2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim:):)
Bayramınız mübarek olsun güzel bayramlar dilerim, ben bu bayram çok gezdim çünkü bi taraftan davetiyelerimizi dağıttım :):)
Sizlerin bayramı nasıl geçti -geçiyo kızlar?

selam canım. biz gewen hafta dağıtmıştık davetiyeleri. Bugün biraz gezdim yorulmuşum şimdi evde dinlenmedeyim.

selam kizlaaaar...herkesler bayram gezmesinde sanirim dahaaa
aklim bugün dügünü olan kizlarda enimsenin bugün..insallah hersey istedikleri gibi olur

Selam periiiolumunekankayizsmile veee selam kıslaaar....Allahımmmm bugünleride gördük çok şüküropuyorumnanaktanİnşallah güzel geçer enimsenin düğünü...Allah utandırmasın darısı bizlere....

kızlarrrrr gecenin bu vakti kimsecikler yokkk bende çok fazla giremiyorumm çokaz kaldı son haftamm inanın hiç brşey hissetmiyorum yaa sanki herşey etraımda dönüyoo...bu arada evimde hazırladı artık profilime resim koyuyorum bkarsınız birde bu d.kontrolle ilgili bi sorum olacak yasmin kullanıyorm ama iki gün içmeyi unuttumm birşey olur mu ki kızlrr yani iki gün fazladan içeceğim ilacı zaten adetimm balayına denk geliyordu belki bir kaç gün ertelenmiş olur die düşündüm ama bilemiyorum ne yapsam

dysser cim unuttuğun an alman gerekiyordu ertsi gün hatırladıysan bile o gün 2 tane içmen gerekiyordu.sen artık dediğin gibi yap ama kesinlikle ek bir korunma yöntemi kullanın.çünkü koruyuculuğu düşmüştür ilacın

canım fotolarına baktım evinin.
her şeyin çok güzel
mutluluk ve huzurla oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…