2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydıııınnn ben geldimmm
dün akşam kınam vardı bugün 11 gibi gelin almam olacak bir iki foto ekliyorum şans dileyin bana dua edin
gamzecim ayakkabım altına tam ortaya yazdım seni :)))

Günaydıınnn kıslar..
dilsadcım canım resimler çok gözel..Bir ömür boyu mutlu olursun inş.Bol şanslar.
Miss canım eşyaların şimdiden hayırlı olsun..Güle güle kullanmak nasip etsin Allah.
Herkesin yolu açık olsun..
3 gün sonra kınam var..Ayyyy ne heyecan yarabbimmmmdelikafadulden

papatya gunaydın hosgeldn cnmmm
ayy banada nasıp olurmu sızn gıbı bu son gunlerı saymak
bende sızn gıbı eylul ekımde evlencektm
9ekıme gun ayırtmıstk ama olmamıstı evımzde oturan kıracımz kontratımı beklcem vazgectm evden ckmaktan dedıgı ıcn
smdı nısan ayına kaldı duugnumz
ıns bnde sızn gbı bu heyecanlrı yasarm

Canım gelecek o günler tabikide..Sen hiç merak etme....Hayırlısı ne ise o olsun..Geç olsun güç olmasın derler yaa..Sayılı gün hemen geçiyor valla...Sanada şimdiden mutluluklar canımm

GÜNAYDIN KIZLAR

Dİlşad canım çokkk güzel olmuşsun hadi darısı bize sen heyecanı attık biraz olsun...

Ayyy çok heyecan verici okumak bile heyecanlandırıyor beni...

Günaydın gelinciklerim
Dilşadcım çok çok güzel olmuşsun,mekan zaten süper çok güzel görünüyor herşey ah kocişine de ne kadar tatlı bakarmış şansın bol olsun canım dualarımız seninle
adımı yazdığın için çok çok teşekkür ederim :1hug:

selam aslı
kısmet ne zamansa o zaman olsun derler ya aynen o hesap olmuş
olsun kimsenin bi yere kaçtığı yok
rahat rahat yaparsın hazırlığını canım
hem nisan çok güzeldir uğurludur biz nisan ayında çıkmaya başlamıştık :asigim:
dediğin gibi inşallah bize de nasip olur :hulya: ay çok heyecanlıyım :Saruboceq:

günaydın:))
dilşad canım sıra sende he
diğer kızlarımız gittiler evlendiler
sanada bol şans Allah yüzünü eğdirmesin inşallah

Günaydın kızlarr, dün müziklerimizle birlikte gittik nikah salonuna giriş çıkış seremoni provasını yaptık, ay provada bile bi heyecan bi heyecan bizde, o gün geldiğinde ne olacak bilmiyorum yaa çok güzel bunlaaropuyorumnanaktan Bu arada düğünde dans müziğimizi burcu güneş, biz aşkı meleklerden çaldık'ı seçtik, ama biraz vals çalışacağız, onu da ne zaman yapıcaz belli deil, hiç bişeye vakit kalmayacak gibi, bugün akşam saçımı boyatıyorum, misafirlerimiz bugün ve yarın gelmeye başlıyorlar Allah yardımcımız olsunohaoldumsmile

işte gelin ayakkabılarımm...

aşkmeleği ayakkabıların çok cici canım hayırlı olsun

canım hayırlı olsun eşyaların artık hazırlıklar sonlara yaklaştı heyecanlarımız doruktaeyvahedigeldismile
hadi behlül kaçaaar opuyorumnanaktan

Dilsadcım çoook güzel olmuşsun tatlım kınayı atlattın hadi bakalımm, benim de perşembe kına gecem varrrboshayallersmile

Günaydıınnn kıslar..
dilsadcım canım resimler çok gözel..Bir ömür boyu mutlu olursun inş.Bol şanslar.

sağol canım benım yaaa...
ınsallah ugur getırır tatlım bızede
nısan ayının kacında cıkmaya baslamıstınız
snn dugn bellımı cnm

luxxor , snn adınada cok sevndm cnmm ne guzel telaslar bunlar :))

napm cnm ya aynı tas aynı hamam valla....
düğünümz nisana kaldı
nısanlı takılmaya devam etcez bı sene daha

iyi canım ya sevindim geç olsun da güç olmasın, zaten nisan dediğin ne ki 1 sene yok 7 aylmaz: ağzınızın tadı olsun tatlım önemli olan o

dilsadonder canim cok güzel olmussun..maasallah insallah bugünde gününüz bir rüya gibi gecer
misscim esyalarin hayirli olsun güle güle kullan
luxxorcum az kalmis canim seninde yaaa..hadi bakalim herseyin diledigince olsun..bol sans diliyorum tatlimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…