2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bişey daa sorucam kızlar.. (habire bişeyler soruyom farkındayım:))
sizin de idrarınızda koku oluyo mu? bende hamileliğimin başından beri bu durum var, idrar yolları enfeksiyonu diye şüpheleniyodum ama tahlillerde bişey çıkmadı, doktor da hormonal dedi..!?

bişey daa sorucam kızlar.. (habire bişeyler soruyom farkındayım:))
sizin de idrarınızda koku oluyo mu? bende hamileliğimin başından beri bu durum var, idrar yolları enfeksiyonu diye şüpheleniyodum ama tahlillerde bişey çıkmadı, doktor da hormonal dedi..!?

hakkaten okudum şimdi olabilir mi acaba? Delikafadulden
de düşük le ilgili verdi onu bana, bıraksammı acaba kullanmayı :uhm:

canım hayır sakın dr la görüşmden bırakma. Sadece dr una danış. Yanetkilerine bakarken gözüme çarptı. Acaba bu tetikliyor mu diye sor bence?

Ben bu ilacı biliyorum ciddi bir şekilde vucutta kanamaya izin vermiyor diyebilirim. Yani düşük ihtimali varsa sakın dr a danışmadan bırakma.

bende oluyor canim.idrarim bayagi agir kokmaya basladi.hormonlardan bencede

canım bol sıvı tüket ve iç çamaşırını sık değiştir.
Bence bu durum koku hassasiyetinden ve eğer vitamin kullanıyorsan bundan da kaynaklanabilir. Tabi hormonalde olabilir

ama idrar yolu enfeksiyonu olsan ciddi yanma ve ağrıların olur.
Yinede aklına takıldıysa bir laboratuvarda idrar kültürü yaptır.onda daha nette çıkar.

bende 17 haziran 2010 tarihinde doğuracamışım otomatik hesaplayıcıya göre
ama kız oldugunu daha şimdiden biliyorum...
3 yıl önce evlenmeden de önce,rüyamda görmüştüm..
çeyizime mor havlu alıp saklamıştım (havlu benm için kız çoçuk demek) hadiiiii bakalııımmmm

Canim bende yeni ogrendim hamile oldugumu en son regl tarihim 6 eylul'du.

hayırlı olsun dr gittin mi?keseyi gördün mü?ben dün öğrendim değerim 67.4 dü 3 gün geçmişti normal mi sizce kızlar yarın tekrar yaptırmayı düşünüyorum....alttan muayene ederler diye korkuyorum istemiyorum alttan muayene olmayı

Tskler canim. :1hug:
Ben pazartesi evde test yapmistim pozitif cikti,
dun de doktora gittim ultrasonla karnimdan bakti kese gorundu canim.

Kan testi henuz yapilmadi canim.

benim bugün reglim geçeli 4.gün acaba bende de kese gözkürmü

tebrikler. canım gayet normal ben de 1 gün geçince baktırmıştım 16,91 çıkmıştı. tekrar 3 gün sonra baktırdım değer yükseliyor mu diye 50,34 çıkmıştı. sende 3 -4 gün sonra tekrar baktırırsın. eğer değerin yükselmişse son adet tarihinle otomatik hesaplayıcılarda hesapla 5 haftadan sonra dr git. zaten kese ancak görülüyor. son adet tarihin ne zaman?

slm arkadaslar ...ben sadece kan tahlılı yaptırmıstım 5 haftalık kadardı sımdı 6 hafta 2 günlük cuma günü ultraon bakılcan kese görünürmü ?kalp atısları ne zman duyuluyor acaba? hamıle kalmak ıcın kolmen dıye bır ılac kullanmıstım ... bebegım düşer dıye korkuyorum 4 yıllk evlıyım ve ilk bebgım olck Allah ım kısmet ederse bütün annelere hayırlı dogumlar..... en cok hpsuma gıden sey ben de hazıran dogumluyum bebegımınde hazıran dogumlu olması cok güzelll:)))

ya bıde sey dıcem ben 68 kıloyum ve cok zor kılo verıyorum tatlı seylerı cok sevıyorum kılom hamılelıkte sorun yaratırmı acaba ??

15 eylül 33-34 gündebir oluyordum

Canim benim tarihim hemen hemen seninle ayni ve ben dun gitmistim doktora
ve kese gorunmustu ultrason'da 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarina bakalim dedi.

Ya kizlar benim en buyuk sikintim cok az su iciyorum, bi turlu icemiyorum. :gitme:

bende çok su içiyorum normalde şimdi bazen içerken miydem bulanıyor...kusmalarnız varmı bende yok sadece bulantı oluyor sabahları kasıklarım batıyor

Canim benim tarihim hemen hemen seninle ayni ve ben dun gitmistim doktora
ve kese gorunmustu ultrason'da 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarina bakalim dedi.

Ya kizlar benim en buyuk sikintim cok az su iciyorum, bi turlu icemiyorum. :gitme:

tsk ederım canım ... günde yaklasık 8-10 bardak su ıcmek gerekıyormus ... cok su içmek benım de mıdemı bulandırıyor...:bbo:

Benim de bogazimdan gecmiyor su, ne yapacagimi bilmiyorum.

Kusmalarim simdilik yok cok sukur, geceleri ve sabahlari cok hafif bulantim var iki gundur
ama psikologik midir acaba diye dusunmuyor degilim.
Ve assagi yukari bir aydan beri gece en az 2 defa uyaniyorum tuvalete gitmek icin. :umursamaz:

tsk ederım canım ... günde yaklasık 8-10 bardak su ıcmek gerekıyormus ... cok su içmek benım de mıdemı bulandırıyor...:bbo:

Evet bende gunde 3 bardak su icebilirsem ona dua ediyorum. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…