2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slmmm kizlarrrr
ben geldimmm hemde evlendimde geldimmm:) kocacigimla balayindayiz bi bakiniyim dedimmm
darisi sizlerin basina kizlarrr

Hayırlı olsun canım.
Bir ömür boyu mutlu olursun inş.
Hayırlısı ile birde ben atlatsam..Düğün öncesi aileler çok gergin..Babamı çok sinirlendirmişler vermeyeceğim seni diyor

enimsemmmmmmmmmmmmmmmmm koskocaman mutluluklar sanaa.

dilşadcım eminim çok oğun olacaksın bugün.Allah ım kolaylık versin.benim de düğünüm bugün.dualarınızı eksik etmeyin.

burda neler paylaştık.çok değerlisiniz yüzyüze görüşmesek de.sizi seviyorum

canım dualarımız da mutluluk dileklerimizde senin için.

Mutluluklar canımmmmm...Senin en mutlu günün en güzel şekilde geçirmen dileği ile.

Canlar günaydın...

Bir haftadır giremedim ama aklım hep burdaydı... Evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum... Valla sizleri böyle heyecanlı gördükçe beni de heyecan bastı biranda kendimi kına günümde düğün günümde buluverdim...

kızlar günaydın:))
bende evlendim balayındayım eşim uyuyo:)bende kaçamak yaptım kızlar en heyecanlı an içeri girip o dansı edene kadar elim ayağım titredi sonra zaten alışıyosun ama içeri girerken elim ayağım titredi resmen çok farklı bi duyguymuş çok şükür sorunsuz atlattık allahım darısı başıınıza artık:))

Günaydın kızlar ay çok heyecenlandım okuyunca vay be tebrikler
enimse ve bol çok mutlu olun kızlar sırada ozzym ve dilşadcım var hadi bakalım kolay gelsin çok sevindim

Gamze yazın kaydirigubbakcemile5

günaydınlarr iyi bayramlarr.. yarından sora düğünüm var aneeemmmmmmm

Tuyacım mutluluklar canımohaoldumsmile

Günaydın bolcum ya tebrik ediyorum sen o güzellikleri yaşadın, stresleri atlatın darısı başımıza artık benim perşembe kınam var çok yaklaştııeyvahedigeldismile Bu arada balayında nerdesiniz?

meltemcimmmmmmm ben burdayım işler yığınla ama işte tembellik yapıyorum :)

günaydınlar kıslar

Selam kızlaarr nasılsınız? Ben bayramda Denizlideydim tüm aile efradının bayramını kutladık, erkek tarafının tamamına yakını ile tanıştık onlar da beni gördü rahatladıkaydirigubbakcemile2

Mutluluklar bol...İnş. bizde en iyi şekilde atlatırız..Düğünüme 5 güncük var :)
4 gün sonra kına...Çok heyecanlıyım..Stresli..Gelinlikçi mi arıyorum açmıyorrrr bir türlü bugün almam gerekiyor..

ah ahh papatyacım valla artık bir an önce gelsin geçsin istiyor insan dimi, gelinliğin nasıl senin koymuş muydun daha önce foto?

Yaaa kızlar ben iyice panik oldum pek belli etmesemde... evimin kalan eşyaları bu hafta tamamlanacak dün yine temizlik yaptık... şöle bi yerine otursa herşey tam evlendiğimi anlıycam ama....

slm kızlar nasılsınız? çoooooook çokkkkk amaaaa çoooooookkkkkkkkkkkk heyecanlıyım yaaa 4 gün sonra kınam var. napıcam ben bu heyecanla :kedi: elim ayağıma dolaşıcak

Canım yaa beni de çok heyecanlıyım valla ama o günler sadece bizim için düzenleniyor bunu unutma, yani telaşlanmamaya çalış, yengem öyle diyor. O gün prenses sen olacaksın bırak her şeyi başkaları zaten düşünüyor yakınlarından, sana da kınanı yakıp göbecikleri atmak kalsın

canım boş derken?
benm kayınpederim 100 lira verdi 50 de nişanlım verdi

Aaa bana da para veren olmadı valla:kedi:

slmmm kizlarrrr
ben geldimmm hemde evlendimde geldimmm:) kocacigimla balayindayiz bi bakiniyim dedimmm
darisi sizlerin basina kizlarrr

tatlım yaa ne kadar güzel herkeşler balayından yazmaya başladı. Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah Enimsecim darısı başımıza.

dilsadcım canım kolay gelsin, umarım her şey yolunda gider aksilik çıkmaz tatlım, iyi düşün iyi olsun trese girme, yalnız bu sözlerimi 2 gün sonra benim için de söyleyin emikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…