benim kociş çok geç çıkacakmış kaldım yine tek başıma işyerindeyim bende :)
eşin mi seni almaya geliyor??
Kızlarrr bu yaz izmir buluşması yapalım mı??????
Ben temmuz- ağustosta kesin gelcem İzmire , Özgenin eşi izmirliydi oda gelmeyi düşünüyordu e gülkurusuda gelir bide bir iki arkdaş daha vardı galiba biri özasfa diğeride anova mıydı İzmirli olup ta başka şehirde olan. Hepimiz aynı anda orda olsak elhamra-güneş-duyfer-mhtp falan bir araya gelsek bebişler yanımızda süper olmaz mı????????
tamam canim,benimde yemek vaktim geliyor bende cikicam biraz sonrakiz bakma iste kusura idare et.:))) benim herih gelin ce yemek memek derken gelemedim yazaadim cikiyorum diye ülkedasim benim
:)))
evet canım. Sabah arabayı benim işyerimde bırakıyor kendi işine metroyla gidiyor akşam buraya geliyor beraber dönüyoruz. Ben hala araba kullananmayı beceremiyorum da
Kizlar ucretsiz virus programi konusunda bilginiz var mi. kaydirigubbakcemile3
valla bir tane vardı ama avira mıydı yoksa ben mi atıyorum bilmiyorum.sempatiksalakcinni
Hea bende onu gordum az once iyi ise yukleyim.
güle güle canim bizde seni öptopuyorumnanaktankızlar ben kaçar
öptüm hepinizi
Kizlar ucretsiz virus programi konusunda bilginiz var mi. kaydirigubbakcemile3
Sensi gruptan sana mail gelmiş mi?
antivir, avira ve avg en bilinen ücretsiz antivirüsler. ben 3'ünü de kullandım, antivir aralarında daha ii çıktı, ama daha güvenli bişey istiyorsan nod32 yi tavsiye ederim. Hem pcyi kasmıyor hem de virüs bankası kısmında çok ii. fiyatı da öyle aman aman değildi.
Sensi gruptan sana mail gelmiş mi?
kızlar ben bugün doktora gittim, detaylı ultrason için. bebeğim 673 gr olmuş. değerleri iyi dedi doktor, çok sevindim.
Canım ben çantamı chicnu şu içinde bakım malzemelerı olan var ya.Onlardan aldım.Sırt çantası gıbı değil ama beğendim ben.Bide her kıyafete oyle sırt çantası gıbı bışey takamam dıye duşundum ve fıyatıda çok uygundu.Zaten sonradanda çantalardan sıkılıp kesın başkada almak ısterız.Ben ce o çantalara bı bak derim.Gerçi bakmışındır belkı.bebettoya baksana chıconunkını ordan aldım.Ayrıca orda canta bakımından çok çeşit vardı.Eğer değişik istersen.Fiyatlarda 40tlden başlıyodu.Güzeldı canım.ben soluğu orda alıyom vallakaydirigubbakcemile3Eşimle alıştık sureklı oraya gıdıyoz.Mobılyayıda ayşen bebeden almazsam yaptırcam küçük sanayıdekı bı mobılyacıya.Bakalım hayırlısı.İç mimarıda bekleyemıcem valla.Zaten ınternette bırsuru model var.Onun nazını bekleyemem bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?