2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Teşekkür ederim pericimm, senin olmuştu dimi nikahın yanlış mı hatırlıyorum tatlım? Ya valla zaman daraldıkça kalbim güm güm atıyo, iki gün sonra iznimi başlatıyorum işte kınamın olduğu gün, geç ayrılayım da daha çok zaman kalsın kendimize diye uğraşıyorum, işyerinden de dalga geçiyorlar, niye hala gitmedin seni burdan düğün salonuna yollucaz heralde diyekaydirigubbakcemile3

evet canim benim nikah olmustu..dügünü bekliyoruz artik kismetseopuyorumnanaktan benimde son 47 gün
en son dügünü olan benim herhalte topikden kaydirigubbakcemile3

iyi düsünmüssün canim..simdi hem is hem telas zor olur ama sonradanda tatil uzun olunca daha keyifli olur bence:kedi:
ayy senin heyecanini düsündükce bende heyecanlaniyorummkaydirigubbakcemile3

slm kıslar dilsad ne güzel olmuşsun tatlım sen ya
allah mutlu mesut etsin hepinizii kıslar walla günler yaklaşıyor benimde

slm kıslar dilsad ne güzel olmuşsun tatlım sen ya
allah mutlu mesut etsin hepinizii kıslar walla günler yaklaşıyor benimde

selam kızlar, günaydınlar herkese ayy ne az kaldı yaaaa :)

selam kizlar evet günler azaliyor..eylül nerdeyse bitmek üzerekaydirigubbakcemile3
elcinthcim senin dügün gününde benim ilk kinam olucak kismetse

vall aramazan, bayram derken eylül su gibi geçiyor :)) son 11 kaldı heyecan ve diğer tüm duygular tavan bende.....

oo perikızı sende benim gibi desene ya uzaklara gidiyon benim 8 ekimde kına 9 ekimde bir düğün 16 ekimde bir düğün olacak

oo perikızı sende benim gibi desene ya uzaklara gidiyon benim 8 ekimde kına 9 ekimde bir düğün 16 ekimde bir düğün olacak

hayirlisi olsun canim hakkimizda..sendede demek iki dügün olcak..
ne güzel gelinligini doya doya giyin..o bikac saatde bicbirsey anlamaz ki insan..

kizlar sizdede ölemi bilmem..sabirsizlaniyorum gelinligimi giymeyee..korkuyorum bazen birsey falan olur diye gelinligekaydirigubbakcemile3
sacma ama iste malum heyecandan sacmaliyorum bazenkaydirigubbakcemile3

bende ayın 16 sı yani bu perşembe teslim alacağım gelinliği yada gelinliğimi diyeyim artık, nasıl heyecanlandırıyot beni anlatamam bitmiş halini giymek için perşembe günü gelsin sabırsızlanıyorum...sempatiksalakcinni

sağol canım benım yaaa...
ınsallah ugur getırır tatlım bızede
nısan ayının kacında cıkmaya baslamıstınız
snn dugn bellımı cnm

27 nisandı canım,benim belli değil henüz

selam kızlar, günaydınlar herkese ayy ne az kaldı yaaaa :)

günaydın canım aynen ya duydukça bende heyecanlanıyorum

kapanışı peri kızıyla yapıyoruz demek kaydirigubbakcemile5

işte listemizzz

ayyy canim insallah hepimiz gelinliklerimizin icinde cok mutlu saatler geciririz..ve tabii sonrasi daha önemli..insallah hepimiz bir ömür boyu mutlu oluruz

27 nisandı canım,benim belli değil henüz
günaydın canım aynen ya duydukça bende heyecanlanıyorum
kapanışı peri kızıyla yapıyoruz demek kaydirigubbakcemile5
öyle olcak canim kaydirigubbakcemile5
insallah nisandada senin günlerini sayarizopuyorumnanaktan

evlenenleri çıkardım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…