2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün arkadaşın biri 8,5 aya kadar sürekli kız bildiğimiz evladımıza son hafta aynı doktor erkek dedi.oğlum oldu dedi.Bu cinsiyet konusunda yanılma payları çok azdır zannetmiyorum.Siz ne diyosunuz?
eyvahedigeldismile akannehir

aaaaaaaaaaaaaaaa bu neeeeeee
ne çirkin bir tulum . o yüzden hemen almam lazım. delikafaduldendelikafadulden
ay dur alma almaaaa :1shok:

o doktoru var ya camdan örtü gibi silkelerim. bana da dese oğlun olacak diye herhalde batarız her eşyasını kıza göre aldık . tabi var böyle örnekler ama umarım başımıza gelmez
.
biz de valla
herşeyi pembe oldu tülüne kdr
doktor gelir yatar artık odada

çook güsell
şu an ellerime vuruyorum alma diye

al sana al sana

kızlar dün arkadaşın biri 8,5 aya kadar sürekli kız bildiğimiz evladımıza son hafta aynı doktor erkek dedi.oğlum oldu dedi.Bu cinsiyet konusunda yanılma payları çok azdır zannetmiyorum.Siz ne diyosunuz?

Ben oğlumun pipisini gördüm

ajan iş başındabuyrunnnnnnnnnhayırdır?

Son zamanlarda projelerde yavaşlamışmışım, istek kalmadı ki burda çalışmak için. Anaa sen bizim şirketin ajanımısın yoksaam?

gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın esmer, gruptan mail geldi mi?

al sana al sana

Ben oğlumun pipisini gördüm

Son zamanlarda projelerde yavaşlamışmışım, istek kalmadı ki burda çalışmak için. Anaa sen bizim şirketin ajanımısın yoksaam?

kk seni işinden edecek yakında. hoş beni de atacaklar bu lak laklar yüzünden
ama benden daha yavaşları olduğu için göze batmıyorum şimdilik

o bizim işyerinin de ajanı
dün bana forumda çok geziyosun hiçbir şeyi kaçırmıyorsun
kolay bir işin var herhalde dedi :roflol:

günaydın esmer dün sana yazı yazdım ama görmedin sanırım ya da ben cevabını görmedim
sen ilk çocuğunu normal doğum mu yapmıştın ??

günaydın canım sanırım görmedim
evet canım ilk doğumum normaldi
inşallah bunuda normal doğururum
normal doğumun çok faydasını gördüm ben
sormak istediğin birşye olursa bu konu hakkında
seve seve cevaplarım

melmea günaydın canım
mail geldi
az önce ona bakıyordum
sağol tatlım

kk seni işinden edecek yakında. hoş beni de atacaklar bu lak laklar yüzünden
ama benden daha yavaşları olduğu için göze batmıyorum şimdilik

ben çok bunaldım yaa, konsantrasyonda zorlanmaya başladım , sanırım sıkıldım artıkın burada çalışmaktan,

o bizim işyerinin de ajanı
dün bana forumda çok geziyosun hiçbir şeyi kaçırmıyorsun
kolay bir işin var herhalde dedi :roflol:

:roflol::roflol:

günaydın canım sanırım görmedim
evet canım ilk doğumum normaldi
inşallah bunuda normal doğururum
normal doğumun çok faydasını gördüm ben
sormak istediğin birşye olursa bu konu hakkında
seve seve cevaplarım

sormak istediğim çok soru var ama korkuyorum eyvahedigeldismile
tabi herkesin bünyesi çok farklı ama bakalım bizim doğumlar nasıl olacak

aaa bu arada archmania ile konuştum geçenlerde. çok garip bir olay yaşamış. doktor nst cihazına bağlamış sancıları başladığı için
ama nst de sancı çıkmıyormuş.sanırım cihazı yanlış bağlamışlar. bu acıdan kıvrandıkça doktoru kızmış ortalığı ayağa kaldırdın diye
sonra sezaryan e alacağız diyip ameliyathaneye indirmişler. tam narkozu verecekken doktor bebeği görmüş ve normal doğum masasına zor yetiştirmişler kızı. bütün bu olanlarda çok ünlü bir hastanede oluyor
benim anlamadığım doktor hiç mi kızın açılmasına bakmamış.zaten o da gidip bir kavga edeceğim diyor. bana biraz ortada ihmal var gibi de geldi.

ben çok bunaldım yaa, konsantrasyonda zorlanmaya başladım , sanırım sıkıldım artıkın burada çalışmaktan,

bende 2,5 senedir aynı şirketteyim bazen sıkılıyorum ama evime yakın ortam iyi.
o yüzden sanırım birkaç sene daha buradayım

kızlar ben şunu alacam bu arada, karar verdim
çok değişik orjinal geldi
gerçi hala o tüllerin kapıya nasıl bağlandığı konusunda fikrim yok ama
öğreniriz artık sempatiksalakcinni

Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, İsimli, İlginç, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane Odası Süslemeleri

5 m tül diyor, kapının üzerinden ve altından geçirip arkadan fiyonk yapılıyordur, böylece hem kapının önü hem arkası süslenmiş olur.

sormak istediğim çok soru var ama korkuyorum eyvahedigeldismile
tabi herkesin bünyesi çok farklı ama bakalım bizim doğumlar nasıl olacak

aaa bu arada archmania ile konuştum geçenlerde. çok garip bir olay yaşamış. doktor nst cihazına bağlamış sancıları başladığı için
ama nst de sancı çıkmıyormuş.sanırım cihazı yanlış bağlamışlar. bu acıdan kıvrandıkça doktoru kızmış ortalığı ayağa kaldırdın diye
sonra sezaryan e alacağız diyip ameliyathaneye indirmişler. tam narkozu verecekken doktor bebeği görmüş ve normal doğum masasına zor yetiştirmişler kızı. bütün bu olanlarda çok ünlü bir hastanede oluyor
benim anlamadığım doktor hiç mi kızın açılmasına bakmamış.zaten o da gidip bir kavga edeceğim diyor. bana biraz ortada ihmal var gibi de geldi.
inanamıyorum yaa
bide kızıyor kıza, ortalığı ayağa kaldırdın diye
olacak şey değil
ya morali fln nasıl archmania nın
atlatmış mı biraz
neden kaynaklanmış olabilir hiç bişi demişler mi
ay hangi hastane merak ettim bilmiyorumkismile

Back
X