2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy sade ve ilginçmiş.

melmea günaydın canım
mail geldi
az önce ona bakıyordum
sağol tatlım

Hm tamamdır, şimdi sırada sensi ve casper var.

morali iyiydi aradığımda. sonuçlarını haftasonu alacak rahminden parça almışlar test yapmak için
hastane ismini buradan verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özelden mi msj atayım

Moralinin yüksek olmasına sevindim,
inşallah bir sonraki bebişini sağlıkla kucağına alır,
bunları birer sabır sınavı olarak görmeli insan bence.
Ben de merak ettim hastaneyi.

Canım bebeğin giysiden önce sevgiye ilgiye ihtiyacı var. Eşinle sen birbirinizi seviyorsanız bu bence en büyük zenginlik. bir de bebek rızkıyla doğarmış, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma. Allah kimseyi evlat acısıyla, sevdiğinin acısıyla, sağlıkla sınamasın. Günümüzde maalesef kredi çekmeden bişeyler elde etmek çok zor.

demeeeeeeeeeeeeee

sağolun be kızlar hepinizden Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsınız.
Eminim atlatıcam ben de bu sıkıntılı günleri inşallah sağolun tekrar. Bu arada günaydın yazmamamışım az önce hepiniz günaydın :ecrin_bebek:

Canım benım ya.Takma kafana.Bebişi eşya için düşünme bence.Hepimiz doğarken hastane çıkışlarıyla fılanmı doğduk.ya da herkese ayrı banyo bakım setlerımı vardı.Allah aşkına.herşey hıkaye. onemlı olan bebeğinin sağlığı canım.ve ona gosterdığın sevgın onemlı olan.İnşallah işlerının hepsi yoluna gırer canım.Dualarımız senınle.Takma kafana.senın düşünmenle olmuyo demekki bazı şeyler.Bırak kocanın bı bıldığı vardır de şu hamılelık surecınde.Bebeklermiz bol bol kısmetlerıyle gelır ınş.:Saruboceq:

matmazel aramıza hoşgeldin canım..
insallah hersey bir an önce düzelir ve sen de derin bir nefes alırsın.
bebişler kısmetleriyle gelir derler gün ola harman ola.
bozma moralini bebişini düşün.

bilmiyorumkismile ama tutamıyosunkı kendunuuuu beeebegeemmm
bunun içi tutcam
artık karar verdim
çok süper bişi olmazdıkça kıyafet almıcam
bir sürü kıyafeti oldu
e hediye de gelir mutlaka daha
baktık eksik kaldı doğduktan sonra da alırız
dimi ama bilmiyorumkismile

gunaydın cnm bu arada kac haftalık bebişin kız erkek?

efet emın ol hedıyede cok gelecekkk arkdsmz dıyorkı bı cok kıyafetını gıydıremedık bıle birsuru almstk bıde bıton hedıye geldııı dıyor ben oyuzdn annemn aldıklryla yetncem bısure sonra duruma goree alcam

özgee gene ne alıyorsun kızz..bu arada kapı süsü uygun ve orjinal bişey onu beğendim.ama diğeri ne çözemedim 28 olan?

archim doktorunun adını bi ara öğrenebilirmisin
biliyorsun bende o hastaneye gidiyorum
çok merak ettim

Aaaa, ben de Avrupa yakasındakine bi gidip de bakayım diye düşünüyordum.

aynısının mavisi de var meloş

sepete ekledim ama ben de gelecek hediyeleri düşününce vazgeçtim, o da eksik kalıversin.

archim doktorunun adını bi ara öğrenebilirmisin
biliyorsun bende o hastaneye gidiyorum
çok merak ettim

tamam canım öğrenirim. onunda yengesi o hastanede doğum yaptığı için oraya gittiler ama başına gelmeyen kalmadı

bence de çok kıyafet almayın yazı zaten badilerle gecirecekler daha çok.doğduktan sonra emin olun bebişlere kıyafet almaya da doyucaz yani.simdi hepimiz hevesliyiz ama ben almıyorum pek.hele bir doğsun biraz toparlansın o zaman alırım ihtiyacı oldukça.annem zaten bir sürü almış kıyafet.bu arada mother care'nin 7 li badi paketleri var ya onlardan alıcam.çok kaliteli ve uzun süre dayanıyormuş.bebek büyüdükçe onlar da esniyormuş..abimin eşi söyledi egeye 6 aylıkken aldıklarını 1 yaşa kadar giydirebildim dedi esniyor cünkü cok kullanıslı eskimiyor da dedi.haberiniz olsun yani.7 li paket içinde renk renk oluyorlar zaten.

bende 2,5 senedir aynı şirketteyim bazen sıkılıyorum ama evime yakın ortam iyi.
o yüzden sanırım birkaç sene daha buradayım

Benim bu 5. senem aynı ajansta ama sanırım doğumdan sonra başka bir iş bakıcam bebiş geldikten sonra bu tempo benim akıl sağlığımı tehlikeye sokabilir bakalım hayırlısı

hmm eferim kız
ivet olabilir öyle doğru dedin bak bilmiyorumkismile

Kız sizin hastenade hiçmi doğum odası süsleten yok. Süslerlerken bi gidip baksan anlarsın kapının üzerinden ve yanlarından geçirilip ortada fiyonk yapılıyor zor bişey değil

aramıza hoşgeldin takma canım kafana hiçbirşeyi bebişin kısmetinle gelir inşallah. Ama önemli olan bebeğine aldıkların değil verdiğin sevgi ve ailenizdeki huzur eşinle bir olup bir plan yapın ve yavaş yavaş krediden kurtulun yoksa o kredinin sonu maalesef kötü olabiliyor.

biliyomusun
nedense orası oldugu içime doğmuştu
hiç ama hiç güvenmiyorum o hastaneye ben

Bendeeeeeeeee

aferin bencede alma bide bu sıpalar hemen büyüyor sonra elimizde kalacak aldıklarımız. Kıyafetten daha önemli ihtiyaçları olacak sen bence kuyafet alıyomuş gibi yap oarasını kenara at

arkadaslar zaten o hastaneyi sevmezdim simdi nefret ediyorum diyebilirim yani..bence gitmeyin oraya gidip de para da kazandırmayın

özgee gene ne alıyorsun kızz..bu arada kapı süsü uygun ve orjinal bişey onu beğendim.ama diğeri ne çözemedim 28 olan?
DİMİ BANA DA ÇOK ORJİNAL GELDi,
FİYATI DA UYGUN
sipariş verdim valla..

28 tl lik olan ve almayacağım sey de şu aşağıdaki tulum canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…