günaydın kızlar
ben buradan zaman zaman yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ve görüyorum ki burada en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri bile paylaşabiliyorsunuz. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Bundan böyle beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Son zamanlarda yaşadığım bazı problemler sebebiyle nerdeyse kendi kendime konuşmaya başladım. Çok stres yaşıyorum. Allah korusun bebeğimin etkilenmesini de asla istemem tabi ne hakkımız var o minicik canı üzmeye biliyorum ama bazı şeyler elimde değil gece yine saatlerce uyuyamadım. Sorun ne derseniz belki günümüz şartlarında pekçok insanın da yaşadığı birşey maddi sorunlar malesef. Eşim bankadan kredi alıyo habire yetiştiremiyorum diyor ama nereye kadar. İnanın kendim için bi harcama yapmıyorum. Daha doğru dürüst bir hamile kıyafeti bile alamadım. Ben de isterim ama alamıyorum işte. bebeğime bile bir çorap alırken ağladım biliyormusunuz. Çünkü o çorap alt tarafı 2 TL. ama benim cebimdeki son paramdı ama aldım yine de. mafoldumben eşim aldığı bu kredilieri ne yapar da nasıl kapatır diye düşünmekten karnım acıyor içim acıyor kızlar. Aldığı maaş da çok az. İş yerinde yemek bile yemiyorum . Evde ne varsa getiriyorum. Bişey yoksa da simit yiyorum. Hiç önemli değil tabi ama çok zor. Bebeğim de kıpır kıpır o da benimle uyumadı bütün gece. Düşünmekten çaresizlikten ben de şaşırdım ne yapacağımı. Şu hamileliğimi bile doya doya yaşayamıyorum hep düşünceliyim dertliyim. Aklımdan çıkaramıyorum ki napayım elimden ne gelir inanın çok çaresiz hissettim kendimi ve ondan bunları yazdım. Sabah sabah kimsenin canını da sıkmak istemem kesinlikle kusura bakmayın ama anlatmak paylaşmak istedim. Aileme söylesim üzülürler kahrolurlar. Onların da geçimi kendilerine göre ellerinden ne gelir ki. Onları üzmekle kalıım onu da istemem. İşte bu yüzden çaresiz hissettim kendimi ve sizinle paylaşmak istedim. Belki benim gibi zor günler geçirenler vardır. Ne bileyim kızlar paylaşmak istedim işte. Allah herkesi birşekilde imtihan edermiş. Kimini eşiyle, kimini işiyle kimini sağlığıyla kimini evladıyla kimini de bizim gibi. İnşallah bu sınavı başarırım da bebeğime de herşeyler alırım. Tek düşüncem onun sağlıkla doğması. Allah herkesse yardımcı olsun. :Saruboceq: