- Konu Sahibi daemon
- #59.361
gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın esmer dün sana yazı yazdım ama görmedin sanırım ya da ben cevabını görmedim
sen ilk çocuğunu normal doğum mu yapmıştın ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
eyvahedigeldismile akannehirkızlar dün arkadaşın biri 8,5 aya kadar sürekli kız bildiğimiz evladımıza son hafta aynı doktor erkek dedi.oğlum oldu dedi.Bu cinsiyet konusunda yanılma payları çok azdır zannetmiyorum.Siz ne diyosunuz?
ay dur alma almaaaa :1shok:aaaaaaaaaaaaaaaa bu neeeeeee
ne çirkin bir tulum . o yüzden hemen almam lazım. delikafaduldendelikafadulden
biz de valla
o doktoru var ya camdan örtü gibi silkelerim. bana da dese oğlun olacak diye herhalde batarız her eşyasını kıza göre aldık . tabi var böyle örnekler ama umarım başımıza gelmez.
kaydirigubbakcemile3ajan iş başındabuyrunnnnnnnnnhayırdır?
çook güsell
şu an ellerime vuruyorum alma diye
kızlar dün arkadaşın biri 8,5 aya kadar sürekli kız bildiğimiz evladımıza son hafta aynı doktor erkek dedi.oğlum oldu dedi.Bu cinsiyet konusunda yanılma payları çok azdır zannetmiyorum.Siz ne diyosunuz?
ajan iş başındabuyrunnnnnnnnnhayırdır?
gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Son zamanlarda projelerde yavaşlamışmışım, istek kalmadı ki burda çalışmak için. Anaa sen bizim şirketin ajanımısın yoksaam?
delikafaduldendelikafadulden
al sana al sana
Ben oğlumun pipisini gördüm
Son zamanlarda projelerde yavaşlamışmışım, istek kalmadı ki burda çalışmak için. Anaa sen bizim şirketin ajanımısın yoksaam?
o bizim işyerinin de ajanıSon zamanlarda projelerde yavaşlamışmışım, istek kalmadı ki burda çalışmak için. Anaa sen bizim şirketin ajanımısın yoksaam?
o bizim işyerinin de ajanı
dün bana forumda çok geziyosun hiçbir şeyi kaçırmıyorsun
kolay bir işin var herhalde dedi :roflol:
günaydın esmer dün sana yazı yazdım ama görmedin sanırım ya da ben cevabını görmedim
sen ilk çocuğunu normal doğum mu yapmıştın ??
olumunekankayizsmile
kk seni işinden edecek yakında. hoş beni de atacaklar bu lak laklar yüzünden
ama benden daha yavaşları olduğu için göze batmıyorum şimdilik
günaydın canım sanırım görmedim
evet canım ilk doğumum normaldi
inşallah bunuda normal doğururum
normal doğumun çok faydasını gördüm ben
sormak istediğin birşye olursa bu konu hakkında
seve seve cevaplarım
ben çok bunaldım yaa, konsantrasyonda zorlanmaya başladım , sanırım sıkıldım artıkın burada çalışmaktan,
kızlar ben şunu alacam bu arada, karar verdim
çok değişik orjinal geldi
gerçi hala o tüllerin kapıya nasıl bağlandığı konusunda fikrim yok ama
öğreniriz artık sempatiksalakcinni
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, İsimli, İlginç, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane Odası Süslemeleri
inanamıyorum yaasormak istediğim çok soru var ama korkuyorum eyvahedigeldismile
tabi herkesin bünyesi çok farklı ama bakalım bizim doğumlar nasıl olacak
aaa bu arada archmania ile konuştum geçenlerde. çok garip bir olay yaşamış. doktor nst cihazına bağlamış sancıları başladığı için
ama nst de sancı çıkmıyormuş.sanırım cihazı yanlış bağlamışlar. bu acıdan kıvrandıkça doktoru kızmış ortalığı ayağa kaldırdın diye
sonra sezaryan e alacağız diyip ameliyathaneye indirmişler. tam narkozu verecekken doktor bebeği görmüş ve normal doğum masasına zor yetiştirmişler kızı. bütün bu olanlarda çok ünlü bir hastanede oluyor
benim anlamadığım doktor hiç mi kızın açılmasına bakmamış.zaten o da gidip bir kavga edeceğim diyor. bana biraz ortada ihmal var gibi de geldi.
olumunekankayizsmile