• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf aradım daha sonucum çıkmamış
dr umun hemşiresi ben sizi ararım dedi boshayallersmile

Mesaj sayın 100 e tamamlayınca galiba büyük resim yükleyebileceksin sanırım senin henüz 51 miş

evett demekki bende sorun, dogru dürüst girme imkanim yokki net e girebilseydim simdiye kadar 100 degil 1000 olurdumm
sempatiksalakcinni[/QUOTE]
olsun bi iki gün gir üstüste merak etme yüzü geçersin
hatta bugün bile doldurabilirsin kaydirigubbakcemile3

anammmm ekleedımmm valla sempatiksalakcinni

canım saol ya.yenı geldım sayfam açıktı.tansıyonumu olçturdum.12/9 çıktı.Normal dedıler.Amam genelde düşük çıkar benımkı.Hemşire şekerın düşmüştür başın ondan ağrıyodur dedı.Ya bıde dedığin gibi burunum kanadı bugun bıraz.Telaş yapmam normalde ama dediğim gibi çok ağrıyınca başım bebiş için korktum bende.Bakalım akşama gorcem kızımı hayırlısıyla.Bi sorun yoktur umarım:Saruboceq:Senın de tahlıller guzel çıkar ınş. canım ya.Akşam şeker için ölçüm yapıyolarmıymış.Ben de gıtmişken yaptırsam aslında.Offff.ayşen bebeden de oda baktık hafta sonu.Pembe kalpli kulpları olan beyaz bı oda takımı vardı gordunmu bılmıyom.Eşim onu beğendı canım.Ona bakıcaz buyuk ıhtımalle.Ama ınternette yok model.Neyse canım boyel bende durumlar.Benıde haberdar edersın tahlil sonuçlarını alınca canım.

olsun bi iki gün gir üstüste merak etme yüzü geçersin
hatta bugün bile doldurabilirsin kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

insallah gecerim de, bende koymak istedigim resimleri hemen sizin le paylasirim

kizlar bu renk nasil sizce itirazi olan varsa simdi söylesin yoksa bu renk de kalacam haaa :))))))))))

zor okunuyor bilmiyorumkismile

kızlar ikea dan ikili bi koltuğumuz var bebek odasında duracak kılıfı siyah
üstünde cırt cırtlı, rengini açık yada metalik gri yapmak istiyorum, hafif bir kadifemsi kumaş
ben bu cırt cırtı çıkarıp koltup örtüsü yapan yerlere gösterdim, aynısı dikebilirmisiniz diye
ama hiç biyerde istediğim rengi bulamadım
anadolu yakasında önerceğiniz biyer varmı

zor okunuyor bilmiyorumkismile

kızlar ikea dan ikili bi koltuğumuz var bebek odasında duracak kılıfı siyah
üstünde cırt cırtlı, rengini açık yada metalik gri yapmak istiyorum, hafif bir kadifemsi kumaş
ben bu cırt cırtı çıkarıp koltup örtüsü yapan yerlere gösterdim, aynısı dikebilirmisiniz diye
ama hiç biyerde istediğim rengi bulamadım
anadolu yakasında önerceğiniz biyer varmı

anadolu yakasını bilmem de avrupa yakasında İMÇ de bulabilirsin aynı kumaşı. İMÇ de unkapanında plakçılar çarşısı var ya orası. orda her çeşit kumaş var.

canım saol ya.yenı geldım sayfam açıktı.tansıyonumu olçturdum.12/9 çıktı.Normal dedıler.Amam genelde düşük çıkar benımkı.Hemşire şekerın düşmüştür başın ondan ağrıyodur dedı.Ya bıde dedığin gibi burunum kanadı bugun bıraz.Telaş yapmam normalde ama dediğim gibi çok ağrıyınca başım bebiş için korktum bende.Bakalım akşama gorcem kızımı hayırlısıyla.Bi sorun yoktur umarım:Saruboceq:Senın de tahlıller guzel çıkar ınş. canım ya.Akşam şeker için ölçüm yapıyolarmıymış.Ben de gıtmişken yaptırsam aslında.Offff.ayşen bebeden de oda baktık hafta sonu.Pembe kalpli kulpları olan beyaz bı oda takımı vardı gordunmu bılmıyom.Eşim onu beğendı canım.Ona bakıcaz buyuk ıhtımalle.Ama ınternette yok model.Neyse canım boyel bende durumlar.Benıde haberdar edersın tahlil sonuçlarını alınca canım.

ayy bizde haftasonu aysen bebeye gıttık, yoksa ordamıydıın sende, çanta baktım yenı modeller gelıcekmiş, bekleyın dedıler. sana bir tavsıyem aysen bebe sırasında daha ona gelmeden 2 tane bebek mobılyacısı var, opeti geçtıkten sonra dun oraya mobılya kulplarından almaya gıttım çok guzel oda takımları vardı, bırı orda oda takımı aldı 2700 dedı once pazarlıkla 2200 bıraktılar.2 magaza yanyana onlara da bak derım.

geçmş olsun canım akşam ıkımızde bebeklerımız görucez desene opuyorumnanaktan bence gıtmışken şeker testını de yaptır. aradan çıkar.

moz-screenshot-2.png
birds_171.gif

Ben markofonı,de Çanta bulamadım yaa

Back
X