2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

merhaba kizlar benide alin araniza. bende cumartesi ögrendim hamile oldugumu cok mutluyum:emir_bebek: allahim bebeklererimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.

benim SAT 17.09., tahmini D.T. 24.06.2010, 22 yasindayim, kilom 55

benide listeye eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan

canım sen de hoşgeldin aramıza, hadi hayırlısı bakalım...:CüvCüv:

Merhaba kızlar,
geçen hafta idrar testinde pozitif çıktığını paylaşmıştım sizinle.kan tahlili yaptırmadım.bu sabah gördük bebeğimizin kesesini,henüz 3 mm.karından göründüğünü belirtmek isterim.beni de listeye eklerseniz memnun olurum.yaşım 27,SAT 17 eylül,muhtemel doğum ise 24 haziran inşallah.Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

bu arada kilom da 50 kızlar yazmayı unutmuşum....

slm kızlar ne haber dün yazmıştım ama görmediniz heralde ben de aranıza katılmak istiyorum 6+6 haftalık olduk sat 2 eylül doğum 9 haziran kilom 68 yaşım 26 beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Kızlar benm bebeğimin boyundan posundan haberim yok fotosu evde
Ay sonu kalp atışlarını dinlemeye gitcez inş. o zaman söler Dr cum
Biraz önce tel edttm bulantı için ilaç adı söledi kullanmaya başladım
Adı Metpamid varmı bilgisi olan

Bitanem ne demek burası herkese açık
hoşgeldn sefalar getrdn bebişinle
slm kızlar ne haber dün yazmıştım ama görmediniz heralde ben de aranıza katılmak istiyorum 6+6 haftalık olduk sat 2 eylül doğum 9 haziran kilom 68 yaşım 26 beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Uklacım nerelerde acaba?
Dün Abisinin yanına hastaneye gtmşti ama?

KIZLAR BUGÜN EVLıLıK YIL DÖNÜMÜMÜZ hihoyyyt : asigim:
KOCACIM BANA GÜL GÖNDERMıŞ. ÇOK GÜZEL BıR VAZO ıÇıNDE. BENı AKŞAM YEMEĞE DAVET EDıYOR. 2 YIL BıTTı. AH AH YAŞLANIYORUZ ŞEKERLER. ANNEDE OLUYORUZ. HAYAT ÇOK ÇABUK ıLERLıYOR. ŞAKA GıBı. DÜN ÇOCUKTUK, GENÇ KIZ OLDUK, EVLENDıK DERKEN ŞıMDı DE ANNE OLUYORUZ. HAYAT KISA AMA GÜZEL kaydirigubbakcemile3

canım ya benımde ılk muanemı doktor vajınadan bakmak ıstedı ben izin vermedım sonra utrasonla baktı keseyı gordukten sonra artık vajınadan bakmaya gerek yok dedı senın doktorun neden boyle yapmış anlamadım
cok sagol canim cevap verdigin icin.iste bende bunu ögrenmek istiyordum.burada bunu yapiyorlar. ilk bebegimde de ayni seyi yaptilar.dinlemiyorlar.ilk bebegime de, 11 ayina kadar bu sekilde bakti dr....ilk bebegimide kaybettim zaten.simdiki hamileligimde de.söyledim,hani bu sekilde baktirmak istemedigimi ama dinlemiyo kadin.bunun zarari yok,daha detayli bilgi aliyoruz diyor.zaten biraz daha büyüsün bakmayacagiz diyor. ama yarin kontrolümde söyliyecegim yaptirmayacagim yani.seninde yorumun beni etkiledi cok sagol canim ya.

kanaryacıgım vajınal ultrasyon uzman kısıler tarafından yapılınca hıc bır zararı yok daha bugun vajınal ultrasnla baktı drum gecen cuma 5+1 dı hastane ultrasyonundan bakılmıstı bugun 6+5 cıktı ve kalp atısı baslamıs kucuk bı fasulye yuzuyodu resmen kaydirigubbakcemile3eger dr una guvenıyosan baktır canım ılk aylarda vajınal ultrason daha ıyı sonuc verıyo cunku opuyorumnanaktan

kanarya benim dr 5haftalikken keseyi gobekten gordu.
6+4 ken kalbi dinledi yine karindan ama ses zayifti biraz.
Onun icin vajinal bakti.
Ama bundan sonra vajinal bakmycak bence.
Cosmo beni de esimin ten kokusu rahatsiz ediyor.oysa sigara da icmiyor.
Ozlemcim evlilik yildonumuz kutlu olsun. Gelecek sene meleginizle beraber kutlamak nasip olur insallah.

Onun icin vajinal bakti.
Ozlemcim evlilik yildonumuz kutlu olsun. Gelecek sene meleginizle beraber kutlamak nasip olur insallah.

teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Seninle karşılaşamıyoruz. Ben gündüz girebiliyorum sende akşam galiba. Kardeşin nasıl oldu?

KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ hihoyyyt : asigim:
KOCACIM BANA GÜL GÖNDERMİŞ. ÇOK GÜZEL BİR VAZO İÇİNDE. BENİ AKŞAM YEMEĞE DAVET EDİYOR. 2 YIL BİTTİ. AH AH YAŞLANIYORUZ ŞEKERLER. ANNEDE OLUYORUZ. HAYAT ÇOK ÇABUK İLERLİYOR. ŞAKA GİBİ. DÜN ÇOCUKTUK, GENÇ KIZ OLDUK, EVLENDİK DERKEN ŞİMDİ DE ANNE OLUYORUZ. HAYAT KISA AMA GÜZEL kaydirigubbakcemile3

ne güzel canım yaaaa.nice seneleriniz olsun inşallah.seneye 3 kişi olarak kutlamak nasip olsun kaydirigubbakcemile2

özlemcim tebrık ederım canım.. ınsallah guzel bır gece gecırıp gelecek yıl uc kısı kutlarsınız yıldonumumunuzu bızım ucuncu yılımızda bebgım yenı gelmıs olcak dunyaya ınsallah..

kızlar yenı gelenler hosgeldınız lısteye hemen eklıyourm..

Napıcaz böyle bilmiyom valla
İlaç aldım ama hiç banamısın demiyo midem
Onun icin vajinal bakti.

kızlaarrrrr bişi sorcam ama utanıyorum yaaaaa.çok özele girmiş gibi olmak da istemiyorum,haddimi aşıyosam affedin.eşinizle birliktelik olayını nasıl yapıyosunuz. :kedi: yani biz çok çekiniyoruz bebeğe bir zararı olur falan diye korkuyoruz.doktor normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi ama yine de çekiniyo insan.

kızlar listeye benim yaşım 21 olarak geçmiş cok önemli deği gerçide 22 yaşindayım 67 kiloyum

X