2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar yaaa, 5. haftadan sonra mide bulantısı başlayan var mı?
Benim mide bulantım yok henüz.. bazıları olsa şimdiye olurdu falan diyor..
şimdiden sonra da olur mu sizce?

canımcım o biraz bünye meselesi .. yani kişiden kişiye değişior.. kiminin 4 haftalıkken başlıyo . kiminin 5 kiminin 6 kiminin 7 haftadan sonra başlıyor..

merhaba kızlar
benim de hafta sonu iyi değildi midem bugün de idare eder tat alamıyorum bişeyden gözüm aç zorla yiyorum.
rahiya canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın Allah sonra tekrar gönderir meleğini
ukla geçmiş olsun canım
benim de sabah kötüydü midem 1 bardak süt içtim folik asitimi içtim anında geri geldi:KK43:(((((((((((((
sabah sabah acı acı oldu ağzım
kilo aldım sanırım ben:KK43:(((((((((((((((((şimdiden diiyetisyene gitmeyi düşünüyorum hem kontrolsüz kilo almam hem de nasıl besleneceğimi daha iyi bilirim

sevgili daemon ve de tatlı cadı, bebişlerinizin kalp atışını duymanıza çok sevindim. hadi hayırlısı bakalım.
bu arada tatlı cadı düşük tehlikesi için hiç kendini strese sokma, bütün hamileliğini kanamalı geçirenler bile var. bu arada ben de düşük tehlikesi nedeniyle evde yatıyorum hiç kalkmadan. üstüne görme dedikleri adet kanaması ile başladı herşey ben hamile olduğuma ihtimal bile vermedim, oysa o arada düşük tehlikesi geçiriyormuşum ama bebiş tutunmaya çalışıyomuş. kahverengi kanamalar son bir haftaya kadar her gün azar azar geliyordu ve çok üzüldüm ama inan bebiş kuvvetli ise üstesinden geliyor herşeyin. bol bol dinlen, su iç, ilişkiden uzak dur, stresten de öyle ve bol dua et canım

rayihacım sana şimdiden geçmiş olsun, dik duruşun her türlü takdire şayan. umudunu yitirme ve her türlü önyargıdan uzak dur, kürtaj için de öyle. ben son 1 yıl içinde iki kez kürtaj oldum. son kürtajım da geçtiğimiz temmuz ayındaydı. diyeceğim oydu ki hamile kalabilmenin kürtaj olmakla, düşük yapmakla birebir ilgisi yok. Rabbim ol deyince oluyor, olmayacak sa da olmuyor. veren de o, alan da o. sadece buna inan.

merhaba kizlar.
Gecmisi okuyamadim,zamanim yok,ama kalp atisi duyan arkadaslari tebrik ediyorum.
Kardesim ameliyat olmusdu annem calisiyor diye ben yanima getirdim onu,hem ona bakiyorum hemde kendime.
benim fazla bulantim yok ama 2 gundur sabahlari cikariyorum.
gun boyu da hafif bulantim var.
ozgecaycim benim de 5 haftada yoktu biseyim.6nin yarisindan sonra basladi.ama insallah sende iyi gecer.
Firsat uldukca ugrayacam kizlar gorusuruz

slm kızlar ben de haziran annesi olacağım Allah ın izniyle ben 6 hafta 5 günlük hamileyim doğumum 9 haziran sat 2 eylül beni de listeye eklerseniz sevinirim keseyi gördük önümüzdeki cumartesi de inşallah pıtpıtları duyacağız dualarınızı bekliyorum

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim..ama hiç midem falan bulanmıyo sadece aşırı derece yanma ve ağrı var..ne yaparsam kesilmiyo bu yanmalar..çözüm yolu olan varsa lütfen yazsın..bende bebeğimin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorumm

kızlar 5 haftalık gebelik bulantı başlaması için çok erken..gerçi her bünye farklıdır.ama 5 haftalıkken neden bulantım yok demeyin sonra bitmesi için dua edeceksiniz.bian önce bitsin die..hadi hepinize hayırlı hamilelikler...

rayiha geçmiş olsun canım allah başka dert vermesin moralini hep yüksek tut benimde bir düşük bir kürtajım var ve şimdi 3 kez hamileyim yeterki allah istesin allah yeniden sağlıklı bebeklerle bu duyguyu tekrar yaşatsın en kısa zamanda inş
tatlı cadı doktor yat dinlen dediyse mutlaka yat sakın ayağa kalkma stresten de uzak dur allahım inş bebişlerimizi bizlere bağışlayacak
ben yaşadıklarımdan sonra ban kim hamileyim desem hep onun için korkardım bir şey olacak bebeğini kaybedecek diye endişelenirdim şimdi bu hamileliğimde aklıma hiç böyle bir şey getirmiyordum bu gün bu haberlerinzi okuyunca ben çok üzüldüm allahım ne olur hepimizin bebeklerini sağlıcakla bizlere bağışla onlara bir şey olmasın ne olur bir birimiz için hep dua edelim oldu mu

sanirim uykucuyuz hepimiz ondan aksamlari fazla kimse olmuyor :)

allahım hepimize sağlıklı gebelikler geçirtsin..inşallah sorunsuz bi şekilde doğumlarımızı yaparız

selam hamişler nasılsınız?Benim bulantılarım artmaya başladı.5+5 oldum pıtpıtları duymaya gidicem haftaya.Duyarız herhalde demi?
Bu arada şu avuç içinde yüzük olayını yaptım önce sağa sola sallandı sonra daireler çizmeye başladı.Benim ikizim mi olacak yoksa bi kız bi oğlan
kaydirigubbakcemile3

bu arada şu 3 ayı allahın izniyle bi atlatsak ta şu bulantılar,uykulu haller,halsizlikler bitse yaa.Valla işe gelmek zorunda olmasam 24 saat rahat uyurum hergün mirmirmirmir

bu arada şu 3 ayı allahın izniyle bi atlatsak ta şu bulantılar,uykulu haller,halsizlikler bitse yaa.Valla işe gelmek zorunda olmasam 24 saat rahat uyurum hergün mirmirmirmir

benim 3 ayim 28 kasimda bitecek...daha var yaaa.
bulanti ve arti kusmalarim da var.
bu 1 ay insallah cabuk gecer...

ya bişi sorucam hangi dr gidiyorsun ve memnun musun? ben yeni bi dr başlamak istiyorum da..

slm anneler :) ben 5+2 gunluk hamıleyım bu perşembe kontrole gıdıcem acaba kalp atısını duyabılecekmıyım kaçıncı haftada başlıyor kalp atışları bıde benım hiç bulantım falan başlamadı sadece yorgunluk bel agrısı ara sırada kasık agrım var okadar sızler nasılsınız

kızlar mide bulantısı olacak diye birşey yok, benim midem hiç bulanmadı diyebilirim ama midesi bulanmayan arkadaşlar dikkatli olun çünkü bana tüm o üç aylık süreç kilo olarak döndü...mide bulantısı yaşamamak güzel ama dezavantajı kilo almak aman diyeyimmm....
bir de lütfen sürekli kendinizi birbirinizle kıyaslayıp sıkıntıya sokayın bebişleri herkesin süeci farklı işliyor, doktorlarınızı da kıyaslamayın her doktorun kendine göre stili var.sadece kendinize sıkıntı verirsiniz.

arkadaslar dr kontrolünüz nasil oluyor.vajina mi ,göbekmi.benim ilk muayenem vajinaydi.ve sanirim 3 aya kadar bu sekilde bakacak.ilk bebegimde de bu sekildi.vajina kontrolüydü,ama malesef ilk bebegimi kaybettim. ben cok rahatsizim bu konudan.zarari olabilirmi diye düsünüyorum.dr.um büyüyünceye kadar zarari yok diyor ama icim hic rahat degil.her vajina kontrolünden sonrada kahverengi lekeleme oluyor.sizin nasil oluyor kontrolleriniz.

Günaydın kızlarrrrrr buqün iyiyim.. biraz başım dönüyo ama olsun.. Allaha şükür bulantım yok kahvaltımı yaptım 1 tane yumurtamı bile yedimm.. hihoyyyt siz nasılsınızz :hulya:

X