2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canımm yemek odası takımı ve oturma grubu gelecek perdeler de bugün yarın takılacak... bütün işlerimiz bayramdan sonraya kaldığından bu hafta tamamlanacak gibi... İnşallah yani...

ah ahh papatyacım valla artık bir an önce gelsin geçsin istiyor insan dimi, gelinliğin nasıl senin koymuş muydun daha önce foto?

Düşündükçe heyecanlanıyorum...Salona ilk girdiğimiz an dans edişimiz vs..Ayy nasıl olacakkkkkkkkkk
Gelinliğimin fotosonu koymadım..Süpris :) düğün resimlerimi eklerim inş.
Sonunda aradım ulaştım perşembe günü almaya gidicem...

canımm yemek odası takımı ve oturma grubu gelecek perdeler de bugün yarın takılacak... bütün işlerimiz bayramdan sonraya kaldığından bu hafta tamamlanacak gibi... İnşallah yani...

inşallah meltemcim bişi kalmamış o zaman

iyi bakalım papatyacım sabırsızlıkla bekliyoruzzkaydirigubbakcemile2 Ben de bugün izin aldım işyerimden 2 saat, saat 5.30da nikah salonunda giriş çıkış provası yapılcak ona gitcezzdelikafadulden

Hadi şimdiden bol şanslar canımopuyorumnanaktan

kızlr slmmmmmmmmm kınama 4 düğünüme 6gun kaldı çok mutluyum ve heyecanlıyım cumartesı saat 4te hayatım değişecek.Aylardır hzırlandıgımız o gunler nıhayet geldi çattı.

Hadi şimdiden bol şanslar canımopuyorumnanaktan

teşekkürler tatlıma.s.

kızlr slmmmmmmmmm kınama 4 düğünüme 6gun kaldı çok mutluyum ve heyecanlıyım cumartesı saat 4te hayatım değişecek.Aylardır hzırlandıgımız o gunler nıhayet geldi çattı.

Canım yaa vala hepimiz aynı durumdayız çok şükür Allah'ım bu günleri de gösterdi, benim de aşkımla uyanıp kahvaltı etmeme 6 gün kaldı:hulya:

mrb kızlar
uzun zamandır uğramıyodum bi gelim bakim napıyo bizim bu ay ve gelecek ayın gelinleri dedim
nasılsınız iyisiniz inşallah keyifler yerindedir
amanın elinizden geldiği kadar sinir stres yapmayın kızlar ne olur
en güzel günlerinizi ziyan etmeyin
söylemesi kolay belki biliyorum ama en mutlu günlerin tadını çıkarmayı bilmeli insan dimi

Merhaba arkadaşlar.. Evlenen arkadaşlara bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.. benimde son 5 günüm kaldı perşembe nikahım cumada kına gecem var Allah nasip ederse.. Dün çeyizim gitti Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.. Herkese hayırlı olsun.

gelinciklerr nasilsiniz bakalim?
insallah hersey yolundadir..

biz esimle dans müzigine karar verdik..baha-kutupda yaz gibi olcak insallahopuyorumnanaktan
fakat pasta müziginde kararsizim fikri olan varmi arkadaslar

ay kızlar çok heyecan oldum biriniz 4 gün biriniz 5 biriniz 6 diyor ve bu akşam evlenen arkadaşlarımız var :lepi:

Bi aracıktan sonra nerhaba şirineler ,,, zemuszemus

benım çeyizim gitti ,5 gün kaldı düğünümeee ... Yarın gelinliğimin son detayları için gelinlikçime gidip hazır olarak alcam inşallaaahhh ...

[B]Bol
cum eşinle hep mutlu olman dileğiylee opuyorumnanaktan[/B]

Bir arkadaşımın goksel senden başkaydı.Çok hareketli ve romantikti...

canim bende onu düsünmüstüm ama daha romantik bisey olsun dedim ama kararsizim..

ayakkabilarin cok güzel canim hayirli olsun..az kalmis seninde insallah hersey diledigince olur

merhaba kizlar..Herkes telas icinde..Kosusturuyoruz hepimiz..Allah kolaylik versin hepimize..Bana gelince;
Bugun beyaz esyalarim geldi,yarin montaji var..Yarin evimizi temizletiyoruz bi de..BU hafta ici mobilyalar da gelir insallah..Onun disinda tv sehpasi aldik oturma odasi icin..Yatak begendim,mobilyalar gelince hemen onu da alicam..Benden bu kadar..
gorusuruz...

kızlar çok az kaldı artık bakıyorumm saatt 12 yi geçti ve 1 günüm kaldı perşembe kınam cuma düğünüm var inş heyecandan bayılmam acaip heycanlıyım ya napçam ben böleeee eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…