slmmm kizlarrrr
ben geldimmm hemde evlendimde geldimmm:) kocacigimla balayindayiz bi bakiniyim dedimmm
darisi sizlerin basina kizlarrr
enimsemmmmmmmmmmmmmmmmm koskocaman mutluluklar sanaa.
dilşadcım eminim çok oğun olacaksın bugün.Allah ım kolaylık versin.benim de düğünüm bugün.dualarınızı eksik etmeyin.
burda neler paylaştık.çok değerlisiniz yüzyüze görüşmesek de.sizi seviyorum
enimsemmmmmmmmmmmmmmmmm koskocaman mutluluklar sanaa.
dilşadcım eminim çok oğun olacaksın bugün.Allah ım kolaylık versin.benim de düğünüm bugün.dualarınızı eksik etmeyin.
burda neler paylaştık.çok değerlisiniz yüzyüze görüşmesek de.sizi seviyorum
günaydınlarr iyi bayramlarr.. yarından sora düğünüm var aneeemmmmmmm
kızlar günaydın:))
bende evlendim balayındayım eşim uyuyo:)bende kaçamak yaptım kızlar en heyecanlı an içeri girip o dansı edene kadar elim ayağım titredi sonra zaten alışıyosun ama içeri girerken elim ayağım titredi resmen çok farklı bi duyguymuş çok şükür sorunsuz atlattık allahım darısı başıınıza artık:))
meltemcimmmmmmm ben burdayım işler yığınla ama işte tembellik yapıyorum :)
günaydınlar kıslar
kızlar günaydın:))
bende evlendim balayındayım eşim uyuyo:)bende kaçamak yaptım kızlar en heyecanlı an içeri girip o dansı edene kadar elim ayağım titredi sonra zaten alışıyosun ama içeri girerken elim ayağım titredi resmen çok farklı bi duyguymuş çok şükür sorunsuz atlattık allahım darısı başıınıza artık:))
Mutluluklar bol...İnş. bizde en iyi şekilde atlatırız..Düğünüme 5 güncük var :)
4 gün sonra kına...Çok heyecanlıyım..Stresli..Gelinlikçi mi arıyorum açmıyorrrr bir türlü bugün almam gerekiyor..
slm kızlar nasılsınız? çoooooook çokkkkk amaaaa çoooooookkkkkkkkkkkk heyecanlıyım yaaa 4 gün sonra kınam var. napıcam ben bu heyecanla :kedi: elim ayağıma dolaşıcak
canım boş derken?
benm kayınpederim 100 lira verdi 50 de nişanlım verdi
slmmm kizlarrrr
ben geldimmm hemde evlendimde geldimmm:) kocacigimla balayindayiz bi bakiniyim dedimmm
darisi sizlerin basina kizlarrr
günaydın kızlar
enimsem evlenmiş de gelmiş bir ömür çokkk mutlu olsunlar rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
işte beklediğimiz günler bir bir geliyor
bu akşam da benm kınam var bugün çok yoğun geçecek.
yarın da ben evleniyorum
hazırlıklarımızı hep birlikte yaptık her adımı paylaştık inşallah mutluluklarımız da birbirinden güzel, birbirinden büyük olur kızlar Allah hepimizin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
Yaaa kızlar ben iyice panik oldum pek belli etmesemde... evimin kalan eşyaları bu hafta tamamlanacak dün yine temizlik yaptık... şöle bi yerine otursa herşey tam evlendiğimi anlıycam ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?