2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hos buldum canım.ben de sandıkta gorevliydim yoruldum dinleniyorum.valla bilgisayari acmadim henuz canım,telden giriyorum.gosteririm tatlım.

selam şekerler çook uzun zaman oldu gelemedim. hazırlıkları tamamlamaya çalıştık. çook heyecanlıyım. nasipse 4 gün sonra evleniyorummm. benim kınam çarşamba günü olacak. ağlamak istemiyorumm

akannehir
haklısın canım
bizim burda peşpeşe olur o yüzden sordum
benm yarın kınam var ertesi gün de düğünm
canım benim. hayırlısı olsun mutluluklarr

slm kıslar nasılsınız uzun süredir giremiyordum ya
selam canım heyecan dolu günlerdeyiz sen nasılsın bakalım ??
merhaba kizlar..
selam
yarın bu saatlerde bana dua edin :)

dualarımız seninle şeker :Saruboceq:

bende yoruldum hannem en zor iş bendeydi isim buldum,imza attırdım flan

delicious hpş geldin canım adımı ayakkabına yazar mısın? en silinen yere :)

hos buldum canım.ben de sandıkta gorevliydim yoruldum dinleniyorum.valla bilgisayari acmadim henuz canım,telden giriyorum.gosteririm tatlım.

hannem sen hep görevli oluyor musun?
bu benim ilkti bi daha olur muyum bilmiyorum şuanki kararım hayır olmam sempatiksalakcinni

bende yoruldum hannem en zor iş bendeydi isim buldum,imza attırdım flan

delicious hpş geldin canım adımı ayakkabına yazar mısın? en silinen yere :)

adım ne bildin mi jean mı yazcan?kaydirigubbakcemile3

adını bilmiyorum canım haklısın ne yazıcam peki kaydirigubbakcemile3

kızlar selam
final maçı çok heyecanlı geçiyodelikafadulden
izleyin stres atın :)

missim mudo flan pahalı değil mi?mennandan alsan kaydirigubbakcemile3
neyi alsam cnmcm anlamadim...fisfisfis

gecmis olsun cnm..Ben daha hic gorevli olmadim secimde,zor oldugunu soyluyorlar hep..
hannem sen hep görevli oluyor musun?
bu benim ilkti bi daha olur muyum bilmiyorum şuanki kararım hayır olmam sempatiksalakcinni

sen nasil gorevli oldun Jean cnm,gorev nasil cikti..fisfisfis

slmmm kizlarrrr
ben geldimmm hemde evlendimde geldimmm:) kocacigimla balayindayiz bi bakiniyim dedimmm
darisi sizlerin basina kizlarrr

yarın bu saatlerde bana dua edin :)

ayy herkeşler bir bir gidiyor yahu
hayırlı olsun canım benim
herşey sorunsuz olsun inşallah mutluluklaarr opuyorumnanaktan

selam şekerler çook uzun zaman oldu gelemedim. hazırlıkları tamamlamaya çalıştık. çook heyecanlıyım. nasipse 4 gün sonra evleniyorummm. benim kınam çarşamba günü olacak. ağlamak istemiyorumm

çok az kalmış bi kişi daha gidiyor aramızdan
herşeyin sorunsuz sıkıntısız olsun inşallah
sana da mutluluklar canım opuyorumnanaktan

ya kızlar bi de şu çeyiz işinden anlayanlara bişey sorucam
çeyizin tekstil olan kısmı çeyiz çıkmadan tek tek yıkanıp ütülenmek zorunda mı kafamçokkarıştı
yapmak gereken bişeyse tek tek yıkıcaz ütülücez sonraa paketlicez mi yani
bilgi istiyoruumm eyvahedigeldismile

Kendi adıma ben sadece serilcek olan çarsafı yıkadım.Diğerleri paketınde geldi ben kullanmak ıstedıım zaman yıkar ütülerim diye üsteledim.İzmir ' e gitcekti ama paketlerınde kalsın krlenmesınler ıstedım.Bornozlarımı ve havlularımı yıkadım o kadar

günaydın kızlar
enimsem evlenmiş de gelmiş bir ömür çokkk mutlu olsunlar rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
işte beklediğimiz günler bir bir geliyor
bu akşam da benm kınam var bugün çok yoğun geçecek.
yarın da ben evleniyorum
hazırlıklarımızı hep birlikte yaptık her adımı paylaştık inşallah mutluluklarımız da birbirinden güzel, birbirinden büyük olur kızlar Allah hepimizin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…