2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kociş çok geç çıkacakmış kaldım yine tek başıma işyerindeyim bende :)

eyvahh kimseler kalmadi, bende cikayim da aksama girebilirsem görüsürüz canlarim hepinizi öpüyorum kendinize iyibakin emi :a015:

benim işim de İzmir-çeşmeli ama biz eylülde bayram tatilinde orada oluruz:)

evet canım. Sabah arabayı benim işyerimde bırakıyor kendi işine metroyla gidiyor akşam buraya geliyor beraber dönüyoruz. Ben hala araba kullananmayı beceremiyorum da

ne güzel beni de işten almaya gelen kocam olsa keşke. ama köftehor şanslı benim evim işime çok yakın
şimdi başka yere gideceğiz diye mecburen bekliyorum gelmesini.

Kizlar ucretsiz virus programi konusunda bilginiz var mi. kaydirigubbakcemile3

Kizlar ucretsiz virus programi konusunda bilginiz var mi. kaydirigubbakcemile3

Sensi gruptan sana mail gelmiş mi?

antivir, avira ve avg en bilinen ücretsiz antivirüsler. ben 3'ünü de kullandım, antivir aralarında daha ii çıktı, ama daha güvenli bişey istiyorsan nod32 yi tavsiye ederim. Hem pcyi kasmıyor hem de virüs bankası kısmında çok ii. fiyatı da öyle aman aman değildi.

Canim cok tskler bilgin icin, az once virus bulasti uyarisi aldim
o yuzden hemen birtane ayarlayim da temizleyim dedim.
AVG indirdim simdilik ama diger dediklerine bakarim mutlaka.

kızlar ben bugün doktora gittim, detaylı ultrason için. bebeğim 673 gr olmuş. değerleri iyi dedi doktor, çok sevindim.

o çikonun çantasını gördum çok şık bırşey gule gule kullan canım. ama benım bakım setımı annem mustelladan almış, bide çiko bakım setı alamyım şimdı çantası için dedım. fıyatı 57 gıbı brşeydı aslında duşunecek olursan boş çantaya o kadar para verıon. bı duşuneyım bulamazsam bende ondan alırım. odanı en kısa zamanda hazırla bak içn çoşkuyla dolacak. hergun odasına gırıp öpuucuk atıyorum kuzuma. gönlune göre olsun canım en kısa zamanda.opuyorumnanaktan

kızlar doktordan geldım şekerım örçuldu 110 çıktı, iyi dedı doktor. şukur bır sorun çıkmadı, ama içirdiklerı şey acayıp şekerli bişey agzım yapıştı resmen hala mıdem bulanyor. bebegım buyumuş 700 gr olmuş :sm_cool:

baya iyiymiş:))) bakalım bize ne diyecekler bu sefer benimki geçen hafta 50gr fazlaydı..şişko popolu olcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…