ben umuta doğum yaptığımda daha 21 yaşındaydım
şimdi nerdeyse 30 olduk yani aslında insan bilinçlendikçe bazı şeyler daha çok zorlaşıyor
boşverrrrrrr akışına bırakalım herşeyi hayırlısı hangisi ise o olsun onlar sağlıklı doğsunda
bu arada bende olsam archmania nın yerinde gırtlaklarım o adamı

morali iyiydi aradığımda. sonuçlarını haftasonu alacak rahminden parça almışlar test yapmak için
hastane ismini buradan verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özelden mi msj atayım

GÜNAYDIN KIZLAR..arcii arcmania'nın morali nasıl?tekrar hamile kalma şansı varmıymış pekii? ihmal var tabiki de bariz ortada yani.açılmasına bakılmamış.normalmi doğurmuş ay canım yaa yazık allah sabır versin..ben de 2 sene bitecek 4 ay sonra aynı yerdeyim.memnumum birkaç şey dışında evime yakın olması ve servisin olması avantajı sebebiyle daha cok..işim de zevkli.bakalım zaman gösterecek.

ben çok bunaldım yaa, konsantrasyonda zorlanmaya başladım , sanırım sıkıldım artıkın burada çalışmaktan,

:roflol::roflol:

Artık az kaldıda ondan canım ya.Boşver hamılesın tabi zorlancaksın.Şimdi hepimiz başka bi boyuttayız.Anneliğe hazırlanıyoruz.Oda başka bı konsantrasyon gerektiriyo ve herşeyden daha önemli bence.Bende verım düşüklüğü var kabul edıyorum.Hatta sızınle fazla yazışamadığım halde bunu hıssedıyorum.Çok normal.Çabuk toparlıcaz hepimiz.Hiç sıkma canını.

archmania ankara'daydı di mi? hangi ünlü hastanede olmuş bu olay, merak ettim?

günaydın kızlar
ben buradan zaman zaman yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ve görüyorum ki burada en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri bile paylaşabiliyorsunuz. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Bundan böyle beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Son zamanlarda yaşadığım bazı problemler sebebiyle nerdeyse kendi kendime konuşmaya başladım. Çok stres yaşıyorum. Allah korusun bebeğimin etkilenmesini de asla istemem tabi ne hakkımız var o minicik canı üzmeye biliyorum ama bazı şeyler elimde değil gece yine saatlerce uyuyamadım. Sorun ne derseniz belki günümüz şartlarında pekçok insanın da yaşadığı birşey maddi sorunlar malesef. Eşim bankadan kredi alıyo habire yetiştiremiyorum diyor ama nereye kadar. ınanın kendim için bi harcama yapmıyorum. Daha doğru dürüst bir hamile kıyafeti bile alamadım. Ben de isterim ama alamıyorum işte. bebeğime bile bir çorap alırken ağladım biliyormusunuz. Çünkü o çorap alt tarafı 2 TL. ama benim cebimdeki son paramdı ama aldım yine de. mafoldumben eşim aldığı bu kredilieri ne yapar da nasıl kapatır diye düşünmekten karnım acıyor içim acıyor kızlar. Aldığı maaş da çok az. ış yerinde yemek bile yemiyorum . Evde ne varsa getiriyorum. Bişey yoksa da simit yiyorum. Hiç önemli değil tabi ama çok zor. Bebeğim de kıpır kıpır o da benimle uyumadı bütün gece. Düşünmekten çaresizlikten ben de şaşırdım ne yapacağımı. Şu hamileliğimi bile doya doya yaşayamıyorum hep düşünceliyim dertliyim. Aklımdan çıkaramıyorum ki napayım elimden ne gelir inanın çok çaresiz hissettim kendimi ve ondan bunları yazdım. Sabah sabah kimsenin canını da sıkmak istemem kesinlikle kusura bakmayın ama anlatmak paylaşmak istedim. Aileme söylesim üzülürler kahrolurlar. Onların da geçimi kendilerine göre ellerinden ne gelir ki. Onları üzmekle kalıım onu da istemem. ışte bu yüzden çaresiz hissettim kendimi ve sizinle paylaşmak istedim. Belki benim gibi zor günler geçirenler vardır. Ne bileyim kızlar paylaşmak istedim işte. Allah herkesi birşekilde imtihan edermiş. Kimini eşiyle, kimini işiyle kimini sağlığıyla kimini evladıyla kimini de bizim gibi. ınşallah bu sınavı başarırım da bebeğime de herşeyler alırım. Tek düşüncem onun sağlıkla doğması. Allah herkesse yardımcı olsun. :Saruboceq:

morali iyiydi aradığımda. sonuçlarını haftasonu alacak rahminden parça almışlar test yapmak için
hastane ismini buradan verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özelden mi msj atayım
hmm allah allahh..
onda idrar yolu enf. çıkmıştı bir ara
eski yazdıklarında gördüm
bol lökosit çıktı fln demişti
onunla alakalı olabilir mi acaba

yaw burda hep hastane ismi veriyoz ama bu durum biras karışık.. sen bilirsin..
istersen ilk 2 harfini ve son harfni ver biz bulalım

valla benım 12. Senem bu ıŞyerındeyım
ılk ıŞe baŞladıĞım yer dıyebılırım sanırım sonda olur
maaŞ fılan bıraz tatmın edıcı deĞıl ama ızın alma konusunda
fılan sıkıntı Çekmıyorum bırde artık aıle gıbı olduk 12 yıldır aynı ınsanlarla
ÇalıŞıyorum bu ıŞyerıne alınan son elemanım yanı

ne güzel bence onlar seni kovana kadar ayrılma oradan yerimseniben
archmania beklediğimden daha iyi. tekrar hamile kalma şansı var ama şimdi toplaması lazım kendini
hemde korkuyor gene anı şeyleri yaşayacağım diye. bakalım sonuçları çıksın doktor ne diyecek

archmania ankara'daydı di mi? hangi ünlü hastanede olmuş bu olay, merak ettim?

yok canım istanbul'a annesinin yanına geldi. olayda burada oldu.

canım ya üzülme takma kafana
Allah yardımcı olur mutlaka
eminim bebişin de kısmetiyle bereketiyle gelir
sağlık sıhhat yerinde olsun da maddi sorunlar elbet çözülür
yeterki üzme kendini..

hoşgeldin bu arada

canım hayat bu senınde dedgın gıbı allah herkesı bır şekılde ımtıhan edıyor senınde sınavın budur belkı guclu olmaya calısss bebegını dusun bısıler almak onemli deil onu sevmen yeter umarım zor gunlerını cabuk atlatırsın cnm ama saglıgın ve bebegının saglıgı herseyden onemli bunu sakın unutma

kızlarrr buarada gunaydın herkeeseeee
össkee sen o tulumu kesınnn alırsınnnn ben den solemesııı

canım benim tabi kabul ederiz ne demek
hoş geldin aramıza
dediğin gibi bu bir imtihan rabbim alnızın akıyla çıkarmak nasip etsin sizi bu zor günlerden
tabiki hepimizin geride bıraktığı zor günleri olmuştur kimi maddiyattan kimi kişisel problemlerden dolayı.
önemli olan eşinle aranızdaki sevgi ve güvenin kaybolmaması ve birbirinizden desteğinizi esirgememeniz ben şahsım adına elimden gelen birşey olursa seve seve yaparım
çok çoooookkkkkk zor günler geçirdim bende ama vaz geçmedim
rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Amin.Hoşgeldin canım.kendini üzmemeye çalış .Allah herşeyin hayırlısını versin

:gitme::gitme:
allah sabır versin canım. eşyaydı kıyafetti sorun değil herşey hallolur ama dua et sağlıklı olsun bebeklerimiz.
üzülme diyeceğim ama elde değil. bebeğini düşün kendini bu kadar sıkma .
ben inanıyorum ki her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.

benimde aklıma o geldi ama soramadım. hastane de göztepede yeni açılan Me... Pa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…