kız dur beni gaza getirme..kızlarrr buarada gunaydın herkeeseeee
össkee sen o tulumu kesınnn alırsınnnn ben den solemesııı
kızlar ben şunu alacam bu arada, karar verdim
çok değişik orjinal geldi
gerçi hala o tüllerin kapıya nasıl bağlandığı konusunda fikrim yok ama
öğreniriz artık sempatiksalakcinni
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, İsimli, İlginç, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane Odası Süslemeleri
melmea günaydın canım
mail geldi
az önce ona bakıyordum
sağol tatlım
morali iyiydi aradığımda. sonuçlarını haftasonu alacak rahminden parça almışlar test yapmak için
hastane ismini buradan verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özelden mi msj atayım
günaydın kızlar
ben buradan zaman zaman yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ve görüyorum ki burada en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri bile paylaşabiliyorsunuz. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Bundan böyle beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Son zamanlarda yaşadığım bazı problemler sebebiyle nerdeyse kendi kendime konuşmaya başladım. Çok stres yaşıyorum. Allah korusun bebeğimin etkilenmesini de asla istemem tabi ne hakkımız var o minicik canı üzmeye biliyorum ama bazı şeyler elimde değil gece yine saatlerce uyuyamadım. Sorun ne derseniz belki günümüz şartlarında pekçok insanın da yaşadığı birşey maddi sorunlar malesef. Eşim bankadan kredi alıyo habire yetiştiremiyorum diyor ama nereye kadar. İnanın kendim için bi harcama yapmıyorum. Daha doğru dürüst bir hamile kıyafeti bile alamadım. Ben de isterim ama alamıyorum işte. bebeğime bile bir çorap alırken ağladım biliyormusunuz. Çünkü o çorap alt tarafı 2 TL. ama benim cebimdeki son paramdı ama aldım yine de. mafoldumben eşim aldığı bu kredilieri ne yapar da nasıl kapatır diye düşünmekten karnım acıyor içim acıyor kızlar. Aldığı maaş da çok az. İş yerinde yemek bile yemiyorum . Evde ne varsa getiriyorum. Bişey yoksa da simit yiyorum. Hiç önemli değil tabi ama çok zor. Bebeğim de kıpır kıpır o da benimle uyumadı bütün gece. Düşünmekten çaresizlikten ben de şaşırdım ne yapacağımı. Şu hamileliğimi bile doya doya yaşayamıyorum hep düşünceliyim dertliyim. Aklımdan çıkaramıyorum ki napayım elimden ne gelir inanın çok çaresiz hissettim kendimi ve ondan bunları yazdım. Sabah sabah kimsenin canını da sıkmak istemem kesinlikle kusura bakmayın ama anlatmak paylaşmak istedim. Aileme söylesim üzülürler kahrolurlar. Onların da geçimi kendilerine göre ellerinden ne gelir ki. Onları üzmekle kalıım onu da istemem. İşte bu yüzden çaresiz hissettim kendimi ve sizinle paylaşmak istedim. Belki benim gibi zor günler geçirenler vardır. Ne bileyim kızlar paylaşmak istedim işte. Allah herkesi birşekilde imtihan edermiş. Kimini eşiyle, kimini işiyle kimini sağlığıyla kimini evladıyla kimini de bizim gibi. İnşallah bu sınavı başarırım da bebeğime de herşeyler alırım. Tek düşüncem onun sağlıkla doğması. Allah herkesse yardımcı olsun. :Saruboceq:
biliyomusun
benimde aklıma o geldi ama soramadım. hastane de göztepede yeni açılan Me... Pa...
:gitme::gitme:
allah sabır versin canım. eşyaydı kıyafetti sorun değil herşey hallolur ama dua et sağlıklı olsun bebeklerimiz.
üzülme diyeceğim ama elde değil. bebeğini düşün kendini bu kadar sıkma .
ben inanıyorum ki her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.
benimde aklıma o geldi ama soramadım. hastane de göztepede yeni açılan Me... Pa...
kız dur beni gaza getirme..
hayır hayır almak istemiyom
çok pahalı bee
aynısının mavisi de var meloşAyy sade ve ilginçmiş.
günaydın kızlar
ben buradan zaman zaman yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ve görüyorum ki burada en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri bile paylaşabiliyorsunuz. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Bundan böyle beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Son zamanlarda yaşadığım bazı problemler sebebiyle nerdeyse kendi kendime konuşmaya başladım. Çok stres yaşıyorum. Allah korusun bebeğimin etkilenmesini de asla istemem tabi ne hakkımız var o minicik canı üzmeye biliyorum ama bazı şeyler elimde değil gece yine saatlerce uyuyamadım. Sorun ne derseniz belki günümüz şartlarında pekçok insanın da yaşadığı birşey maddi sorunlar malesef. Eşim bankadan kredi alıyo habire yetiştiremiyorum diyor ama nereye kadar. İnanın kendim için bi harcama yapmıyorum. Daha doğru dürüst bir hamile kıyafeti bile alamadım. Ben de isterim ama alamıyorum işte. bebeğime bile bir çorap alırken ağladım biliyormusunuz. Çünkü o çorap alt tarafı 2 TL. ama benim cebimdeki son paramdı ama aldım yine de. mafoldumben eşim aldığı bu kredilieri ne yapar da nasıl kapatır diye düşünmekten karnım acıyor içim acıyor kızlar. Aldığı maaş da çok az. İş yerinde yemek bile yemiyorum . Evde ne varsa getiriyorum. Bişey yoksa da simit yiyorum. Hiç önemli değil tabi ama çok zor. Bebeğim de kıpır kıpır o da benimle uyumadı bütün gece. Düşünmekten çaresizlikten ben de şaşırdım ne yapacağımı. Şu hamileliğimi bile doya doya yaşayamıyorum hep düşünceliyim dertliyim. Aklımdan çıkaramıyorum ki napayım elimden ne gelir inanın çok çaresiz hissettim kendimi ve ondan bunları yazdım. Sabah sabah kimsenin canını da sıkmak istemem kesinlikle kusura bakmayın ama anlatmak paylaşmak istedim. Aileme söylesim üzülürler kahrolurlar. Onların da geçimi kendilerine göre ellerinden ne gelir ki. Onları üzmekle kalıım onu da istemem. İşte bu yüzden çaresiz hissettim kendimi ve sizinle paylaşmak istedim. Belki benim gibi zor günler geçirenler vardır. Ne bileyim kızlar paylaşmak istedim işte. Allah herkesi birşekilde imtihan edermiş. Kimini eşiyle, kimini işiyle kimini sağlığıyla kimini evladıyla kimini de bizim gibi. İnşallah bu sınavı başarırım da bebeğime de herşeyler alırım. Tek düşüncem onun sağlıkla doğması. Allah herkesse yardımcı olsun. :Saruboceq:
bunun içi tutcambilmiyorumkismile ama tutamıyosunkı kendunuuuu beeebegeemmm
sağolun be kızlar hepinizden Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsınız.
Eminim atlatıcam ben de bu sıkıntılı günleri inşallah sağolun tekrar. Bu arada günaydın yazmamamışım az önce hepiniz günaydın :ecrin_bebek:
bunun içi tutcam
artık karar verdim
çok süper bişi olmazdıkça kıyafet almıcam
bir sürü kıyafeti oldu
e hediye de gelir mutlaka daha
baktık eksik kaldı doğduktan sonra da alırız
dimi ama bilmiyorumkismile
:gitme::gitme:
allah sabır versin canım. eşyaydı kıyafetti sorun değil herşey hallolur ama dua et sağlıklı olsun bebeklerimiz.
üzülme diyeceğim ama elde değil. bebeğini düşün kendini bu kadar sıkma .
ben inanıyorum ki her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.
aynısının mavisi de var meloş
sepete ekledim ama ben de gelecek hediyeleri düşününce vazgeçtim, o da eksik kalıversin.bunun içi tutcam
artık karar verdim
bir sürü kıyafeti oldu
archim doktorunun adını bi ara öğrenebilirmisin
biliyorsun bende o hastaneye gidiyorum
çok merak ettim
bende 2,5 senedir aynı şirketteyim bazen sıkılıyorum ama evime yakın ortam iyi.
o yüzden sanırım birkaç sene daha buradayım
hmm eferim kız
ivet olabilir öyle doğru dedin bak bilmiyorumkismile
günaydın kızlar
biliyomusun
nedense orası oldugu içime doğmuştu
hiç ama hiç güvenmiyorum o hastaneye ben
aferin bencede alma bide bu sıpalar hemen büyüyor sonra elimizde kalacak aldıklarımız. Kıyafetten daha önemli ihtiyaçları olacak sen bence kuyafet alıyomuş gibi yap oarasını kenara atbunun içi tutcam
artık karar verdim
bir sürü kıyafeti oldu
DİMİ BANA DA ÇOK ORJİNAL GELDi,özgee gene ne alıyorsun kızz..bu arada kapı süsü uygun ve orjinal bişey onu beğendim.ama diğeri ne çözemedim 28 olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?